Een spannende verhalenreeks van Izzy van der Horst,
in samenwerking met EasyToys

 

Ben jij nog op zoek naar een spannend Sinterklaas- of kerstcadeautje? Zoek niet verder! Mijn e-book 'de Bfucketlist van Madelon' bestaat uit zes erotische verhalen en is geschikt als gift voor jezelf, maar zeker ook als opwindend presentje voor je partner of zelfs voor goede vrienden en vriendinnen. Bovendien is het boek voordelig geprijsd: voor 5 euro heb jij een cadeau waar beslist nog een tijdje over nagedacht, gepraat en van genoten zal worden!

 

Waar gaat het boek over?

 

Ondanks dat Madelon het goed heeft bij haar ouders, droomt ze al jaren over de seksuele vrijheid van een eigen plekje. En nu het zo ver is, wil ze er gebruik van maken ook. Ze neemt zichzelf voor om het komende half jaar iedere maand iets te doen waar ze al tijden naar verlangt, maar doordat ze nog bij haar ouders woonde, nooit heeft gedaan:

1. Een sextoy kopen, deze gebruiken en zich niet druk maken om het geluid wat er door het speeltje en/of haarzelf geproduceerd wordt.

2. Een onenightstand bij háár thuis (want de keren dat ze voor een geil avontuurtje met een man mee naar zijn huis is gegaan, zijn allang niet meer op één hand te tellen…).

3. Zonder haar vriendinnen op stap gaan naar een andere uitgaansgelegenheid, om daar met een vrouw te zoenen.

4. Kaarten kopen voor een erotisch feest, de dresscode ervan naleven en daadwerkelijk gaan.

5. Haar ultieme fantasie: een ongegeneerd triootje met twee mannen, waarbij genot voor drie centraal staat.

Zou het Madelon lukken om haar erotische loodjes allemaal af te vinken?

 

Spannende cadeautip Sinterklaas en kerst: ebook De Bfucketlist van Madelon. Auteur: Izzy van der Horst. Prijs: 5 euro.