Eyes wide shut (Madame Homard)

Gepubliceerd op 27 oktober 2019 om 12:43

Ken je de film Eyes wide shut? Ik zal je kort het verhaal vertellen: Bill komt een kennis tegen in een nachtclub en krijgt van hem een adres en een geheim wachtwoord. Op dit adres is een feest en alleen het wachtwoord geeft hem toegang. Ook is het de bedoeling dat iedereen gemaskerd naar het feest gaat. Bill koopt een kostuum en een masker en gaat naar het feest. Het blijkt een seksfeest te zijn in een groot landhuis.

 

Moet je je eens voorstellen. Een grote ruimte met veel mensen, allen gemaskerd. Je hebt geen idee wie het zijn. Er wordt gedronken en geflirt. Het masker biedt een soort spannende anonimiteit. Op de dansvloer drukken prachtige lichamen zich dicht tegen elkaar aan. De feromonen doen hun werk uitstekend.

 

Volgend weekend gaan mijn man en ik naar een feest van Madame Homard. Dit feest is gebaseerd op de film. Het heet ook – je verwacht het misschien al – Eyes wide shut.


We hebben een arrangement geboekt en hebben geen idee waar we naartoe gaan. Het enige wat we weten is dat het in het zuidelijke deel van Nederland plaatsvindt. Pas aanstaande vrijdag krijgen we de adresgegevens van het viersterrenhotel waar we mogen overnachten. Superspannend!

 

In het hotel gaan we dineren en daarna maken we ons op voor het feest. De dresscode? Vrouwen dragen een cape en een masker, met daaronder lingerie. Mannen dragen ook een cape en een masker, maar dragen er een donkere pantalon en een overhemd onder. Vanaf het hotel worden we opgehaald met een taxi. Het feest vindt plaats in een kasteel. We weten niet waar. De chauffeur is de enige die weet waar het feest precies is.

 

De maskers moeten tot 23:00 uur gedragen worden. Daarna mag het masker af, maar het hoeft niet. Als het feest afgelopen is worden we teruggebracht naar ons hotel. De gasten van het feest worden meestal over twee of drie hotels verspreid, dus het is vaak een aanzienlijke groep die terugkomt in het hotel. Gaan we dan gelijk slapen? Ik ben bang van niet. Waarschijnlijk hebben we op het feest leuke mensen ontmoet en is de spanning al hoog opgelopen. De hotelkamers zijn luxe en ruim. Misschien worden we ergens uitgenodigd of nodigen we juist zelf mensen uit.

 

We hebben er zin in en gaan er een spannend feestje van maken. En wat er allemaal gebeurd is? Dat ga ik je binnenkort vertellen!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.