S A T I S F Y E R P R O 2 (dááááámmmnnnnn)

Gepubliceerd op 14 december 2019 om 21:03

Hebben jullie al eens gehoord van de Satisfyer Pro 2?
Zo ja, sluit dan deze blog af en geniet er van! 😉
Zo nee, lees verder en laat deze wereld snel voor je open gaan!

 

Ik had over de Satisfyer gelezen en, eerlijk is eerlijk, ik dacht: too good to be true. In deze blog neem ik je mee naar mijn ontmoeting met deze sextoy.

 

De Satisfyer Pro 2 (nee, ik heb geen aandelen, helaas) is een langwerpig apparaatje met drie knoppen in het midden. In het bovenste gedeelte zit een O vormige opening. Als een openstaand, rond mondje. En dat mondje, die past precies om je clitoris. Het idee achter de Satisfyer is dat je clitoris gestimuleerd wordt door middel van luchtdruk. Er vindt dus geen daadwerkelijke wrijving plaats. Al snel is mijn bestelling geplaatst.

 

Twee dagen later rijdt er een wit busje zonder logo achteruit mijn oprit op. Een jonge chauffeur springt er soepel uit en haast zich naar de achterkant van zijn bus. Binnen een halve minuut heeft hij mijn kleine, anonieme pakketje gevonden. Ik sta inmiddels al buiten te wachten. Hij springt uit de laadruimte en grijnst even naar me. Alsof hij weet wat hij in zijn handen heeft.
‘Alstublieft, mevrouw!’ roept hij vrolijk terwijl hij het pakketje overhandigt, ‘veel plezier ermee!’
Met rode wangen teken ik voor ontvangst. Dan spurt de bezorger weer weg. Yes.

 

Binnen maak ik snel het pakket open. Een gloednieuwe Satisfyer Pro 2 zit in een doos, met een oplader en een snoertje. Snel sluit ik alles aan. Het lampje brandt rood. Shit. Ik moet nog even geduld hebben.

 

Een paar ongeduldige uren later is het lampje groen. Ik koppel de Satisfyer los en neem ‘m mee naar bed. Het O vormige mondstuk plaats ik over mijn clitoris. Dan druk ik de Satisfyer aan.
In het eerste standje van de Satisfyer voel ik dat er een lichte, constante druk wordt uitgeoefend op mijn clitoris. Aangenaam? Ja. Ga ik hierdoor klaarkomen? Nee.

 

Naast het on/off knopje zitten er een + en een – knop op de Satisfyer. Ik druk op de + en het tempo gaat iets omhoog. In totaal zitten er 11 standjes op de Satisfyer. Het tweede standje vind ik al plezieriger maar ik wil eigenlijk wel meer. Ik druk door.

 

De druk op mijn clitoris neemt toe. Ik voel dat we ergens naartoe gaan werken, maar het geduld ontbreekt me. Ik druk nog eens door.

 

Het vierde standje is voorzien van een ander ritme. Korter en heftiger. Mmm. Dit bevalt me beter. Ik laat mijn gedachten even gaan. Mmm. Toch denk ik niet dat ik hierdoor een hoogtepunt ga bereik…….---!!!???? F-U-C-K-W-A-T-G-E-B-E-U-R-T-E-R?! OHMYGOD! OOOH—MY—GOD JA! JAAA! OOOOOOOOOHHHH!!!!!!!!!!! Het voelt alsof mijn clitoris vibreert. En blijft vibreren. Te gevoelig wordt het niet, want er is geen wrijving. De vibraties gaan tot diep in mijn vagina en onderbuik en blijven gaan, en gaan, en gaan. Totdat ik niet meer kan. Ik trek de Satisfyer los en blijf een paar minuten hijgend liggen. Mijn onderlijf tintelt van genot. Dááááámmmmnnnnnnnnn……….

 

Mijn eerste ontmoeting ging tot level vier. Spoileralert: naarmate je meer ervaring hebt kun je steeds meer levels proberen. Wie weet speel je ‘m uit 😉

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.