Dirty Santa

Gepubliceerd op 25 december 2019 om 00:26

Op het moment van schrijven is het kerstavond 2019. Vanavond zit ik braaf met een drankje achter mijn laptop. Wat overigens helemaal prima is, hoor. De komende dagen worden nog druk genoeg. Ik overweeg een blog voor mijn website te schrijven en denk na over een leuk verhaal. Mijn gedachten gaan terug naar kerstavond 2018. Een jaar geleden alweer. Ik neem je even mee een jaar terug in de tijd…

 

Kerstavond 2018

 

…Een paar weken voor kerstavond word ik wakker. Het is zondagochtend.
‘Dirty Santa!’, is het eerste wat in me op komt, ‘Dirty Santa, een thuisfeestje voor een select gezelschap om de kerstdagen op een lekkere manier in te luiden.’ Als er zich in mijn hoofd een idee ontpopt, dan kan ik er het beste maar gewoon aan toegeven, weet ik inmiddels uit ervaring.  

Mijn man reageert enthousiast: ‘Leuk idee, wie zullen we vragen?’
We besluiten een bevriend stel en een bevriende vriendin uit te nodigen. Ze kennen elkaar niet, maar wij denken dat het tussen hen wel gaat klikken. Op de computer maak ik een mooie uitnodiging en verstuur deze via Whatsapp. Binnen een uur heb ik van beide een positieve reactie. Op kerstavond gaan we los.

 

Een naughty muts en een spannend spel

 

Mijn man en ik halen in de tussenliggende weken allerlei sexy kerstaccessoires in huis: een strakke kerstboxerhort voor mannen, een kerstlingerie voor vrouwen en kerstmutsen met naughty erop. Rode hoeslakens voor over de matrassen die we in de kamer gaan neerleggen. Witte slagroom voor op.. nou, dat zien we op de avond zelf wel.

Bij Easytoys kopen we een erotisch spel; in een hartvormige doos zitten heel erg veel opgerolde papiertjes met spannende opdrachten. Een leuke manier om het ijs te breken en als de avond vordert een leuk spel om er af en toe weer eens bij te pakken.

Om negen uur in de avond arriveert het stel. Een klein kwartier later de dame. Omdat iedere partij weet wat de bedoeling van de avond is en iedereen daar heel erg akkoord mee is, hebben we in onze woonkamer al matrassen op de grond gelegd en er een gezellig geheel van gemaakt. Het stel heeft een tasje vol kinky speelgoed bij zich. Het belooft een leuke avond te worden!

We beginnen de avond aan onze keukentafel, met een drankje. Eerst even kennismaken en kletsen. Het klikt onwijs goed tussen iedereen. Ik doe het geluid van een gong na en sta op van de tafel. Snel trek ik mijn shirt over mijn hoofd uit. In mijn kerstbeha en mijn broek sta ik voor het gezelschap. ‘De club is open!’ grinnik ik. Iedereen lacht. We kleden ons uit tot we allen in ons ondergoed staan. Iedereen heeft iets roods aan. Dan pakken we onze drankjes en begeven ons naar de matrassen in de woonkamer.

Het spel ligt daar al klaar. Onze vriendin neemt het initiatief. ‘Ha, leuk! Mag ik beginnen?’ We knikken haar bemoedigend toe. Ze vist een opgerold papiertje uit de hartvormige doos en rolt het uit.

Haar volle borsten springen bijna uit haar rode, sexy niemendalletje..

 

‘Oh jee. Ik heb geen partner..’ Ze zit op haar knieën op het matras, quasi sneu te zijn. Haar onderlip en haar volle borsten drukt ze nonchalant naar voren. Haar borsten springen bijna uit het rode, sexy niemendalletje. Beide mannen bieden onmiddellijk hulp. ‘Neem ze allebei maar,’ grinnikt de dame van het stel, ‘dat wordt een makkie!’

Ze krijgt gelijk. Onze vriendin buigt zich op handen en knieën naar beide heren toe en geeft ze daarmee een fantastisch uitzicht. Ze wendt zich tot mijn man en legt een hand op zijn dij. Dan brengt ze haar gezicht naar de zijne en kust hem zacht op zijn lippen. Mijn man zoent haar terug en als ze haar mond opent en met haar tong over zijn lippen streelt is hij al niet meer te houden. Hij legt zijn handen om haar heupen en trekt haar schrijlings op zijn schoot. Zijn erectie is duidelijk in zijn strakke kerstboxer te zien. Onze vriendin laat haar kruis even plagend over zijn erectie glijden en stapt dan resoluut van zijn schoot. ‘Dat is nummer één,’ lacht ze. ‘Neeeee,’ kreunt mijn man, ‘niet nu al stoppen!’

 

Zijn penis is allang uitgegroeid tot een volwaardige erectie

 

Nu wendt onze vriendin zich tot de man van het bevriende stel. Ze legt brutaal haar hand in zijn kruis en lacht. ‘Dat is nummer twee!’ Het spel heeft hem uiteraard niet onberoerd gelaten en zijn penis is allang uitgegroeid tot een volwaardige erectie. ‘Dààààmn!’ verzucht hij, ‘jij wint!’

Ik kijk mijn beide vriendinnen aan en zonder iets te zeggen beslissen we met ons drieën hoe de beloning eruit gaat zien. We wisselen een paar blikken en weten precies wat we aan elkaar hebben. Het is voor iedereen helemaal prima en we voelen ons goed. ‘We willen dat jullie jezelf helemaal uitkleden. En daarna mogen jullie ons uitkleden,’ zeg ik tegen de mannen. Uitdagend steken we onze armen in de lucht. Al snel ligt alle kerstlingerie rondom de matrassen met de roodgekleurde hoeslakens. Vanavond zijn er geen regels. Iedereen is van iedereen. Iedereen geniet van iedereen. Het is een kerstgedachte waar we allen nog lang van na zullen genieten….

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.