Erotisch verhaal - Wakker worden... En hoe!

Gepubliceerd op 12 oktober 2020 om 11:25

Erotisch verhaal Masturbatie Vrouw Hetero Romantiek Sexy

Alsof de zonnestraal het erom doet. Eerder nog een donderstraal. Het minuscule, onopvallende kiertje in de verduisterende overgordijnen is precies groot genoeg voor haar. Vol enthousiasme reikt ze met haar felle lichtbundel dwars door de kier en projecteert een veelvoud ervan op mijn gesloten oogleden.

 

Mijn wijsvinger kruipt weer bij me onder de dekens


Is het al licht? Welke dag is het vandaag? Oh, help, het is al licht. Mijn wekker is nog niet gegaan. Heb ik me verslapen? Ik moet werken vandaag. Is het eigenlijk al wel licht? Of verbeeld ik me dat maar? Binnen een mum van tijd razen er vele ongesorteerde gedachten door mijn hoofd. Ik probeer ze enigszins te rangschikken. Een ferme tik van mijn wijsvinger laat het scherm van mijn mobiel oplichten.

 

Zondagochtend, kwart voor acht. Het is inderdaad al licht, maar er is geen vuiltje aan de lucht, want op zondag hoef ik niet te werken. Gerustgesteld zak ik terug in mijn comfortabele bed. Half op mijn buik, half op mijn zij. Mijn linkerknie ligt hoog opgetrokken naast me en de rechterkant van mijn gezicht rust in het zachte hoofdkussen. Geen haast vandaag en de hele dag nog voor me. Mijn wijsvinger kruipt weer bij me onder de dekens en drukt zich dan een paar keer speels in de zachte rondingen van mijn borsten.

 

De rondingen blijven zacht, maar mijn tepels verstijven en schreeuwen uitbundig om aandacht. Met mijn duim en wijsvinger streel ik eerst mijn tepels. Ik knijp er even hard in. De korte, felle pijnscheuten maken me geil. Mijn vingertoppen glijden over de welving van mijn borsten richting mijn buik. Heel even mogen ze spelen met de piercing in mijn navel, maar dan moeten ze toch echt door. Terwijl mijn hand zich over mijn venusheuvel vlijt, nemen mijn wijs- en middelvinger het voortouw en drukken zich ritmisch tegen mijn clitoris. Holy shit, wat voelt dat lekker.

 

Tussen mijn benen is het heet en vochtig

 

‘Mmm.. Ben je zo fijn aan het spelen? Mag ik meedoen?’
Mijn man is ook wakker geworden en legt een sterke, warme hand op mijn linker heup. Uitdagend druk ik mijn billen naar hem toe. Even laat hij mijn heup los. Hij streelt mijn billen en neemt zijn erectie in zijn hand. Tussen mijn benen is het heet en vochtig. Mijn schaamlippen openen zich als vanzelf als hij zijn eikel voorzichtig tegen ze aandrukt. Zijn hand klemt zich weer om mijn heup en dan kantelt hij langzaam zijn bekken.

 

Oh! Fuck, wat ben ik nat. Ik denk dat ik moet plassen. Nee. Niks daarvan. Ik wil hem diep in me. Helemaal. Ouch! Jezus, ja. Oh ja. Neuk me. ‘Neuk me!’
Heel langzaam doet hij wat ik vraag. Plagend, pestend bijna. Moeiteloos laat hij zijn erectie diep in me glijden en laat zich dan loom uit me terugzakken. Ik wil eigenlijk hard geneukt worden. Hij merkt mijn ongeduld op. ‘Laten we vanochtend lekker van elkaar genieten,’ fluistert hij en duwt zich traag weer bij mij binnen.

 

Mijn vagina lijkt wel een bloem; ze ontvouwt zich en opent zich volledig


Ik ontspan me en laat het over me heenkomen. Mijn wijs- en middelvinger geven enkel nog een aangename druk op mijn clitoris. Elke keer als mijn man zijn bekken kantelt voel ik hem dieper en intenser. Mijn vagina lijkt wel een bloem; ze ontvouwt zich en opent zich volledig. Mijn man voelt het ook.
‘Je gaat zo komen.’ Nu begint hij sneller en harder te stoten.
Ik druk mijn vingers op mijn clitoris en laat ze meevoeren in het ritme. Het aangename gevoel zwelt snel aan en met twee harde laatste stoten duwt mijn man me heel hard over de rand. Oooh! Wooow! Mijn hele vagina staat onder stroom. Een complete kortsluiting. Mijn clitoris vonkt en mijn onderlichaam schokt. Heel langzaam ebt het weg. 

 

‘Draai je eens om,’ gebiedt mijn man. Hij zit op zijn knieën naast me en de erectie in zijn hand staat op knappen.
Ik steun op mijn ellebogen en streel over mijn gezicht en borsten. ‘Kom maar. Ik wil dat je over me heen spuit.'


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.