Erotisch verhaal - Nina (winnend verhaal van Pittig Proza mei 2020!)

Gepubliceerd op 31 mei 2020 om 17:29

‘Wil jij iets zien vanavond?’ Tom vist de afstandsbediening tussen de kussens van onze ruime hoekbank. Met één druk op de knop activeert hij het televisiescherm aan de wand. Fel licht stroomt onze woonkamer in en uit de speakers rondom ons klinkt een stem. Haar stem.

 

De camera brengt haar vol in beeld en mijn hart slaat minstens een slag over

 

Het bloed stijgt naar mijn wangen. Talloze herinneringen suizen in vogelvlucht voorbij. Mijn lippen op de hare, onze tongen in een speels gevecht. Haar handen op mijn borsten, zachtjes knedend. Mijn vingers diep in haar, glijdend in het hete vocht. Ergens ver weg hoor ik Toms stem, maar ik heb geen idee wat hij zegt. Ik knipper met mijn ogen en focus op het scherm. Aan een ronde tafel zitten vier mensen te praten met een presentator. Er wordt een vraag gesteld en zij geeft antwoord. De camera brengt haar vol in beeld en mijn hart slaat minstens een slag over. Nina. Mijn Nina. Hoe is het mogelijk. ‘Ik wil dit zien, Tom. Ik ken haar van vroeger.’
‘Oh ja? Wat grappig.’ Tom nestelt zich in de kussens en trekt me dicht tegen zich aan. 

 

Hij heeft geen idee, want grappig is het allerminst. Spannend, stout, geil en sexy dekken de lading veel beter. In mijn hoofd ga ik tien jaar terug de tijd in, naar onze eerste ontmoeting, bij mijn ouders in de keuken. Ik woon net op mezelf en één keer in de week ga ik bij mijn ouders eten. Precies op het moment dat de pannen dampend op tafel staan zwaait de achterdeur open.
Mijn broer stapt binnen, met een vrouw aan zijn arm. Zijn ogen stralen. ‘Pap, mam, Iris, dit is mijn vriendin Nina. Wat is ze knap, hè.’
Ik geef mijn broer niet gauw gelijk, maar deze keer heeft hij een punt.  

 

Haar lach fladdert als een vlinder door mijn buik

 

Twee weken later belt Nina me plotseling op. Het is vrijdagavond en mijn broer is vanuit zijn werk op stap gegaan met wat vrienden. Ze heeft geen zin om de hele avond alleen in zijn huis te zitten, vertelt ze me. Of ik het leuk vind als ze even langskomt. En oh ja, ze neemt een wijntje mee, want het is nog zo’n lekkere warme zomeravond. Ik vind het prima. Een mooi moment om haar wat beter te leren kennen. 

 

‘Wat woon je leuk!’ Nina zit op mijn bank en kijkt vol bewondering om zich heen. Ze draagt een sportieve shorts en een luchtig hemdje. Haar blonde krullen zitten nonchalant op haar hoofd vastgebonden. Ze is echt knap. Ik vis mijn kurkentrekker uit mijn besteklade en samen proberen we de fles te ontkurken. De eerste keer draai ik de schroef er niet ver genoeg in en een deel van de kurk breekt af. Wat stom, denk ik. Maar Nina lacht er hartelijk om. Haar lach fladdert als een vlinder door mijn buik. ‘Kom maar,’ zegt ze en ze schuift dicht tegen me aan. Met een paar forse slagen draait ze de schroef helemaal in de kurk en nu gaat het goed. Ze schenkt de glazen vol en geeft mij er één. ‘Proost.’

 

Nooit eerder heb ik zo intens naar iemand verlangd


Onze handen raken elkaar als ik het glas van haar wil overnemen. De ene vlinder lijkt wel een zwerm te zijn geworden. Wat doet ze met me? Voelt zij dit ook? Ik zie hoe een rode blos zich langzaam over haar wangen verspreidt. Een beetje onzeker kijken we elkaar aan. Als vanzelf buig ik me naar haar toe en geef een kus op haar lippen. Ze zoent me voorzichtig terug. Zonder mijn blik van haar los te maken ga ik weer rechtop zitten en zet onze glazen op de tafel. Nina streelt mijn wang. ‘Ik weet niet waar dit ineens vandaan komt,’ fluistert ze, ‘sorry.’

 

Ze begint me te zoenen en haar tong vindt de mijne. Mijn hele lijf reageert op haar. Nooit eerder heb ik zo intens naar iemand verlangd. Ik wil haar, helemaal. Ik trek haar op mijn schoot en laat mijn handen onder haar hemdje glijden. Nina steekt haar armen in de lucht en in één beweging is het hemdje uit. Ze heeft er niets onder aan.

 

Ik streel haar stevige borsten en kus haar tepels. Haar heupen maken neukende bewegingen op mijn schoot. Niet normaal dit. Ze pakt mijn hand en drukt mijn vingers langs de binnenkant van haar dijen in haar shorts. Ik duw de stof opzij. Ze is kletsnat.
‘Neuk me met je vingers,’ hijgt ze.
Langzaam laat ik twee vingers diep in haar glijden.
‘Nog één.’ Smachtend kijkt ze me aan.
Ik druk een derde vinger bij haar naar binnen en zet mijn duim op haar clitoris. Ritmisch penetreer ik haar, steeds sneller, terwijl ik mijn blik niet van haar gezicht kan afwenden. Ik zie hoe ze geniet en hoe ze op een orgasme afstevent.
Nina kreunt en laat haar heupen in mijn ritme meebewegen. ‘Oh Iris, wat is dit? Oh, Iris. Oh, ja!’ Ze zit schokkend op mijn schoot. Ik voel haar orgasme diep in haar en geniet bijna net zo hard mee.

 

Ik kom weer. Of nog steeds. En nog eens

 

Nina laat zich van mijn schoot afzakken en we beginnen weer te zoenen. We kunnen het eenvoudigweg niet laten. Het is te lekker. Dan laat ze zich op de vloer zakken en trekt de korte broek over mijn billen uit. Ze kust mijn knieën en gaat vanaf daar omhoog naar de binnenkant van mijn dijen. Mijn clitoris doet bijna pijn, zo verlang ik naar haar tong. Nina weet het.

 

Heel langzaam spreidt ze mijn schaamlippen. Ik sta op springen en wil me wel tegen haar aanduwen, maar beheers me. Eindelijk kust Nina mijn klitje. Een orgastische scheut doorklieft mijn hele lijf. Dan drukt ze haar tong erop. Ik explodeer. Het is alsof ze een steen in het water gooit. Het effect verspreidt zich golvend door mijn lijf. Net als ik denk dat het minder wordt, drukt ze haar tong weer op mijn clitoris en ik kom weer. Of nog steeds. En nog eens. Net zolang totdat het echt niet meer wil.

 

Uitgeput zak ik in de bank. Nina kruipt tegen me aan. We weten allebei dat dit niet kan. Toch komt ze de vrijdag erop weer. En de vrijdag daarop ook. Ik zou haar moeten wegsturen, maar ik doe het nooit. De seksuele aantrekkingskracht blijft ongekend. 

 

Mijn broer vertelt elke week bij mijn ouders aan tafel hoe fijn hij het vindt dat zijn vriendin zo goed met zijn zus kan. ‘Elke vrijdag drinken ze een wijntje, gezellig toch!’ zegt hij dan. Mijn ouders vinden het prachtig. Nina en ik lachen schaapachtig, verlangend naar de volgende vrijdag.

 

Ik huil met hem mee. Een beetje voor hem, maar vooral voor mezelf

 

Een half jaar duurt het. Dan komt mijn broer ineens alleen bij mijn ouders. Gebroken. Nina heeft de relatie beëindigd en is met de noorderzon vertrokken. Ik huil met hem mee. Een beetje voor hem, maar vooral voor mezelf. Hoewel ik natuurlijk weet dat het beter is. 

 

‘Leuke dame, die Nina. Dat moet wel een bijzonder spannend boek zijn!’ Toms stem doet de herinneringen verdwijnen. Ik heb helemaal niets meegekregen van het interview op de televisie. Dat is ook niet nodig. Ik weet precies waar dat boek van haar over gaat.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.