Een hete vrije middag..

Vanmiddag heb ik een vrije middag gehad en ik heb ervan genoten. Niemand thuis, alleen ik. Geen afspraken en alle aandacht voor mezelf. Ik neem je in dit verhaal mee in mijn warme, vrije middag. Warm is eigenlijk nog een te onnauwkeurige beschrijving en dekt niet de lading. Heet. Ja, heet. Wat heet. Ik gloei nog na.

Een stringetje, een kort, zwart zomerjurkje en een paar teenslippers, meer heb ik niet aan. Met een glas ijskoud water in de ene hand en een langwerpig stoelkussen onder mijn andere arm loop ik onze tuin in. Vogels tsjirpen en fluiten en de bladeren van de bomen maken zachte, ruisende geluiden door het aangename windje wat er waait. De longchair staat al in het meest schaduwrijke hoekje op mij te wachten. Ik zet mijn glas ernaast op het gras en leg het kussen op het blauwe kunststof. Dan ga ik zelf zitten. Aah, heerlijk. Snel doe ik mijn teenslippers uit en draai een kwartslag, zodat ik mijn benen helemaal kan strekken en lekker lui achterover in de stoel kan hangen. Genieten, dit!

Hello, you beauty!

 

Ik vouw mijn handen achter mijn hoofd en sluit mijn ogen. Het tsjirpen en ruisen verstomd geleidelijk en ineens bevind ik me op een strand ergens in het Caraïbisch gebied.
   ‘Hello, you beauty!’ Aan het voeteneind van mijn strandbed staat een man, slechts gekleed in een kort broekje. Hij glimlacht naar me en buigt zich naar me toe. Eerst zie ik zie alleen zijn prachtige lach en zijn gespierde bovenlichaam. Pas dan besef ik me dat hij me een kokosnoot aanbiedt, met een rietje erin. Ik kijk hem in zijn ogen, pak de kokosnoot aan en sluit mijn lippen om het rietje. Zonder mijn blik af te wenden zuig ik het zoetige vocht uit de vrucht en slik het door. Plotseling zijn we beide naakt en de kokosnoot is verdwenen. De man laat zijn heerlijke lijf over me heen zakken en ik spreid mijn benen, klaar om hem te ontvangen.

Ik duw twee vingers diep bij mezelf naar binnen

 

Een warme windvlaag waait langs mijn blote benen. Ver weg ruisen de bladeren en ook de vogels beginnen weer te tsjirpen. Ik houd mijn ogen gesloten. Met mijn linkerhand stroop ik mijn jurkje omhoog en laat mijn vingers onder mijn stringetje glijden. Zachtjes langs mijn klitje. Mijn benen trillen. Ik trek mijn knieën op, spreidt mijn benen en duw twee vingers diep bij mezelf naar binnen. Hij neemt me. Stoot zich meermaals in me. Ik voel hoe zijn sterke lijf druk uitoefent op het mijne. Dan glijden mijn kletsnatte vingers langs mijn schaamlippen terug naar mijn klitje. Strelend eroverheen, steeds meer druk, steeds sneller. Mijn benen beginnen nog heviger te trillen als voorheen en ik kan niet anders dan ze helemaal strekken. Dan, vanuit mijn tenen, begint het te branden en de vlammen likken zich razendsnel een weg omhoog naar mijn kruis. Ik duw mijn hand met kracht tussen mijn benen en hol mijn rug, klaar voor de ontlading. Want die gaat er komen. De prachtige, gespierde man grijpt me nog één keer vast en stoot zich voor de laatste keer diep in me. Ik hap naar adem en laat me gaan. Onmiddellijk laaien de vlammen hoog op. Even staat mijn onderlijf in brand, maar dan lijken alle spieren zich ritmisch over te geven.

Een halve minuut later lig ik hijgend en alleen in de longchair. Damn, wat een orgasme. Echt lekker, zo’n vrije middag. Genieten, dit!

Erotisch verhaal - Een hete vrije middag