Erotisch verhaal - Kitty! Kitty! Kitty!

Gepubliceerd op 29 juli 2020 om 23:07

Erotisch verhaal Club Kitkatclub Hetero squirten fetisj rollenspel voyeurisme

Vandaag neem ik je mee de grens over. Naar onze oosterburen. Best wel een stukkie zelfs, maar de reis is de moeite zeker waard. Ach, daar hoeven jullie helemaal geen last van te hebben. Met twee klikken op enter zijn we in

 

Berlijn!              

                                                                                                

Wilkommen!! Zo, dat ging mooi vlot. Helaas moeten we de tour De gaafste plekken van Berlijn even overslaan, want dan zou ik na 17 delen nog steeds niet uitgepraat zijn, vrees ik. Want wauw, ik hou echt van Berlijn. En dan met name van de oostkant.
Ik ben absoluut geen stadsmens, maar hier zou ik kunnen wonen. De inwoners van Oost-Berlijn zijn allemaal zichzelf en de sfeer is zo ontzettend fijn! In een winkel wordt je soms geholpen door iemand met blauwe haren en piercings in het gezicht, daar maalt niemand om. Erg prettig.

 

De KitKatClub gaat op donderdagavond open en op dinsdagavond weer dicht

 

Vandaag neem ik je mee naar één enkele club in Berlijn. De KitKatClub. Liefkozend ook wel Kitty genoemd. Deze club gaat op donderdagavond open en op dinsdagavond weer dicht. Dit is overigens niet geheel ongebruikelijk in Berlijn, er zijn her en der veel (verstopte) technoclubs waar je ook dag en nacht terecht kan.

 

Zo dus ook in Kitty. Laten we Berlijn eens van bovenaf bekijken. Alsof we Google Maps openen. Nu zoomen we in op de Brückenstrasse. Het is zaterdagavond rond een uur of acht. Vanaf de ingang van de KitKatClub staat een rij op de stoep van zeker vijftig meter lang. Als we verder inzoomen kunnen we de mensen herkennen. In het midden van de rij staan Peter en Helga. Ze zijn beide halverwege de dertig en casual gekleed. Ze hadden bij wijze van spreken ook naar een bowlingbaan kunnen gaan vanavond.

 

Eens in de zoveel tijd gaan ze samen even helemaal los in deze club 

 

De rij loopt best snel door richting de ingang van de KitKatClub. Peter en Helga praten geamuseerd met elkaar. Soms wordt er zelfs een kus uitgewisseld. Aan alles is te zien dat ze zin hebben in deze avond. Eens in de zoveel tijd gaan ze hier samen even helemaal los. Omdat het zo relaxed is hier. En omdat iedereen in zijn of haar waarde gelaten wordt.

 

Al snel mag het stel vanaf de stoep rechtsaf het terrein van de KitKatClub op. Bij de ingang staan aan beide zijden verschillende beveiligers het publiek te observeren. Zij zijn de eerste controle binnen het deurbeleid van Kitty. Ten eerste wil de club graag een evenredig aantal mannen en vrouwen binnen hebben. Ben je een relschopper in de rij naar de ingang? Dan kun je de entree sowieso wel vergeten.

 

‘Het gaat best snel hè,’ zegt Helga terwijl ze zacht in Peters hand knijpt. Peter knijpt even terug en knikt. ‘Ja, nog een paar mensen voor ons en dan zijn wij ook binnen.’
Voor hen staat een groepje van vijf mannen. Drie van hen lopen met een halve liter bier en geen van allen oogt nuchter. Dat op zich is niet het ergste, maar dit gezelschap heeft geen prettige dronk over zich. Plotseling beginnen de mannen luidkeels boeren te laten. Peter en Helga kijken elkaar hoofdschuddend aan. Ongelooflijk.

 

Het toppunt komt nog. Vlak voordat de groep de entree bereikt stapt één van de mannen van het pad af de tuin in. Hij ritst zijn broek open en plast over het struikgewas.
‘Die komen er nooit in,’ voorspelt Peter. Hij krijgt gelijk. Bij de ingang staat nog meer beveiliging. Via hun oortjes hebben ze allang gehoord wat voor vlees er in de kuip zit. Vier mannen worden voor Peter en Helga tegengehouden. De vijfde komt uit de tuin gerend en sluit zich snel aan. Zijn rits staat nog open. Alle vijf worden ze zonder pardon weggestuurd. Geen denken aan dat dit soort volk deze club binnenkomt.

 

Bij de betere erotische clubs is de beveiliging top

 

Helga haalt opgelucht adem. Dit vind ze zo fijn van de betere clubs in de erotische scène. Nog nooit is ze lastig gevallen door vervelende mensen. Dat is in reguliere kroegen soms wel anders!

 

De strenge blik van de beveiliging smelt als sneeuw voor de zon als Peter en Helga naar voren lopen. ‘Hartelijk welkom,’ glimlachen ze hen toe. Lachend loopt het stel naar binnen. Eerst langs de kassa. De entree kost 10 euro per persoon. Je mag dan zo lang blijven als je wilt. Of totdat de club op dinsdagavond dichtgaat. Linksaf na de kassa is een grote kleedruimte en een garderobe. Peter en Helga kiezen een plekje en kleden zich uit. Weg met de degelijke kleding! In de tas die ze bij zich dragen zit hun outfit voor vanavond. Helga stroopt een rood, latex jurkje over haar slanke lijf af. Het jurkje komt tot net over haar billen. Eronder draagt ze hooggehakte, glanzende zwarte lange laarzen. Tot ver over haar knieën. Als laatste trekt ze het elastiekje uit haar lange, donkerbruine staart en schudt haar haren los. Hoewel Peter dit al vaak heeft gezien, windt het hem elke keer weer op. Even trekt hij haar dicht tegen zich aan en kust haar hartstochtelijk.
‘Jij blijft voor mij altijd de mooiste,’ zegt hij tussen twee zoenen door.

 

'Je bent lekker!' fluistert ze. 'Mmm...'

 

Helga stapt een stukje van Peter af en scant hem van top tot teen. Peter draagt een leren harnas om zijn bovenlichaam. Het harnas bestaat uit twee riemen die aan beide zijden over zijn schouder en onder zijn oksel doorlopen. Deze riemen zijn zowel aan de borst als aan de rugzijde verbonden met andere riemen.

 

Eronder draagt Peter een korte, leren broek en kisten. Helga fluit goedkeurend en trekt Peter aan zijn harnas dichterbij. ‘Je bent lekker!’ fluistert ze. 'Mmm...' Ze drukt zich even hard tegen hem aan. 

 

De tas met degelijke kleding geven ze af bij de garderobe. En dan kan de avond beginnen. Gearmd lopen Peter en Helga uit de kleedruimte en gaan de club binnen.

 

De KitKatClub bestaat uit heel veel kleine(re) ruimtes en telt twee verdiepingen. Bij binnenkomst loop je eerst een gang door, met aan de rechterzijde een kleine bar. Daarna loop je een ruime bar in. Aan de linkerkant kun je drankjes bestellen. De rest van de ruimte is gevuld met aangenaam uitziende bankstellen waar je heerlijk op kunt chillen.

 

Achter deze bankstellen is een volgende ruimte met daarin een overdekt zwembad. Hoewel het water aan de frisse kant is, kan er gezwommen worden. Tijdens feesten staan er rondom het zwembad diverse tafels met hapjes.

 

Iedereen wordt hier gerespecteerd. Dat is prachtig om te zien

 

Peter en Helga lopen naar de bar en bestellen twee biertjes. De bankstellen laten ze nog even voor wat het is; chillen kan altijd nog. Het stel wandelt de andere kant op en komt uit in een kleine Ierse Pub. De muziekstijl is hier anders dan in de rest van de club. Peter en Helga luisteren even naar de Ierse folklore en besluiten dan verder te kijken. Een smalle doorgang biedt toegang naar een grotere ruimte. Veel groter zelfs. Het is een complete techno- en dancevloer. Peter en Helga zijn heel even het overzicht kwijt. De opzwepende muziek lijkt van alle kanten te komen. Alle mensen in de zaal bewegen mee. Sommigen zijn naakt. Anderen zijn gekleed in een sexy lingeriesetje. En weer anderen dragen meer extravagante kleding, zoals een pak met vleugels. Maar bovenal wordt iedereen hier gerespecteerd. No matter what. Het is prachtig om te zien.

 

Peter en Helga deinen mee door de zaal. Aan één kant van de zaal is een trapje naar beneden. Het stel daalt samen af. Onder de pubs, bars en grote dansvloer bevinden zich kleinere barretjes en gangetjes. Helga draait zich even om naar Peter en legt haar handen om zijn gezicht. Ze trekt hem naar zich toe en kust hem hartstochtelijk. ‘Wat heerlijk, om hier weer te zijn!’ roept ze vrolijk. Peter laat zijn handen op haar heupen rusten en kust haar terug. ‘Inderdaad!’

 

Zijn pik staat stijf zijn gespierde buik. Hij wil haar. Nu, en voor altijd 

 

Over de schouder van Helga ziet Peter in een hoek een gynaecologenstoel staan. De stoel is niet bezet. Voorzichtig duwt Peter haar in de richting van de stoel. Helga merkt het gelijk. Haar lippen glijden even langs Peters oor. ‘Neem me maar,’ fluistert ze hees.

 

Peter stroopt het rode latex over haar billen en zet haar in de stoel. Met zijn hand op haar keel dwingt hij haar achterover. Onder het jurkje draagt Helga niets.
Hij tilt haar geil gelaarsde benen in de steunen. Helga ligt nu met gespreide benen voor hem. Haar schaamlippen glanzen van het vocht. Peters erectie klopt tegen zijn leren broek. Hij weet dat haar vagina drijfnat is. Met een ruk trekt Peter zijn leren broek open en bevrijdt zijn erectie. Zijn pik staat stijf tegen zijn gespierde buik. Hij wil haar. Nu, en voor altijd. 

 

Zij wil hem ook. 'Neem me, je maakt me zo geil,’ verzucht Helga.
Peter duwt zijn erectie iets omlaag, totdat zijn glimmende eikel tussen haar vochtige schaamlippen verdwijnt.
'Neuk me...' Helga's stem klinkt smekend nu.
Eindelijk drukt Peter zich in één stoot diep bij haar naar binnen. Even hapt Helga naar adem. Dan verspreidt een warme, wulpse blos zich over haar wangen.

 

Haar geile vulva is gezwollen van opwinding

 

Peters ronde billen spannen en ontspannen zich ritmisch tussen de leren laarzen van Helga. Haar kuiten rusten in de steunen van de gynaecologenstoel en haar hoge hakken deinen mee in het ritme van Peters heupen. Met zijn sterke handen om haar heupen geklemd stoot hij zich diep en hard in Helga. Steeds sneller.

 

Kronkelend van genot drukt Helga haar handen achter de hoofdsteun. Het gevoel van Peters steeds hardere pik diep in haar maakt haar ongelooflijk geil. Ze voelt hoe de spieren in haar vagina zich vullen met bloed. Haar vulva is gezwollen van opwinding en bij elke stoot van Peter voelt het alsof ze hem wil absorberen. Alsof ze met hem één wil worden.

 

Zodra Peter zich terugtrekt, spuit Helga een warme waterstraal, precies tegen zijn ballen

 

Nog harder klemt ze haar handen om de hoofdsteun. Dan sluit ze haar ogen. De handen om haar heupen houden haar klemvast. Heerlijk vindt ze dat. Steeds harder pompt Peter zijn inmiddels keiharde pik in haar. Bij elke stoot wrijft hij zijn schaambeen uitdagend over haar clitoris.

 

Helga’s vingers zijn bijna wit. Ze bijt op haar lip om niet te schreeuwen. Peter heeft haar een hoge berg opgestoten met zijn heerlijke geneuk. De top nadert met rasse schreden. Nog één ferme stoot en weer schuurt hij haar klit.

 

Helga’s rug trekt bijna helemaal hol. De ontlading in haar onderbuik is buitenaards. Haar gezwollen clitoris is donkerroze en lijkt te trillen. Heet bloed gutst door haar aderen. De spieren binnenin haar vagina verkrampen hevig. Helga gilt van puur genot. Zodra Peter zich terugtrekt, spuit Helga een warme waterstraal, precies tegen zijn ballen.
‘Wat geil!’ kreunt Peter, ‘wat geil!’ Hij duwt zijn erectie iets omlaag en glijdt weer moeiteloos in haar. Een paar keer stoten is voldoende voor een volgende waterval. Helga is in extase. Na elke paar stoten pulseert haar G-spot en stroomt haar hete, heldere vocht over Peters buik en ballen.

 

‘Ik ga ook spuiten,’ fluistert Peter, ‘sorry, ik houd het niet meer.’ Nog eenmaal duwt hij zich hard en diep in Helga. Zijn mond vertrekt zichtbaar als hij zijn pik terugtrekt uit haar vagina. Met zijn erectie in zijn hand komt hij grommend en schokkend klaar op haar buik.

 

De KitKatClub is geen parenclub

 

Waren we hier in een reguliere parenclub geweest, dan hadden er zeker een aantal nieuwsgierige stellen omheen gestaan. Andere stellen zouden zelfs meedoen.
In Kitty niet. Ja, het kan, maar gebruikelijk is het niet. De meeste bezoekers zouden wel een goedkeurende blik hebben geworpen, maar daar blijft het bij. De KitKatClub is namelijk geen parenclub.

 

De KitkKatclub is een openminded technoclub waar alles kan. Alle lagen van de samenleving lopen hier in en uit. Eenmaal binnen zijn de verschillen niet meer te onderscheiden. Want (bijna) zonder kleding is iedereen gelijk. En zo gaan de bezoekers van de KitKatClub ook met elkaar om. Zij respecteren eenvoudigweg iedereen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.