Erotisch verhaal - Quarantaine - dag 28

Gepubliceerd op 1 augustus 2020 om 18:40

Erotisch verhaal Masturbatie seksspeeltje sextoy voyeurisme buurman voyeur sexy

Een vrolijk deuntje schalt door het huis.
De deurbel.
Marleen schrikt wakker en springt op uit haar bed. Elf uur, ziet ze op de klok aan de wand. Ze raakt steeds meer haar ritme kwijt. Snel trekt ze een korte badjas aan en trekt de deur open. De postbode staat keurig een aantal meters bij haar vandaan. Op de grond ligt een pakketje.
‘Alstublieft,’ zegt de postbode. Hij steekt zijn hand op ten teken van groet.
Marleen zwaait terug. 'Bedankt.' Onmiddellijk pakt ze haar pakket op. Ze verwacht maar één bestelling, dus dit moet ‘m dan zijn. In haar onderbuik begint het al te kriebelen.

 

Hé, buurvrouw, heb je ook iets leuks besteld?

 

In de deuropening rechts van haar staat Toby, haar buurman. Hij heeft ook een pakket in zijn handen.
Marleen lacht.  Ze heft haar pakket naar hem op, als zijnde een toost. ‘Inderdaad. Jij ook, zie ik. Veel plezier ermee!’
Toby grijnst. ‘Dat gaat wel lukken!’

 

Weer binnen maakt Marleen haar pakket open. Het is inderdaad wat ze verwachtte. Een levensechte, grote dildo met een zuignap. En een flesje glijmiddel. Ze besluit het speeltje direct uit te proberen. Maar waar? In de badkamer maar eerst. Ze drukt de zuignap tegen de gladde tegelwand, op heuphoogte. Perfect. Dan laat ze een beetje glijmiddel uit het flesje in haar hand lopen en smeert de dildo ermee in. Alsof ze ‘m aftrekt. Ze draait zich om en tilt haar badjas omhoog. De dildo drukt tegen haar billen en ze buigt zich iets naar voren. Met haar hand begeleidt ze de eikel naar de ingang van haar vagina. Soepel glijdt de dildo langs haar schaamlippen. Marleen laat zich naar de muur toe zakken en de hele dildo verdwijnt diep in haar.

 

FUCK, wat lekker!

 

Op de rand van de wastafel trilt haar telefoon. Shit. Met rode wangen laat Marleen de dildo uit zich glijden en kijkt op het scherm. Het is een berichtje van Toby.
Mag ik weten wat jij gekocht hebt?
Oei. Zij en Toby maken wel eens grapjes over en weer, flirten weleens wat, maar om dit nou te gaan zeggen?
Iets ehm, 18 plus, haha.
Het blijft even stil. Bijna heeft Marleen spijt van haar antwoord, maar dan krijgt ze een berichtje terug.
Ik ook. I’ll show you mine if you show me yours? In jouw achtertuin, bij jouw glazen schuifpui? Jij binnen, ik buiten?

 

Marleen slaat een hand voor haar mond

 

Wow, dat is heftig. Ze vindt Toby wel leuk. De dildo heeft haar inmiddels al aardig opgewarmd. Wat heeft ze ook te verliezen. 
Toby staat al buiten bij haar schuifpui. In een hemdje en een korte broek. Hij grijnst een beetje onzeker. Marleen neemt het voortouw. Ze stapt richting het glas en haalt de dildo achter haar rug vandaan. Toby spert zijn ogen open en fluit goedkeurend. Dan haalt hij zijn speeltje tevoorschijn. Het is een fleshlight. Beide moeten lachen. De één zoekt een penis, de ander een vagina.

 

Marleen kijkt hem uitdagend aan. ‘Wil je spelen?’
Toby knikt. Marleen trekt het koordje van haar badjas los. Eronder is ze naakt.
‘Wauw!' Toby trekt zijn hemd uit. Hij heeft een goed lijf.
Langzaam laat Marleen haar schouders zakken. De badjas valt op de grond.  
Toby heft zijn handen ten hemel en legt zijn handen dan op het koele glas. Marleen drukt haar borsten er tegenaan. Ze wijst naar het broekje dat Toby nog steeds draagt.
‘Uit,’ commandeert ze, 'ik wil je pijpen.'
Marleen drukt de zuignap van haar dildo vast op het glas en zakt op haar knieen.  Haar lippen glijden al over de eikel. Toby staat naakt achter haar schuifpui. Zijn ene hand leunt op het koele glas. Zijn andere hand duwt zijn stijve penis naar haar mond. 
Marleen kijkt omhoog en zoekt oogcontact.

 

Dan opent ze haar mond en laat de dildo ritmisch diep in en uit haar keel glijden 

 

Dertig seconden houdt Toby het vol. Dan tikt hij tegen het raam en maakt een draaiende beweging met zijn hand. ‘Ik wil je neuken.’

 

Marleen komt overeind en draait zich om. Ze laat zich moeiteloos over de dildo zakken en begint hem te neuken. Met één hand houdt ze zich vast aan een stoelleuning. Zo kan ze naar Toby omkijken zonder haar evenwicht te verliezen. Hij staat achter haar en neukt op precies hetzelfde ritme zijn fleshlight. De vingers van haar andere hand masseren haar clitoris. Steeds sneller.
Ze kijkt naar hem. Hij kijkt naar haar. Met het glas ertussen.

 

Zo intiem en zo ver weg. Maar, oh, zo spannend en geil


Marleen knijpt haar vingers om de stoelleuning. Ze gaat zo komen. Toby ook. Ze ziet het aan zijn vertrekkende gezicht. Meer ziet ze niet. Luid kreunend explodeert ze. Haar spieren schokken en een heerlijk orgasme dendert door haar lijf. Ze zakt van de dildo af, op haar knieën op de grond. Als ze bijgekomen is draait ze zich om naar het glas.
Daar zit Toby. Hij buigt zich naar het glas en geeft er een kus op.
Marleen zoent glimlachend terug.


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Peter
3 jaar geleden

Heerlijk!
Je bent welkom op https://kanaal69.wordpress.com/