Erotisch blog - Waarom communicatie belangrijk is in een open relatie (en het zonder zeker niet gaat werken)

Gepubliceerd op 5 september 2020 om 20:42

Erotisch Blog - hoe communiceer je over een open relatie of swingen

Mijn man en ik stonden dicht tegen elkaar aan op de oprit. We zwaaiden een heel leuk stel uit. Onze allereerste thuisdate. Van te voren hadden we het uitgebreid besproken. Tijdens de date hadden we regelmatig contact samen. En ook na de date hebben we nog lang nagepraat.

 

Het is inmiddels jaren geleden, maar ik weet het nog als de dag van gisteren

 

‘Schat, zullen we naar binnen gaan?’ Voorzichtig maakt mijn man zich los van me. Een kille wind waait langs mijn rug. Het wordt al fris buiten. Ik knik en gearmd lopen we naar binnen. We pakken twee koude biertjes uit de koelkast en begeven ons naar onze woonkamer. Daar hangt nog steeds een aangename zoete geur. Zoet, met een zoutig randje. De geur van goede seks.

 

Mijn man gaat in de hoek van de bank zitten. Uitnodigend klopt hij naast zich op de bekleding. Ik ga zitten en vlij me tegen hem aan.
Hij slaat een arm om me heen en geeft een kus op mijn hoofd.
‘Proost,’ zegt hij, terwijl hij zijn biertje naar me opheft, ‘op onze eerste date met een stel.’ Grinnikend tik ik mijn biertje tegen de zijne. ‘Cheers. Hoe heb jij het ervaren?’

 

We nemen een slok van ons koude biertje en denken beide na over deze vraag.
‘Ik vond het vooral heel natuurlijk en ongecompliceerd aanvoelen allemaal,’ begint mijn man.
Ik knik instemmend. Dat was inderdaad zo. ‘Klopt. Ik heb me ook geen moment ongemakkelijk gevoeld.’
Mijn man richt zich op en kijkt me vrolijk aan. ‘Nee! Ik ook niet!’ Dan wordt zijn blik wat serieuzer.

 

‘Hoe vond je het om mij met een ander te zien?’


In mijn hoofd wordt het beeld van mijn man en Elise onmiddellijk geprojecteerd. Neukend op onze bank. Naast mij. Ik voel een klein, plezierig schokje in mijn kruis.
‘Het was heel anders dan dat ik me had voorgesteld,' begin ik, 'nou ja, anders. Je kunt het je gewoon van te voren niet voorstellen. Ik had nooit kunnen bedenken hoe het voelt. De eerste momenten dat ik jou met haar bezig zag waren wel even wennen.’ 


Mijn man knikt. ‘Inderdaad, dat herken ik. Maar daarna voelde het wel goed?’
Glimlachend kijk ik hem aan. ‘Ja. Ja, absoluut. Ik vind het heerlijk om te zien hoe jij geniet. En ik vind het ook prachtig om te zien hoe een andere vrouw van jou geniet.’
Mijn man aait liefkozend over mijn wang en laat zijn hand dan via mijn hals naar mijn borst glijden. Plagend knijpt hij even in mijn tepel. ‘Ik vond het supergeil om te zien hoe Tom jou domineerde. Hij wist echt wat hij deed. En wat een goede pik heeft hij.’ 

 

Bij het horen van deze woorden voel ik mijn wangen warm en mijn klit heet worden. Mijn man kijkt me lachend aan. ‘Niet dan?’
Ik knik. ‘Je reageert zo leuk en lief. Je bent echt niet jaloers, hè?’
Mijn man schudt zijn hoofd. 'Nee. Want weet je,


ik vind het juist een hele leuke aanvulling op onze relatie

 

Wat wij samen hebben, dat is zo sterk en solide. Ik zou nooit een ander willen. Alleen af en toe. Maar dan wel samen met jou.’
‘Dat wil ik ook. Ik vind het echt superfijn dat wij dit zo kunnen. Want ik wil niet de rest van mijn leven alleen maar met jou seks hebben. Maar ik wil wel dat je er altijd bij bent.’ Ik kijk mijn man aan en kus hem. ‘Beloof je dat?’ vraag ik.

 

Hongerig kust hij me terug en maakt een gesmoord bevestigend geluid. Hij belooft het. Zijn gedachten  zijn echter al elders. Hij pakt mijn half opgedronken biertje uit mijn hand en zet deze samen met zijn eigen biertje op de tafel. Dan laat hij zijn hand via mijn dijbeen naar mijn kruis glijden. Moeiteloos vinden eerst zijn vingers en daarna zijn tong mijn inmiddels gezwollen clitoris. Al snel komen er veel, heel veel prettige schokjes vrij.

 

Het heeft meer weg van een vonkenregen, waarbij de bui zich vanaf mijn klitje een knetterende weg baant richting mijn onderbuik

 

Zodra ik weer bij mijn positieven ben, duwt mijn man me zachtjes achterover op de bank. ‘Ik ga je nemen,’ gromt hij.
Ik zou niet anders willen. Een tikkeltje ruw grijpt hij mijn heupen vast. Heerlijk. Ik kantel mijn bekken uitnodigend omhoog. Direct voel ik zijn eikel tegen mijn schaamlippen. In één geile, harde stoot is hij bij me binnen. Hij vult me helemaal. Hij past precies. Wij passen precies. Mijn man vindt dat ook.


‘Jij voelt het allerlekkerste,’ kreunt hij. Steeds sneller beweegt hij. Ik krom mijn rug zodat ik hem nog dieper in me voel.
‘Jij,’ zucht ik, ‘omdat je de liefste bent.’
‘Dan passen we perfect bij elkaar. Want jij bent mijn allerliefste.’ Plots drukt hij me heel stevig tegen zich aan. ‘Ik ga komen,’ hijgt hij schor.

 

Ik sla mijn armen om hem heen en kan me niet voorstellen dat ik ooit meer van iemand zou kunnen houden dan van hem. Nog een laatste harde stoot en een luide kreun. Daar is zijn ritmische ontlading. Ik voel het heel diep van binnen. 

 

Het is erg belangrijk dat het gevoel voor, tijdens en na een date besproken wordt. Als het voor iedereen goed is, top! Is dit niet het geval, bespreek dan waarom iets niet goed voelde en hoe dit een eventuele volgende keer beter kan. Durf jezelf eerlijk en kwetsbaar op te stellen. Maak samen duidelijke afspraken en houd je daaraan. Alleen dan kan swingen of een open relatie succesvol zijn. Respect, communicatie en humor staan hierin centraal. En liefde, natuurlijk. Liefde boven alles. 

Wanneer er niet (of slecht) gecommuniceerd wordt, kun je onmogelijk écht van elkaar weten wat jullie verlangens en wensen zijn. Of wat denk je van de grenzen van een ander? Ook deze weet je niet! Hierdoor kunnen ze eenvoudig overschreden worden, met alle gevolgen van dien. Niet doen dus. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.