Liefs uit Londen (deel 2/3)

Gepubliceerd op 28 november 2020 om 17:37

Zo cliché en daarom zo herkenbaar voor velen. Wist je dat de meeste relaties op de werkvloer ontstaan? In dit verhaal volgen we ondernemer Thijs en zijn hoofd inkoop Monica. Direct bij het eerste gesprek hebben ze een onwijs goede klik samen. De gesprekken worden langzamerhand persoonlijker en intiemer. 

Maandagochtend. Ietwat gespannen loopt Monica naar binnen. Thijs staat haar al op te wachten. Het zweet breekt haar uit.
‘Wil je even met mij meelopen?’ Thijs’ stem klinkt ernstig. Op en top zakenman.
‘Natuurlijk.’ Monica loopt achter hem aan zijn kantoor binnen.
‘Wil je de deur achter je sluiten?’
Monica kijkt hem aan. Zijn blik is ondoorgrondelijk. Foute boel, kan niet anders. Ze doet de deur dicht en gaat tegenover Thijs zitten, op precies hetzelfde plekje als toen ze kwam solliciteren.

 

Dit was wel het laatste wat ze verwacht had


‘Monica, ik wil iets met je bespreken,’ begint Thijs. ‘Over twee weken vindt in Londen het Design Festival plaats. Ons bedrijf heeft hier een stand. Ik sta zelf altijd de laatste dag in de stand, maar ik zou het fijn vinden om dat dit jaar niet alleen te doen. Daarom wil ik je vragen of je met mij mee zou willen naar Londen. We gaan ’s ochtends heel vroeg weg zodat we op tijd op het festival zijn.’ Heel langzaam beginnen zijn ogen te glinsteren. ‘Ik zou willen voorstellen om de nacht in Londen te verblijven, zodat we de volgende dag fit weer terug kunnen.’
Monica is perplex. Dit was wel het laatste wat ze verwacht had. Snel herpakt ze zich. ‘Wow. Wauw. Ja. Ik ga graag met je mee.’ 

Twee weken later staan ze samen in de stand. Echt druk is het op de laatste dag niet meer. Volop tijd om elkaar ontzettend uit te dagen. Thijs knijpt zacht in haar billen als er niemand kijkt. Monica doet eerst één knoopje van haar blouse los. Gaandeweg de middag twee. En vlak voor het einde de derde. Eronder draagt ze een perfecte push-up bh. Thijs kan zijn ogen er amper vanaf houden. Eindelijk is het festival ten einde. Opruimen hoeven ze gelukkig niet. Samen lopen ze naar de uitgang. Thijs houdt de eerste de beste taxi staande, trekt het achterportier open, duwt Monica naar binnen en stapt achter haar aan naar binnen.
‘To the Savoy Hotel, please.’ 
De chauffeur tikt tegen zijn pet en trekt op. De rit duurt slechts zeven minuten.
Thijs betaalt en dan lopen ze naar binnen om in te checken.
‘A reservation for a two-person suite, I see,’ zegt de receptionist.
‘Yes, that is correct,’ bevestigt Thijs.
‘Here is your keycard. Tomorrow morning from 7 a.m. to 11 a.m. we serve breakfast. If you might be thirsty or hungry tonight, please call our roomservice.’
‘We will, thank you.’

 

Eindelijk alleen. Eindelijk samen. Het instinct neemt het over van het verstand

   

Twee minuten later drukt Thijs de keycard tegen de sensor en duwt de deur open. Monica gooit de deur achter hen dicht. Eindelijk alleen. Eindelijk samen. Het instinct neemt het over van het verstand. Thijs en Monica storten zich op elkaar en verliezen zichzelf in de wildernis van kronkelende tongzoenen.
‘Zullen we samen douchen?’ stelt Thijs voor.
'Lijkt me heerlijk.’ Monica knoopt zijn overhemd los en trekt het uit. Met haar vingers kroelt ze door zijn borsthaar naar beneden. Dan maakt ze ook zijn broek los.
Plotseling klinkt er een klop op de deur. ‘Roomservice.’
Thijs lacht en met zijn ontblote bovenlijf opent hij de deur. Een ober rijdt een dienblad naar binnen met een grote fles champagne in een emmer ijs. Ernaast staan twee keurig gepolijste glazen. Zo snel als hij binnen is gekomen, zo snel is hij ook weer weg.
Thijs trekt de fles uit het ijs en geeft deze aan Monica. ‘Schudden maar!’
Monica schudt de fles voorzichtig. Het blijkt genoeg. Met een luide pang! knalt de kurk uit de fles. Thijs vangt de bruisende champagne op in de glazen.
‘Eén voor jou en één voor mij.’ Statig overhandigd hij een glas vol champagne aan Monica. ‘Op een heerlijke, memorabele nacht samen.’
Monica tikt haar glas tegen de zijne. ‘Proost.’

 

Hoe gaat het aflopen tussen Thijs en Monica? Je leest het volgende week!

 

Erotisch verhaal - Liefs uit Londen

«   »