Kerstspecial deel 2: Op schoot bij de Kerstman

Gepubliceerd op 19 december 2020 om 18:19

In deel 1 heb je kunnen lezen hoe Merel haar spannende ex Danny tegenkomt tijdens haar werk. Ze mag hem verkleden als Kerstman en ze zijn helemaal alleen. Oftewel, een klassiek voorbeeld van de kat op het spek binden.

 

Pas als ze klaar is gaat het mis

 

Het eerste uur weet Merel zich prima te verschuilen achter haar werkzaamheden. Ze zoekt het perfecte pak voor hem uit. Ook als ze de verschillende haarstukken nauwkeurig op zijn gezicht vastplakt is ze professioneel genoeg om zich niet van de wijs te laten brengen. Pas als ze klaar is gaat het mis.
‘Heb je je geluk gevonden?’ vraagt Danny.
Merel schudt haar hoofd. ‘Nee, nog niet.’
‘Je mag wel even bij de Kerstman op schoot komen zitten, als je wilt?’ Danny’s stem klinkt ineens laag en brommend. Hij weet zijn rol goed te spelen.
‘Nou, ik weet niet…’ mompelt Merel.
Het is slechts een restje verstand wat spreekt. Haar lichaam schreeuwt inmiddels. Ga op zijn schoot te zitten, druk je billen tegen zijn kruis, alsjeblieft zeg!
Danny klopt uitnodigend op de rode stof op zijn been.
Fuck.

 

Drie woorden zijn genoeg

 

Wat kan haar het ook schelen. Merel gaat voorzichtig op zijn knieën zitten. Veilig.
‘Mijn mooie meisje,’ fluistert Danny.
Drie woorden zijn genoeg. Merel laat zich achterover zakken, tegen zijn brede schouder. Ze ruikt zijn heerlijke geur dwars door het pak en de baard heen. Onmiskenbaar.
Danny legt zijn hand op haar heup. Zijn vingers kruipen langzaam omhoog naar haar buik, onder haar shirt. Merel hapt naar adem. Haar tepels prikken tegen de stof van haar beha en tussen haar benen prikkelt en tintelt het. Niet normaal.
Net als toen.
Zijn vingertoppen strelen de zachte huid rondom haar navel. Merels buikspieren staan strakgespannen. Langzaam maakt Danny haar jeans los. Knoop voor knoop. Bij elke knoop nemen de prikkels en de tintelingen tussen Merels benen toe. Als Danny haar jeans langs haar heupen omlaag laat glijden, doet haar clitoris bijna pijn. Zijn vingers glijden onder de gladde stof van haar slipje. Over haar venusheuvel. Met zijn wijs- en ringvinger duwt Danny haar schaamlippen iets uit elkaar. Dan tikt met het topje van zijn middelvinger hard op haar clitoris.
Het genotzalige gevoel wat erop volgt werkt verslavend. Ze smacht naar meer. Naar hem.
Net als toen.
Danny weet het en hij wil het haar maar al te graag geven. Hij kust haar wang, haar hals en ademt zachtjes uit in haar oor. Tikt nogmaals met zijn middelvinger op haar klitje. Laat zijn vinger bij haar naar binnen glijden. Snel terug naar haar meest gevoelige plekje. Danny streelt haar, masseert haar. Hij voert het tempo op.
Merel kromt haar rug. ‘Ik ga fucking hard klaarkomen,’ hijgt ze in de witte baard.
‘Kom maar. Laat maar zien wat je kunt.’ Danny legt zijn vrije hand alvast losjes op haar mond, om haar genotskreten te smoren.
Net als toen.

 

Oh, oh, oh

 

Een paar minuten later zakt Merel van zijn schoot af. Ze knoopt haar jeans dicht en schraapt haar keel. ‘Kerstman, weet u nog waar ik woon?’
‘Ja, Merel, dat weet ik nog goed.’
‘U moet nu gaan werken, maar na het werk mag u zich bij mijn huis melden. Ik zal u dan helpen met uitkleden.’
‘Oh, oh, oh, Merel, dat lijkt me heel fijn. Kom je dan weer op mijn schoot?’

 

Fijne dagen gewenst allemaal. Maak er ondanks alles wat moois van. Veel liefs, Izzy

 

Erotisch verhaal - Kerstspecial

«