Ultieme droom

Gepubliceerd op 7 februari 2021 om 20:56

‘We want more! We want more!’
Hoewel alle lichten in de feesttent inmiddels gedoofd zijn, schalt het publiek onvermoeibaar door. En met succes. Eerst springt er boven het podium een lamp aan. Vanuit het publiek klinkt een voorzichtig applaus. Dan galmt er een bekende gitaarriff uit de speakers en binnen een seconde staat de hele tent op z’n kop.

‘Te gek dit!’ Amber gooit haar armen in de lucht en springt mee op de maat van de muziek. ‘Kom, dans met me!’
Lachend doen mijn man en ik met haar mee. Normaal gesproken zijn we er niet zo van, maar met een paar drankjes op willen we haar best tegemoet komen. Bovendien kennen we hier verder niemand, dat maakt het al iets makkelijker. En eigenlijk is het best leuk. We hossen, we dansen en we zingen luidkeels mee. Als het nummer afgelopen is, is het ook echt gedaan. Alle lichten gaan definitief aan. Tijd om naar huis te gaan. Naar Ambers huis, in ons geval.

 

Ze smaakt zoet en jemig, wat zoent ze heerlijk

 

We kennen Amber een paar maanden nu. Ze is net zo openminded als dat wij zijn en inmiddels hebben we al een paar spannende avonturen met haar beleefd. En vannacht volgt zonder twijfel het volgende.

Haar huis is slechts een paar minuten lopen vanaf de feestlocatie. Onderweg lopen we giechelend te dicht bij elkaar en zodra Amber de voordeur achter ons sluit, trekt ze me naar zich toe en drukt haar lippen op de mijne. Ik zoen haar terug en streel met mijn tong langs de hare. Ze smaakt zoet en jemig, wat kust ze heerlijk.
‘Dit wilde ik de hele avond al doen,’ verzucht Amber. Ze maakt zich van me los en trekt mijn man dichterbij. ‘En dit ook.’
Een hartstochtelijke kus, vlak voor mijn neus. Ik laat mijn vingertoppen over Ambers borsten glijden, over haar buik, over zijn buik en over de groeiende bobbel in zijn broek. Mijn man slaat zijn armen om ons heen. Hij gromt en de zoen wordt plots ruwer, vurig zelfs.
‘Wat een genot om naar jullie te mogen kijken,’ fluister ik en buig me naar hen toe. Ze kussen me, allebei.
‘Kom, we gaan naar boven.’ Ambers stem klinkt schor.

We kleden zowel onszelf als elkaar uit en duiken met z’n drieën in het ruime tweepersoonsbed van Amber.
‘Vermaken jullie je eerst maar even samen,’ glimlacht mijn man.
Dat doen we. Liggend op onze zij, met onze gezichten naar elkaar toe. Amber vlijt haar warme, naakte lichaam tegen me aan. Haar ronde borsten drukken tegen de mijne, en we zoenen.
‘Je voelt zo zacht. Zo heerlijk zacht,’ fluister ik in haar oor.
‘Net als jij.’ Amber trekt haar been op en legt deze op mijn heup. Haar hand sluit zich om de mijne. We blijven zoenen, kunnen geen genoeg krijgen van elkaar. Langzaam laat Amber mijn hand langs haar buik naar beneden zakken.

 

Menig man zou er een moord voor doen

 

Naast ons klinkt plotseling zacht, eentonig geronk. We kijken elkaar aan en als we beseffen wat er aan de hand is, kunnen we maar ternauwernood onze lach inhouden. Menig man zou er een moord voor doen, maar de mijne valt naast twee prachtige, naakte vrouwen in slaap.
‘Wat mij betreft laten we hem pitten,’ grinnik ik.
‘Prima. Wij vermaken ons wel,’ grijnst Amber. Ze legt mijn hand nu recht in haar kruis.

Ik masseer haar klitje en glijd met twee vingers verder tussen haar benen. Haar gladgeschoren schaamlippen zijn warm en vochtig. In mijn onderbuik begint het te kriebelen. Plotseling kantelt Amber haar heupen en laat mijn vingers diep in haar verdwijnen. Als vanzelf neem ik het ritme over en neuk haar met mijn vingers. Ze is kletsnat. Met mijn mond daal ik af naar haar borsten, kus haar rondingen en bijt zachtjes in haar tepels. Ik duw Amber voorzichtig op haar rug en kruip tussen haar benen, terwijl ik haar blijf vingeren. Mijn lippen maken een spoor over haar buik, langs haar navel en over haar venusheuvel. Pas als ik bij haar klitje ben laat ik mijn tong meedoen. Boven me hoor ik hoe Amber naar adem hapt.
‘Vind je het lekker?’ vraag ik.
‘Jezus, ja. Jé-zus!’
Haar vocht sopt inmiddels langs mijn vingers, zo nat is ze. Ik duw mijn ringvinger erbij en stoot nu drie vingers diep in haar.
‘Oh! Ohja!’ Amber gooit haar hoofd achterover. Ik voer het tempo genadeloos op en masseer haar klit met mijn tong. Harde, korte bewegingen. Straight to the point.
‘Ik ga komen. Ik ga komen. Ik kóm!’ 
Een straaltje vocht ontsnapt. Mijn vingers worden samengeknepen. Pas als haar orgasme helemaal is weggeëbd laat ik ze uit haar glijden. Ik geef nog een kus op haar kletsnatte vulva en kruip naast haar. Kus zacht haar lippen. Ze kust me terug.

 

Ik wil je gezicht zien als ik je neem

 

‘Hey,’ fluistert Amber, ‘weet je wat ik laatst heb gekocht?’ Zonder op mijn antwoord te wachten trekt ze haar nachtkastje open en haalt er een enorme dildo uit. Er zit een broekje aan vast. Haar ogen fonkelen. ‘Mag ik je neuken?’
Mijn onderbuik brandt bijna van verlangen. ‘Heel graag.’

Amber trekt het broekje aan en smeert de dildo in met glijmiddel. ‘Ik wil dat je op je rug gaat liggen,’ beveelt ze, ‘ik wil je gezicht zien als ik je neem.’
Dat doe ik. Naast me ligt mijn man nog rustig te slapen. Hij moest eens weten wat hij mist. Amber knielt tussen mijn benen en trekt mijn heupen naar haar toe. Ze buigt de kunstpenis naar voren, laat de eikel tegen mijn schaamlippen rusten en maakt met haar heupen een langzame, neukende beweging. Centimeter voor centimeter duwt ze de forse dildo dieper in me. Haar ogen blijven strak op mijn gezicht gericht. Op het moment dat ze me bijna helemaal gevuld heeft kan ik een kreun van genot niet meer onderdrukken. Godallemachtig, wat is dit geil. Als ze vervolgens ook de laatste centimeters in me stoot, weet ik niet meer hoe ik het heb.
‘Neuk me,’ smeek ik haar.
‘Oh ja? Is dat wat je wil?’ Amber geniet er duidelijk van.
‘Ja. Ja, dit wil ik.’
‘Wat vind je zo lekker dan?’
‘Jou. De dildo. Dat je me neukt. Neuk me. Hard. Alsjeblieft.’
‘Alleen als je klaarkomt.’
Ik beloof het. Ik kom al bijna.
Amber buigt zich voorover. Haar borsten raken de mijne. Dan neukt ze me. Hard, zoals ik gevraagd heb. Ik voel alleen nog haar, overal. Haar verrukkelijke tong in mijn mond. Haar heerlijke lijf bovenop me. Haar gigantische dildo diep in me.
Al snel word ik overspoeld door golven van puur genot. Secondenlang bestaat mijn wereld alleen uit Amber, ik en mijn orgasme.

Mijn man slaapt nog steeds. Amber en ik liggen dicht tegen elkaar aan. Moe, maar vooral voldaan. Morgen vertellen we wel wat er gebeurd is. En dan doen we het met z’n drietjes nog eens dunnetjes over.

 

Erotisch verhaal - Ultieme droom