Fragment uit Hoogspanning (2019)

 

‘Ik ben wel benieuwd hoe het zal zijn met een ander stel,’ fantaseert Nora, ‘het lijkt me best geil om te zien hoe jij een andere mooie vrouw neukt.’

‘Mmm,’ hoort ze Marks gesmoorde stem. Hij ligt met zijn hoofd ergens tussen Nora’s borst en haar oksel.

‘Misschien moeten we binnenkort eens naar het lunchcafé gaan van Irwan en Kim,’ oppert Nora.

‘Mmm.’

‘Mark!’ Nora trekt speels aan Marks oor. ‘Goed idee?’

Mark komt omhoog en kust Nora in haar nek. Kippenvel verschijnt op Nora’s armen en haar tepels springen op. Mark trekt met zijn tong een spoor van haar hals naar haar borsten. Nora drukt haar borsten omhoog zodat haar rug hol komt te staan. Het spoor gaat verder naar haar navel. Ook op Nora’s buik ontstaat nu kippenvel. Mark gaat op zijn knieën naast Nora op het bed zitten en steekt één arm onder haar rug en één arm onder haar knieën door. Dan spant hij zijn spieren aan en pakt Nora op. Verbaasd kijkt Nora hem aan.

‘Ssssst,’ fluistert Mark. Hij stapt van het bed af en draagt Nora van de trap af naar beneden. Nora snapt er niks van, maar vindt het reuze spannend.

Beneden aangekomen loopt Mark met haar naar zijn sport-studio. Soepel gooit hij zijn linkerbeen omhoog en laat zijn voet neerkomen op de deurkruk. Deze geeft mee en de deur zwaait open.

Mark loopt door de deur en met zijn rechtervoet tikt hij de deur achter zich dicht. Hij draagt Nora tot aan de losse gewichten en zet haar dan neer voor de levensgrote spiegel die daar hangt. Nora ziet zichzelf naakt in de spiegel staan.

Mark staat naakt achter haar. ‘Kijk nou eens,’ zegt Mark zacht, ‘wat ben je toch een prachtige vrouw.’

Nora slaat verlegen haar ogen neer.

Mark zet een duim onder haar kin en dwingt haar in de spiegel te kijken. ‘Niet verlegen zijn,’ fluistert hij hees. ‘Kijk maar hoe mooi je bent.’

Nora blijft kijken en voelt zijn sterke handen over haar huid. Over haar borsten, over haar buik, langs haar billen. Het is supersexy om dit niet alleen te voelen maar ook in de spiegel te kunnen zien.

‘Weet je nog die spiegel aan het plafond in de club?’ Terwijl Mark het vraagt drukt hij plagend zijn erectie tegen Nora’s billen. Een schokje gaat door haar onderbuik.

‘Ja,’ fluistert ze, ‘dat moeten we ook nog een keer doen.’

Mark tilt voorzichtig haar rechterbeen iets op en zet haar voet op een trainingsbank. Via haar knieholte laat Mark zijn hand over haar dijbeen naar haar billen glijden. In de spiegel ziet Nora vervolgens zijn vingers over haar schaamlippen gaan. Dan ziet ze twee vingers moeiteloos naar binnen glijden en kan ze een zucht van genot niet onderdrukken. Mark speelt even met haar. Dan haalt hij zijn vingers uit haar en brengt ze naar zijn mond. Via de spiegel ziet Nora hoe Mark achter haar zijn vochtige vingers in zijn mond steekt en zichtbaar geniet.

Dan gaat Mark iets door zijn knieën en laat zachtjes zijn erectie in haar natte, gladde vagina glijden. Heel langzaam beweegt Mark op en neer. Zijn handen liggen losjes op Nora’s borsten en bij elke langzame, intense stoot voelt hij haar sidderen van genot. Hun blikken blijven elkaar zoeken in de spiegel. Geil kijken ze elkaar aan. Nora probeert sneller te bewegen maar Mark houdt haar tegen.

‘Ik bepaal vandaag het tempo,’ fluistert hij.