Four stars are born!

Gepubliceerd op 8 juli 2019 om 00:14

Wauw.

 

De afgelopen weken was ik in blijde verwachting! Huh? Ja, echt waar!

 

Bijna anderhalve maand geleden deed ik via hebban.nl een oproep voor het recenseren van ‘Hoogspanning’. Daarover gesproken trouwens, dat is echt superspannend! Iemand anders gaat dan jouw boek lezen. Iemand die jij niet kent. Uiteindelijk is dat natuurlijk het doel van publicatie, dat snap ik ook wel, maar de eerste onbekende, dat is toch wel bijzonder.

 

En reacties kwamen er. Bij Nicole kreeg ik gelijk een goed gevoel. Ze vertelde wat over zichzelf, deelde haar website en blog met me en hield het vooral heel open en ongedwongen.
Ze sloot haar mail af: ‘Laat je me weten wat je van mijn blog vind en of ik iets voor je kan betekenen?’  
Ik bekeek haar prachtige blog en sloot haar in mijn hart.

 

Zo kwam het dat ik in blijde verwachting was van de eerste recensie over mijn roman ‘Hoogspanning’. Binnen een paar weken na de ontvangst van het leesexemplaar kwam er opnieuw mail van Nicole. Ze had mijn boek uitgelezen. En ze was onder de indruk. Wauw. De recensie zou spoedig volgen. Hooggespannen wachtte ik af.

 

Na een paar onrustige dagen mijnerzijds was het dinsdagavond 2 juli zover. Via diverse kanalen op het internet braken de vliezen. Omhuld door mooie woorden en gesierd door een vleugje opbouwende kritiek kwam de eerste recensie van ‘Hoogspanning’ ter wereld.

 

Daarmee werden niet één, niet twee, niet drie, maar vier sterren geboren. Vier sterren!

 

Wauw!

 

https://www.hebban.nl/recensies/nicole-vrielink-over-hoogspanning


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.