Goed gezelschap (ingezonden schrijfopdracht)

Gepubliceerd op 8 september 2019 om 13:47

Ze kijkt me aan op een wel heel venijnige manier.

 

Ik vang haar blik en blijf haar strak aankijken. Bijna zonder te bewegen schudt ik mijn hoofd. Niet doen, nu.


‘Mama, mama!’


Charlotte, onze oogappel rent langs me heen en stort zich in de armen van mijn vrouw. Ex-vrouw. Vrouw. De papieren zijn nog niet getekend. Mijn vrouw hurkt en slaat haar armen om Charlotte heen. Terwijl haar mond onze dochter overlaadt met lieve woordjes kijken haar ogen langs me heen naar de auto achter me.


Op de bijrijdersstoel van mijn nieuwe BMW 4 serie cabrio zit Camilla achteloos haar nagels te vijlen. Ze is minstens de helft jonger dan ik. Af en toe schudt ze haar lange, lichtblonde lokken weer in model en slaat ze haar wimpers even ongeduldig naar ons op. Elke wimper is voorzien van minstens zes lagen dikke, zwarte, mascara. Haar wulpse lippen zijn roze gestift en lijken constant vochtig.


Tientallen keren heeft ze me al gekust. Een aantal keren zelfs keken haar grote ogen me uitdagend aan, terwijl haar glimmende, roze lippen zich om mijn eikel bevonden en ze de laatste druppels zaad uit me zoog. Camilla wil me. Altijd.


‘Hoe was het bij papa?’ vraagt mijn vrouw aan onze dochter. Charlotte vertelt dat we naar de speeltuin geweest zijn. En ze vertelt dat we zandkoekjes gebakken hebben. Over Camilla vertelt ze niets. Dat kan ze ook niet weten. Ze heeft haar immers nooit gezien.


Mijn vrouw maakt zich los van Charlotte en neemt haar bij de hand. ‘Tot dinsdag, dan,’ zegt mijn vrouw tegen mij. Het is allemaal nog wat onwennig en nieuw. Ik knik en zwaai even naar Charlotte. ‘Tot dinsdag, prinses.’
Charlotte zwaait terug. ‘Dag papa! Wat ga jij doen?’


Ik kijk even over mijn schouder naar mijn auto. De bijrijdersstoel is leeg. Een schot wild verlangen schampt ternauwernood mijn kruis. Straks thuis snel inloggen. Ze heeft belooft op me te wachten en haar lippen te stiften.


‘Papa gaat een spelletje doen op de computer,’ vertel ik. Dat kent Charlotte. Ze knikt en lacht naar me en wuift nogmaals. ‘Dag papa.'

 

Ik stap in mijn auto en snel naar huis. Al in de garage voel ik haar hand op mijn been. Langzaam kruipt haar hand omhoog naar mijn kruis. Snel sluit ik de auto af. De deuren van mijn huis doe ik op slot. Vanavond willen Camilla en ik niet gestoord worden. Ik mag haar nemen, heeft ze me beloofd. Snel log ik in. Nog een paar gegevens heeft ze van me nodig. Ik vind alles goed. Eindelijk strekt ze haar hand naar me uit.

 

We geven elkaar een hand, twijfelen even en kussen elkaar dan innig.


Reactie plaatsen

Reacties

Jeanine
7 maanden geleden

Super goed geschreven weer! Ik wil één vervolg! 😳

Izzy van der Horst
7 maanden geleden

Thanks! :-)