♥♥♥♥

Samenvatting:

Dit boek is buitengewoon interessant voor iedereen die wil weten hoe je meer uit een goede relatie kunt halen. Het is leerzaam, spannend en leest lekker vlot.

 

door Veronique van Genotsplekje.nl op 19 maart, 2020

 

♥♥♥♥♥

Hoogspanning

 

Mooi en duidelijk geschreven, je wordt het verhaal ingezogen, het laat niet meer los! Dank je voor deze openbaring

 

door Elixido op 18 november, 2019

♥♥♥♥♥

Erg herkenbaar en mooi geschreven

 

Je wordt meegenomen in een mooie en spannende wereld. Erg herkenbaar en goed geschreven, dat je wilt doorlezen! Ik wacht op een deel 2. :)

 

door A. K. op 26 december, 2019

♥♥♥♥

Op en top erotische spanning

 

  • Boris1973

 

  • Groningen

 

 • 9 november 2019

Ik raad dit product aan

 

 

 • Toegankelijk
 • Inspirerend
 • Spannend

 

 

Geschreven bij Hoogspanning

Vlot geschreven en gemakkelijk leesbaar. Ik en mijn vrouw zijn zelf ook swingers en vinden sommige stukken in het boek erg herkenbaar. De erotische passages zijn zeer spannend maar niet vulgair beschreven. Wij kijken uit naar deel 2!! ❤️

 

♥♥♥♥

Spanning en liefde

 

  • Lizza1980

 

  • Zwolle

 

 • 8 november 2019

Ik raad dit product aan

 

 

 • Toegankelijk
 • Inspirerend
 • Verrassend

 

 

Geschreven bij Hoogspanning

Een mooi beschreven verhaal van Izzy! De liefde en spanning tussen Mark en Nora spat ervan af! Erg herkenbaar en sexy beschreven. Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen en wacht nu op deel 2. ;) De schrijfstijl van Izzy is vlot en persoonlijk, waardoor je met alle hoofdpersonages meeleeft.

 

♥♥♥♥

Exclusieve liefde inclusief gedeelde lusten

 

  • NickyNikita

 

  • Goor

 

 • 10 juli 2019
 • Ik raad dit product aan

 

Geschreven bij Hoogspanning

Mark en Nora zijn een mooi en liefdevol stel, die in vol vertrouwen zijn met elkaar. Wanneer Nora, bij wijze van een soort weddenschap, tijdens het stappen met een vrouw zoent, wekt dit bij beide vragen op. Wat als ze meegegaan was naar hun huis? Wat hadden ze dan oké gevonden en wat niet? Waar liggen hun grenzen?

“ Mark, fluistert ze, ik hou heel veel van jou, en jij bent voor mij de enige met wie ik mijn liefde deel. Maar de lusten wil ik, samen met jou, af en toe wel met anderen delen.” (p 41)

Samen gaan ze het avontuur aan in hun nieuwgeboren open relatie, waarin ze een parenclub ontdekken, vriendschap sluiten via swinging en erotische feesten bezoeken. Alles gebeurt in liefde voor elkaar met respect hoog in het vaandel waarbij goede communicatie essentieel blijkt. 

Maar dan is daar Emma. Net iets meer dan in eerste instantie de bedoeling was, raakt zij zowel het gevoel van Mark als van Nora. Past zij ook binnen hun relatie?

In dit erotische avontuur maken we kennis met Mark en Nora. Ze verschillen aardig van leeftijd maar lijken daar zelf weinig mee te doen. Hun stabiele relatie is pril maar volwassen en al snel hebben ze alles goed voor elkaar. Beide zijn ze open minded en vooruitstrevend als het om de liefde gaat. Hen leer je aardig goed kennen met name doordat de communicatie zowel tussen hen, als met de bijrollen, een belangrijke rol heeft. Ze zijn beide net zo gewoon “als jij en ik” terwijl ze toch iets “uitzonderlijks” lijken mee te maken. Doordat ze in eerste instantie zo gewoon zijn is dit boek erg toegankelijk.

Hun liefde voor elkaar is hetgeen waar dit boek om draait. Deze is bijzonder mooi neergezet, bijna om jaloers op te worden. Echter is daarvan de valkuil dat ze soms ook zodanig gemaakt overkomen en daarbij dan weer een beetje geloofwaardigheid verliezen.

Bijrollen zijn met name weggelegd voor hun seksuele contacten, de een meer dan de ander. Hun doel is voornamelijk het vorm geven aan de open relatie van Mark en Nora. De rol van Emma gaat hierin iets verder, maar ook door haar “leren” Mark en Nora over hun relatie. 

Izzy haar schrijfstijl is toegankelijk, waardoor het haar is gelukt om over een dergelijk taboe een vlotte pageturner zonder vooroordeel te schrijven. Soms is ze wat beperkt in haar woordkeus, maar wanneer je als schrijver in dit genre niet cliché of ordinair over wilt komen, dan wil dit daarvan al snel het gevolg zijn. Opvallend is met hoeveel (wederzijds) respect zij dit verhaal weet te brengen.

Het seksuele weet Izzy, ondanks beperkte woordkeus, toch erg mooi en inlevend te verwoorden. Soms meer visueel, en soms wat meer op gevoel, maar altijd respectvol en sexy zonder ordinair te zijn. In de beginfase van de open relatie van Mark en Nora weet Izzy ook erg goed een licht nerveuse sfeer vol van verwachting en nieuwsgierigheid neer te zetten. 

Voor de lezer is het erg bijzonder om als het ware te mogen “meelopen” met de ontdekkingstocht van Mark en Nora. Door de toegankelijkheid en de verder zo normale karakters van Mark en Nora, kan de lezer echt meegevoerd worden in hun belevenissen. Vlak voordat Emma echt een rol kreeg viel het wel net iets te lang wat stil in het verhaal.

Het is daarnaast erg origineel om zodanig specifiek hierover te schrijven. In open relaties ligt al snel de nadruk op (platte) seks, maar in Hoogspanning wordt dit met respect en liefde beschreven. Hoewel het waarschijnlijk vaker voorkomt dan gedacht, is het hele onderwerp open relaties toch ook nog vaak een taboe waarover men niet, of moeilijk, spreekt. Daarom is het belangrijk dat dit boek dit taboe op een juiste manier weet te doorbreken. 

Meer lezen? 
https://www.pagesbynicole.com/post/exclusieve-liefde-inclusief-gedeelde-lusten

 

♥♥♥♥♥

 Echt een aanrader!

 

  • Martini082

 

  • Groningen

 

 • 5 juni 2019
 • Ik raad dit product aan

 

Geschreven bij Hoogspanning

Dit boek is een prachtig verhaal over een stel die leuke en spannende avonturen mee maken in een wereld die niet voor iedereen bekend is en dus erg interssant is om over te lezen..

Een boek die heerlijk weg te lezen is. 
Ik hoop zeker dat er nog een boek uit komt van deze schrijfster!!