Recensies


Hier vind je een greep uit de recensies over mijn boek Hoogspanning, geplaatst op onder andere Bol.com, Hebban en Koboplus.

 

Recensies Erotisch boek Hoogspanning Izzy van der Horst swingen polyamorie open relatie liefde seks

 

Sidderende roman

Het is een erotisch verhaal over een jong stel dat de grenzen van hun seksleven gaan onderzoeken. Daarvoor stappen ze uit hun comfortzone en uit de hokjes die als jarenlang over dit onderwerp stand houden. Ze doen aan partnerruil, vormen een trio met zowel een man als een vrouw en ontdekken dat liefde meerdere vormen heeft.
Ik vond het verhaal goed geschreven.De erotische scénes worden goed beschreven en vervallen niet steeds in herhaling. De karakters zijn uitgediept en overgoten met een sausje van romantiek. Hoewel de erotiek de rode draad door het verhaal vormt, is er ook nog het verhaal van hun dagenlijkse leven. Ik vond het een goed boek en heb het vier sterren gegeven.

AttieDotinga62

 

Liefde en spanning

Een mooi beschreven verhaal van Izzy! De liefde en spanning tussen Mark en Nora spat ervan af! Erg herkenbaar en sexy beschreven.
Ik heb het boek in twee dagen uitgelezen en wacht nu op deel 2. ;) De schrijfstijl van Izzy is vlot en persoonlijk, waardoor je met alle hoofdpersonages meeleeft.

Lizza1980

 

Geweldig

Ik heb het boek in 1keer uitgelezen. Het was geweldig. Je gaat heel anders denken over een open relatie, zelf parenclubs ga je anders bekijken. Het boek wordt super goed geschreven en leest gemakkelijk weg. Het blijft wel hangen, want je kruipt in mijn geval echt in de personage's. Er wordt zeker niet geschreven als in ik vorm. Wat ik wel leuker vindt aan een boek, het switchen naar andere personage's is heel gemakkelijk en goed te volgen. Spijtig dat het boek zo snel uit was.
Ik kom tot de conclusie dat het een prachtig boek is, hoe openminded deze personen zijn. Er is veel respect naar de personen en het vertrouwen is enorm groot. Dat laat zien dat een relatie ook zonder jaloezie kan.

Nora is echt geweldig hoe ze worstelt tussen de gevoelens voor zowel mannen als vrouwen. Ook al wordt er vertelt dat Biseksueel nu hedendaags is, lees je toch dat het niet zo is.
Mark is dan weer heel begripvol en begrijpt Nora. Ook wordt Nora op handen gedragen door hem.
Emma is fantastisch hoe ze beschreven wordt.

Koen573

 

Een echte aanrader

Dit boek is geweldig. Het begint gelijk over het stel mark en Nora, die een weddenschap afsluiten. Daarna begint het mooie avontuur. Het verhaal neemt je mee in een wereld die sommige niet kennen. Het is spannend om te lezen, en neemt je helemaal mee in het verhaal.

Het boek leest heerlijk weg en is prachtig geschreven door izzy. Ik heb het boek in 1 dag uitgelezen het trok me enorm.

Hopelijk komen er nog meer boeken uit van deze geweldige schrijfster.

Bellaroxymexxxanto

 

Hoogspanning

Mooi en duidelijk geschreven, je wordt het verhaal ingezogen, het laat niet meer los! Dank je voor deze openbaring.

Elixido

 

Uit je comfortzone

Als je eens uit je comfortzone wilt stappen, dan moet je dit boek een kans geven. Iedereen leest 50 shades omdat het wauw is. Ik heb ook mijn wauw gevonden, namelijk dit boek.

Kayleighsbookadventure

 

Heerlijk boek

Een boek om in 1x uit te lezen! Romantisch en modern! Hoofdpersonen Mark en Nora nemen je mee in hun zoektocht naar vrije liefde!

Anneke25b