Weggeefactie maart 2023

Erotische podcast 1 miljoen keer afgespeeld

Wow!


Mijn podcast 'Erotische verhalen - om je vingers bij af te likken! is op dit moment meer dan 1 miljoen keer beluisterd. Een bijzondere en vooral onverwachte mijlpaal vind ik zelf.

 

Vanaf december 2020 ben ik begonnen met het inspreken van mijn verhalen. Ik was benieuwd of ik daar net zoveel plezier aan zou kunnen beleven als aan het schrijven ervan. Bovendien vind ik het interessant om af en toe iets buiten mijn comfortzone te ondernemen - je weet immers nooit hoe zoiets uitpakt.

 

Persoonlijk vind ik podcasten vele malen intiemer dan schrijven, dit ligt waarschijnlijk ook aan het genre. Soms geef ik mezelf in één gesproken zin door de microfoon meer bloot dan in 1500 geschreven woorden achter mijn toetsenbord. Ik vind het heerlijk, die combinatie. En na ruim twee jaar heb ik nog steeds ontzettend veel plezier in het opnemen van mijn verhalen. Maar dat mijn podcast meer dan één miljoen keer beluisterd zou worden, dat had ik nooit durven dromen (zelfs niet in mijn stoutste!)    

 

Om dit te vieren wil ik graag 5 exemplaren van mijn e-book 'De Bucketlist van Madelon' weggeven. Het enige wat je moet doen is reageren op de volgende vraag:

 

Zonder dat je in het dagelijkse leven gemist wordt, mag je 1 miljoen seconden (= 12 dagen) vertoeven in een paradijselijke omgeving, waar al je legale erotische fantasieën uitgevoerd kunnen worden. Wat zou je daar als eerste doen?

 

Je e-mailadres wordt uiteraard niet openbaar gemaakt en dient enkel om jou op de hoogte te stellen als je gewonnen hebt. Op vrijdagavond 24 maart om 19:30 uur (= inderdaad 1 miljoen seconden vanaf nu) maak ik de 5 winnaars en winnaressen bekend. Succes!

Reactie plaatsen

Reacties

Gankai
4 dagen geleden

Een rustig plekje opzoeken voor een romantisch etentje en erna op een rustig plekje afzonderen en volop genieten van elkaar

Martien
4 dagen geleden

Kijken welke fantasie de eerste wordt

Eric Weder
5 dagen geleden

Heerlijk uitgebreid in bad, lekker scheren en een subtiele geur op. Ik ben er klaar voor!

M.
6 dagen geleden

Als eerste hang ik mijn klamboe op omdat ik altijd lek wordt gestoken door de muggen...op dit eiland wil ik graag lek worden geprikt door een hele andere geile angel...

Marie
7 dagen geleden

Op het moment dat ze op het onbewoonde eiland aankwamen, wisten ze dat ze een probleem hadden. Hun koffer was verwisseld op het vliegtuig en in plaats van hun eigen spullen, hadden ze nu een koffer vol BDSM materiaal. Het leek wel alsof het universum hen opzettelijk naar deze situatie had gebracht.

Maar in plaats van zich te laten ontmoedigen, besloten ze om het beste te maken van wat ze hadden. Ze gingen naar hun tent en openden de koffer vol spanning en nieuwsgierigheid.

De eerste dingen die ze zagen waren handboeien en een zweep. Ze hadden zelf ook handboeien en een zweep, dus het was niet zo'n groot verschil. Maar toen zagen ze een paar dingen die ze nog nooit eerder hadden gezien.

Er was een halsband met een ketting eraan vast, een paar tepelklemmen, een blinddoek en een paar touwen. Ze hadden deze spullen nog nooit eerder gebruikt, maar het idee van het uitproberen van iets nieuws was opwindend.

Ze besloten om het rustig aan te doen en begonnen met de handboeien en de zweep. Ze waren al vertrouwd met deze spullen en het gaf hen de kans om in de stemming te komen. Maar toen was het tijd om iets nieuws te proberen.

Ze kozen voor de halsband en ketting en deden die om bij de vrouw. De man nam de ketting vast en leidde haar naar een boom in de buurt. Hij bevestigde de ketting aan de boom en stond daar even te kijken naar zijn partner, die zich aan hem overgaf.

Hij ging terug naar de koffer en nam de tepelklemmen en blinddoek. Hij deed de klemmen op haar tepels en zette de blinddoek op haar ogen. De vrouw was nu helemaal overgeleverd aan haar partner.

De man nam de touwen en begon haar te binden aan de boom, zodat ze helemaal geïmmobiliseerd was. Hij wreef over haar lichaam en voelde hoe haar ademhaling versnelde. Ze was opgewonden en hij ook.

Hij nam de zweep en gaf haar een paar zachte slagen op haar billen. Ze kreunde en hij wist dat hij verder kon gaan. Hij sloeg haar harder en harder en hoorde haar genieten van de pijn. Hij sloeg haar nog een paar keer en toen stopte hij.

Hij deed haar los en ze vielen in elkaars armen. Ze waren beide opgewonden en opgelucht dat ze iets nieuws hadden geprobeerd. Ze beseften dat deze situatie niet ideaal was, maar dat ze blij waren dat ze er het beste van hadden gemaakt.

De rest van hun vakantie gebruikten ze het nieuwe BDSM-materiaal, en het bracht hen nog dichter bij elkaar. Ze beseften dat het niet uitmaakt wat voor spullen ze gebruiken, zolang ze elkaar hebben. Ze hadden de beste vakantie van hun leven gehad, en ze waren dankbaar voor deze onverwachte wending.

Dandra
8 dagen geleden

Mijn mooie erotische droom uit laten komen van: heerlijk verwend worden met alles er op en eraan door 2 mooie donkere mannen. Gespierd, lief, attent, groot die weten hoe ze een vrouw moeten verwennen en behandelen. Mij voorop stellen en mij op alle manieren bevredigen

Jan
9 dagen geleden

Ik loot graag mee

Nelly
10 dagen geleden

Als eerste zou ik een cocktail nemen en kijken of m'n hangmat goed hangt. Als alles in orde is kan het genieten beginnen, met de man uit m'n dromen bij de vloedlijn van en met elkaar genieten tot het andere koppel eraan komt en we met hen van heerlijke sex genieten en met hen mee naar huis gaan om verder te genieten. En er een wereld voor ons open gaat de wereld van nog meer genot vast gebonden aan handen en voeten...... mmmmmm weet je je moet maar komen kijken dan begrijp je wat ik bedoel en kun je heerlijk meegenieten 😉

herman berends
10 dagen geleden

en niet alleen je VINGERS aflikken.

Monique
10 dagen geleden

Hallo Izzy. Ik zou een aantal dames opzoeken en contact mee leggen met als doel om met 4, 5 of 6 dames op een mooi groot wit bed te belanden en dan uren lang sex met elkaar te hebben. Ladies only. In elk geval in het begin....

Erotische serie