Erotische verhalen

Hier vind je een breed scala aan erotische verhalen, veelal gebaseerd op mijn eigen spannende ervaringen. Om je vingers bij af te likken!

Wil je mijn nieuwste schrijfsels als eerste lezen, laat dan hieronder je e-mailadres achter. Privacy = vanzelfsprekend!

Erotisch verhaal - Walhalla

Het was allemaal gepland, weken geleden al. Toen John, mijn leidinggevende het mij vroeg, hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik voor de zaak wel een paar dagen op pad. Even weg van de dagelijkse sleur, de geijkte routines en de vier muren die iedere dag dichterbij leken te komen.

Lees meer »

Erotisch verhaal - De Afterparty

‘Tot gauw! Sturen jullie even een berichtje als jullie thuis zijn?’ roept Sasha. Ze staat samen met haar vriend Martijn in de deuropening. Op de oprit hebben Bert en Lola hun fietsen van het slot gehaald. Ze zijn zoals gewoonlijk vrijwel de laatsten die vertrekken.

Lees meer »

Erotisch verhaal - De kersttafel klaarmaken

‘Wat hebben jullie ontzettend hard gewerkt. Weten jullie wel dat ik supertrots op jullie ben?’ Mijn kleuters zitten glunderend op hun stoeltje in de kring, rondom onze zorgvuldig gemaakte kerstknutselwerken van deze week. Stuk voor stuk zijn ze nog meer tevreden dan dat ik ben. Opeens steekt Priscilla haar hand op. Ik knik haar toe.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Een showtje stelen met VoyeurX

Het voorjaar bruist door mijn aderen. Zodra ik buiten loop groet ik iedereen die ik tegenkom en van vrijwel alle passanten krijg ik sowieso een vrolijke noot terug. Sommigen blijven zelfs even staan voor een uitgebreid praatje. Keer op keer trek ik dezelfde conclusie: we hebben het onderlinge contact zo verschrikkelijk gemist! Om over de erotische feestjes nog maar te zwijgen!

Lees meer »

Erotisch verhaal - Verlangen naar een trio (deel 3/3)

‘Als ik dit had geweten, was ik tien jaar geleden al meegegaan,’ zucht ik, ‘wat zijn jullie ongelooflijk lekker.’ Met een glas bubbels in onze handen zitten we naakt tegen elkaar aan op de ruime hoekbank van Rick en Maaike. Ik ben nog aan het nagenieten van het orgasme wat het stel me zojuist heeft bezorgd. Naast mij legt Rick zijn hand op mijn bovenbeen en knijpt er voorzichtig in. ‘Beter laat dan nooit, toch?’ Aan mijn andere kant knikt Maaike. ‘Echt wel. Ik geloof dat we het prima met z’n drieën kunnen vinden.’

Lees meer »

Erotisch verhaal - Verlangen naar een trio (deel 2/3)

De hele week moet ik mijn best doen om mijn gedachten niet steeds naar het aanstaande weekend te laten gaan. Telkens als ik even alleen ben, gaat het toch mis. Dan denk ik: wow, ik, IK ga gewoon een trio doen met Rick en Maaike. En dat is ’s avonds als ik in bed lig niet zo erg, maar als ik voor de tweede keer die week boter op mijn bord smeer omdat ik ben vergeten er eerst een boterham neer te leggen, wordt het wel een beetje vervelend.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Verlangen naar een trio (deel 1/3)

‘Anders ga je met ons mee? Drinken we bij ons thuis nog een wijntje...’ Maaike kuste me middenin de feesttent op mijn wang en keek me uitdagend aan. Ja, voor haar was het makkelijk praten. Zij had al jaren een open relatie met Rick. Een knap stel samen. En ergens, toen al, voelde ik al wel een spannend vonkje. Omdat het niet mocht. Want ik had een vaste relatie. En een kind bovendien.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Dames dubbel

‘We want more! We want more!’ Hoewel alle lichten in de feestzaal inmiddels gedoofd zijn, schallen de toeschouwers onvermoeibaar door. En met succes, want boven het podium gaat plotseling een lamp aan. Vanuit het publiek klinkt een voorzichtig applaus. Als er dan ook nog een bekende gitaarriff uit de speakers galmt, staat binnen een seconde de hele tent weer op z’n kop.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Heren dubbel

Mijn man is iemand die meent wat hij zegt en ook graag de daad bij het woord voegt. Toen hij mij tijdens het sexy nieuwjaarsfeest enorm verwend zag worden door een leuke man en daarna zelfs voorstelde om hem bij ons thuis uit te nodigen, wist ik dat het er van ging komen. Of in ieder geval dat hij het aan hem zou gaan vragen. Niet direct. Maar wel nog diezelfde avond. En met succes.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Wintersport

Het was in de skilift dat ik hem voor het eerst zag. Op de derde dag van mijn vakantie. Ik ging omhoog en hij ging omlaag. Alleen daardoor al viel hij me op, maar er was meer. Hoe zijn ontspannen houding in schril contrast stond met de wilde, bruine krullen op zijn hoofd bijvoorbeeld. Ik zou het zo weer voor me kunnen zien…

Lees meer »

Erotisch verhaal - Verwenweekendje (2/2)

Na een zinderende eerste nacht van ons verwenweekendje word ik wakker. Ik open mijn ogen, knipper even tegen het felle licht en ontwaar de lachende mond van mijn vriendin pal voor me. ‘Goedemorgen,’ zegt ze zacht.Ik kom iets overeind. ‘Goedemorgen. Ben je al lang wakker?’Emma glimlacht. ‘Je bedoelt hoe lang ik al naar je lig te kijken?’

Lees meer »

Erotisch verhaal - Verwenweekendje (1/2)

Kraakhelder is het. De sterren steken fel af tegen de donkere nacht. ‘Prachtig hè,’ zegt Emma zachtjes. Ze heeft gelijk. Slechts gehuld in onze bikini’s kijken we vanachter het raam de duisternis in. Buiten in de tuin, op een meter of vijf bij ons vandaan, staat de jacuzzi. ‘Ben je er klaar voor?’ vraag ik. Emma knikt en opent de deur.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Huidhonger

‘Hé Floor, ik heb het wel een beetje gehad voor vanavond, denk ik,’ mompelt Vera naast me aan de bar. Al sinds jaar en dag behoort zij tot één van mijn beste vriendinnen. Stomtoevallig zijn we het afgelopen jaar allebei weer vrijgezel geworden. En hoe leuk is het dan, om samen op een luxe cruisevakantie te gaan? 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Onbezonnen verlangen

Ik was er niet naar op zoek. Totaal niet zelfs. En toch kwam het op mijn pad. Of beter gezegd: hij kwam op mijn pad. Op een doodgewone ochtend, het zal ongeveer een half jaar geleden zijn, ontving ik via Instagram een DM van een voor mij onbekend persoon. Nu gebeurt dit wel vaker - want ik post veel over seksualiteit - en eigenlijk zijn het altijd berichten met één en dezelfde insteek. Letterlijk en figuurlijk. Maar dit bericht was anders. Dit bericht triggerde me. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Een verzetje

Bzzzzz. Bzzzzz. Bzzzzz. ‘Neeheee…niet nu al!’ Met tegenzin opent Loes haar ogen en grijpt de steeds luider zoemende telefoon van haar nachtkastje. Ze swipet de wekker uit en kijkt verschrikt naar de klok. Vijf voor half negen. Dat betekent dat ze twee keer te veel gesnoozed heeft. Shit! 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Grenzen verleggen

Eén vinger, hooguit. Zover waren ze tot nu toe samen gekomen. In een geile bui en, toegegeven, onder het genot van meerdere alcoholische versnaperingen. Dat dan weer wel. Maar misschien was dat juist precies wat er nodig was om de steeds vager wordende lijnen van hun grenzen voor eens en altijd definitief te verleggen. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Schuilen voor de regen

De hemel is strakblauw. Geen vuiltje aan de lucht. Toch waarschuwt mijn weerapplicatie voor naderende buien. Ik geloof er niks van. Ongeduldig wapper ik met mijn linkerarm in de lucht. Omdat ik alles wil vastleggen, zal ik moeten wachten totdat mijn horloge contact heeft gemaakt met de satellieten ver boven me. Eindelijk klinkt het verlossende piepje. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Even afkoelen

Op handen en knieën kruipt Simone met een emmer onder de seringenstruik door. Ze verwijderd de weinige onkruiden en blijft dan even zitten. Heel even maar. Omdat de brandende zonnestralen haar hier niet raken. Met de rug van haar hand wist ze het zweet van haar voorhoofd. Haar hemdje plakt tegen haar bovenlijf. En dan te bedenken, dat het nog niet eens middag is. Waarom ook alweer had ze Iris vorige week beloofd om vandaag in haar tuin te komen helpen?! 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Nirwana

‘Zo, de bodem is gelegd!’ Grijnzend schuift Josephine haar lege bord naar het midden van de tafel en duwt haar stoel naar achteren. De meiden om haar heen zijn ook klaar met eten. Eén voor één stapelen ze hun bord op de hare.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Als een zwaluw zo vrij

Vanaf het moment dat ze samen met haar vriendin de dansvloer betrad, werden mijn ogen automatisch naar haar toegetrokken. ‘Een opvallend mooie verschijning!’ roep ik in het oor van mijn man. Ze is lang, langer dan ik. Haar korte rode jurkje spant strak om haar rondingen en dat kan ze heel goed hebben. De gulle lach op haar gezicht straalt zoveel plezier uit, dat ik het gelijk naar mijn zin heb. Donkere krullen dansen op haar schouders, gaan mee in haar ritme. ‘Zeg dat wel,’ lacht hij, ‘kom, we gaan ook dansen!’

Lees meer »

Erotisch verhaal - Kinky Valentijn

Valentijnsdag. Ik heb daar altijd een beetje een dubbel gevoel bij. Aan de ene kant vind ik het commerciële nonsens, aan de andere kant is het eigenlijk ook gewoon heel erg leuk om iemand te verrassen waar je verkikkerd op bent. Heimelijk of niet, dat maakt volgens mij niet eens meer zoveel uit. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Kinky feestje

Mijn telefoon licht op. Een berichtje. Het is zaterdagavond en al ver over twaalven. Zondagochtend dus eigenlijk, maar niet voor ons, want wij zijn nog wakker. Nieuwsgierig open ik het bericht. Het is van Marnix. Mijn man en ik hebben hem leren kennen in een club bij ons in de buurt. Marnix bleek een hele normale, doorsnee man. Zijn hobby’s? Zeilen en kinky feesten bezoeken. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Liefs uit Londen (deel 3/3)

Thijs, eigenaar van een goedlopende meubelzaak, is in Londen voor een beurs. Zijn hoofd inkoop Monica is mee. Al vanaf het allereerste moment dat ze elkaar zagen, hebben ze een bijzondere klik samen. Inmiddels zijn hun gevoelens voor elkaar behoorlijk uit de hand gelopen. Maar het boeken van een gezamenlijke hotelkamer aan de andere kant van het Kanaal... ja, dat is natuurlijk de kat op het spek binden. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Liefs uit Londen (deel 2/3)

Zo cliché en daarom zo herkenbaar voor velen. Wist je dat de meeste relaties op de werkvloer ontstaan? In dit verhaal volgen we ondernemer Thijs en zijn hoofd inkoop Monica. Direct bij het eerste gesprek hebben ze een onwijs goede klik samen. De gesprekken worden langzamerhand persoonlijker en intiemer. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Liefs uit Londen (deel 1/3)

Al vanaf het eerste moment, toen ze tegenover hem zat in zijn riante kantoor, voelde ze een bijzondere klik met hem. En ze wist bijna zeker dat hij dat ook voelde. Want hoewel hij uiterst professioneel en zakelijk het sollicitatiegesprek met haar voerde, moest hij af en toe lachen om haar eerlijke antwoorden. Bijvoorbeeld toen ze vertelde dat ze als stagiaire ooit eens een verkeerde kleurcode had doorgegeven bij het bestellen van een bank. Er werd toen geen okergele bank geleverd, maar een knalroze. Elke keer als hij naar haar lachte, ontstonden er kuiltjes in zijn wangen en begonnen zijn ogen ondeugend te glinsteren. Achter het masker van deze zakenman zat ergens een boefje verstopt.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Indian Summer

De schilder van dit stilleven heeft slechts drie kleuren gebruikt. Ondanks dat is de combinatie een waar genot voor het oog. De groene bladeren doen hun best om zich zo lang mogelijk aan de takken te hechten. De gele en oranje bladeren hebben dat principe inmiddels al wat meer losgelaten. Af en toe neemt de wind er spelenderwijs eentje mee. Uiteindelijk dwarrelen ze neer op de grond, tussen vele anderen. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Conform afspraak

‘Iz, wat heb je heerlijk gekookt. Het smaakte wederom fantastisch!’ Mijn man streelt over mijn haren en knijpt even in mijn schouder. Dan buigt hij zich langs me heen en ruimt de tafel af. Zo gaat dat hier. Als de één gekookt heeft, dan ruimt de ander af. Echt, de degelijkheid straalt er vanaf hoor, bij ons thuis. Maar niet heus. 

Lees meer »

Erotisch verhaal - Daten met meerdere stellen (3/4)

De man aan het hoofdeinde van de sling hapt naar adem en grijpt met zijn handen naar de kettingen van de sling. Paul stoot zich nogmaals diep in Simone. De stijve pik van de man voor haar verdwijnt weer in haar mond. ‘Jezus,’ weet de man uit te brengen. Naast hem staat zijn vrouw genietend naar het schouwspel te kijken.

Lees meer »

Erotisch verhaal: Daten met meerdere stellen (1/4)

Mijn man en ik hebben al jaren een profiel op SDC, een bekende datingsite voor swingers en openminded mensen. In de loop van de tijd zijn we hele leuke mensen tegengekomen. Soms een koppel, soms een single, en soms zelfs heel veel koppels. Zo kregen we een paar jaar geleden een uitnodiging van een bijzonder leuk stel. Of wij open stonden voor een date met hen. En met nog zes andere stellen. Wauw. Spannend!

Lees meer »

Erotisch verhaal - Wakker worden... En hoe!

Alsof de zonnestraal het erom doet. Eerder nog een donderstraal. Het minuscule, onopvallende kiertje in de verduisterende overgordijnen is precies groot genoeg voor haar. Vol enthousiasme reikt ze met haar felle lichtbundel dwars door de kier en projecteert een veelvoud ervan op mijn gesloten oogleden.

Lees meer »

Erotisch verhaal - De eerste keer dat ik mijn man seks zag hebben - met een ander (2/2)

Langzaam wordt mijn ademhaling regelmatiger. Mijn onderbuik is één grote erogene zone. Van mijn navel tot aan mijn bovenbenen lijkt mijn lichaam te gloeien en te tintelen. In mijn oren hoor ik bloed suizen en kloppen. Een warme hand streelt mijn wang. Stukje bij beetje kom ik bij en ineens hoor ik de vertrouwde stemmen van mijn man, Elise en Tom. Ik open mijn ogen en zie dat de warme hand bij mijn man hoort. Hij zit op zijn knieën voor Elise. Zijn harde pik is niet meer in haar, maar staat kaarsrecht tegen zijn gespierde buik aan.

Lees meer »

Non-erotisch verhaal - De dame in het rood

‘Heleen, zullen we even koffie gaan drinken hier? Met wat lekkers?’ Onbewust zweemt er een glimlach over mijn gezicht en ik schud mijn hoofd zo minimaal dat niemand het gezien kan hebben. We zijn krap aan een kwartier onderweg en nog lang niet halverwege de eerste winkelstraat. Mijn moeder heeft een speciale antenne voor koffietentjes met wat lekkers en ze heeft zojuist de eerste gesignaleerd. Ik geloof niet dat dit ooit gaat veranderen.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Pornopolitie (2/2)

Mijn man en ik maken kennis met de rest van de aanwezigen. John en Kelly zijn vijftigers, swingen al heel lang en ze zijn beide erg knap om te zien. Ernaast zitten Bert en Nanda. Iets jonger en op het oog degelijke mensen. Huisje, boompje, beestje, alles goed voor elkaar. Dat degelijke zal in de praktijk wel meevallen, anders zaten ze hier niet. Vervolgens maken we kennis met Gert, een single man. Hij trekt me naar zich toe en kust me vol op mijn mond. Gert windt er geen doekjes om.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Pornopolitie (1/2)

Hallo leuk stel. Jullie profiel spreekt me enorm aan. Hebben jullie zin in een date met meerdere mensen bij mij thuis? Ik ben een alleenstaande vrouw, geniet van het leven en weet wat ik wil. In mijn mapje kunnen jullie een paar foto’s van mij vinden. Xx Barbara.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Een hete vrije middag..

Vanmiddag heb ik een vrije middag gehad en ik heb ervan genoten. Niemand thuis, alleen ik. Geen afspraken en alle aandacht voor mezelf. Ik neem je in dit verhaal mee in mijn warme, vrije middag. Warm is eigenlijk nog een te onnauwkeurige beschrijving en dekt niet de lading. Heet. Ja, heet. Wat heet. Ik gloei nog na...

Lees meer »

Erotisch verhaal - Kitty! Kitty! Kitty!

Vandaag neem ik je mee de grens over. Naar onze oosterburen. Best wel een stukkie zelfs, maar de reis is de moeite zeker waard. Ach, daar hoeven jullie helemaal geen last van te hebben. Met twee klikken op enter zijn we in

Lees meer »

Erotisch verhaal - Twee mannen. Helemaal voor mij alleen.. (1/3)

Laatst las ik in een populair damesblaadje over seksuele fantasieën. Naar aanleiding van een marktonderzoek onder de lezeressen was er een top zoveel samengesteld. Ik weet niet eens meer precies hoeveel. Wat mij wel opviel was het volgende. Bovenaan deze lijst prijkte met stip op één: een trio. Met in de hoofdrollen: de vrouw zelf, en twee mannen. Oehlalala.

Lees meer »

Erotisch verhaal - Quarantaine - dag 28

Een vrolijk deuntje schalt door het huis. De deurbel. Marleen schrikt wakker en springt op uit haar bed. Elf uur, ziet ze op de klok aan de wand. Ze raakt steeds meer haar ritme kwijt. Snel trekt ze een korte badjas aan en trekt de deur open. De postbode staat keurig een aantal meters bij haar vandaan. Op de grond ligt een pakketje. ‘Alstublieft,’ zegt de postbode. Hij steekt zijn hand op ten teken van groet. Marleen zwaait terug. 'Bedankt.' Onmiddellijk pakt ze haar pakket op. Ze verwacht maar één bestelling, dus dit moet ‘m dan zijn. In haar onderbuik begint het al te kriebelen.

Lees meer »

Erotisch feest B.I.T.C.H - Onze ervaring

Eens in de zoveel tijd is er in Zaandam een bijzonder fenomeen te zien: De Hemkade  stroomt vol met prachtige, openminded mensen. Stuk voor stuk zijn ze gehuld in schitterende kleding, passend bij de gevraagde dresscode: leer, latex, metaal, PVC, PU leder of lak. Er staat namelijk een heel fijn feestje op het programma. 

Lees meer »