Gratis kennismaken met SDC

Ik geef je graag mijn unieke code!

 

Mijn man en ik zijn zelf al jaren lid van SDC. Maar wat is SDC eigenlijk?

 

SDC is kort voor Seek Discover Connect, een digitaal platform afkomstig uit Amerika. Inmiddels hebben heel veel andere landen een eigen SDC website, waaronder Nederland. Op SDC wordt niemand uitgesloten; iedereen, in welke vorm ook, is hier welkom om te zoeken, te ontdekken en/of connecties aan te gaan.

 

gratis sdc 20 dagen kennismaken code erotisch daten datingsite izzy van der horst

Oké, SDC is voor iedereen dus. Hoe werkt deze site in de praktijk?


De website van SDC draait grotendeels om het bekijken van profielen, het leggen van contacten en het daten an sich. Dit alles met een seksuele insteek. Ideaal dus, wanneer je als swingersstel een gelijkgestemd koppel zoekt, of als single man, vrouw of trans misschien ergens wilt aanschuiven. Of in welke andere combinatievorm ook, het kan allemaal.
Contact leggen kan middels de algemene chatboxen (vind ik persoonlijk geen aanrader) of rechtstreeks via de zogenaamde messenger. Deze service is snel en effectief.
Is dit voor jou nog niet snel genoeg, kijk dan eens bij de speeddates. Hier staan uitnodigingen voor spannende thuisfeestjes op datum en afstand gerangschikt. Grotere erotische evenementen vind je onder party's & events. Leuk detail: je kunt op de gastenlijsten al even 'spieken' wie er nog meer gaan!  

 

Wat kun je nog meer vinden op de website van SDC?


Waardevolle content! Op de homepagina van SDC vind je letterlijk honderden artikelen en verhalen over alle soorten seks, relaties, feesten en verbindingen, maar ook over media en reizen. Zeker als beginnende ontdekkingsreiziger kun je hier veel informatie opdoen. Een lidmaatschap is voor het lezen van deze berichten niet nodig.

 

Waarom zou ik kennis moeten maken met SDC?


Ho! Je moet niets. Zonder enige vorm van verbintenis kun je sowieso de website bezoeken en jezelf verrijken met kennis zoals hierboven beschreven. 
Maar, als je nieuwsgierig bent geworden naar de unieke 'Seek Discover Connect' formule, dan mag je van mij op de banner hieronder klikken. Zo kun jij met mijn code twintig dagen lang SDC proberen. Helemaal gratis. Echt waar.