Gratis kennismaken met SDC

Ik geef je graag mijn unieke code!


Mijn man en ik zijn zelf al jaren lid van SDC. Maar wat is SDC eigenlijk?

 

SDC is kort voor Seek Discover Connect, een digitaal platform afkomstig uit Amerika. Inmiddels hebben heel veel andere landen een eigen SDC website, waaronder Nederland. Op SDC wordt niemand uitgesloten; iedereen, in welke vorm ook, is hier welkom om te zoeken, te ontdekken en/of connecties aan te gaan.

 

Oké, SDC is dus voor iedereen. Hoe werkt deze site in de praktijk?


De website van SDC draait grotendeels om het bekijken van profielen, het leggen van contacten en het daten an sich. Dit alles met een seksuele insteek. Ideaal dus, wanneer je als swingersstel een gelijkgestemd koppel zoekt, of als single man, vrouw of trans misschien ergens wilt aanschuiven. Of in welke andere combinatievorm ook, het kan allemaal.


Contact leggen kan middels de algemene chatboxen (vind ik persoonlijk geen aanrader, want onoverzichtelijk) of rechtstreeks via de zogenaamde messenger. Deze service is snel, effectief en het meest lonend als je het mij vraagt. Zorg wel voor een persoonlijk berichtje waaruit blijkt dat je oprecht geïnteresseerd bent, want met alleen een 'hé' of 'lekker profiel' kom je hier niet verder. 


Liever wel iets vluchtigs? Kijk dan eens bij de speeddates. Hier staan uitnodigingen voor spannende thuis- en hotelfeestjes op datum en afstand gerangschikt. Soms zelfs last minute!

 

Georganiseerde erotische evenementen vind je onder party's & events. Leuk detail: daar kun je op de gastenlijsten vaak al even 'spieken' wie er nog meer gaan! 

 

Wat kun je nog meer vinden op de website van SDC?


Waardevolle content! Op de homepagina van SDC vind je letterlijk honderden artikelen en verhalen over alle soorten seks, relaties, feesten en verbindingen, maar ook over media en reizen. Zeker als beginnende reiziger 'in het wereldje' kun je hier veel informatie opdoen. En het mooie is: een betaald lidmaatschap is voor het lezen van deze berichten geen vereiste.

 

Waarom zou ik kennis moeten maken met SDC?


Ho! Je moet niets. Zonder enige vorm van verbintenis kun je sowieso de website bezoeken en jezelf verrijken met kennis zoals hierboven beschreven. 
Ben je toch nieuwsgierig geworden naar de unieke 'Seek Discover Connect' formule, klik dan op de banner hieronder. Zo kun jij met mijn code twintig dagen SDC proberen. Geheel vrijblijvend en helemaal gratis. Echt waar.

 

Disclaimer: Is de proefperiode zo goed bevallen dat je/jullie besluit(en) een betaald lidmaatschap af te sluiten, dan ontvang ik een kleine commissie. Dit kost jou/jullie niets extra's en het helpt mij mijn website te onderhouden.