Maak kennis met Izzy van der Horst

Izzy van der Horst Erotische verhalen om je vingers bij af te likken podcast

Vanaf het allereerste moment dat ik me bewust met seks bezig hield, had het mijn onverdeelde interesse. Dit was iets gaafs, iets bijzonders en ergens wist ik toen al dat seks voor mij ook iets was wat me nog láng niet zou vervelen. Misschien zelfs wel nooit.

 

Samen met mijn eerste vriendje begon ik ergens halverwege mijn puberteit aan een eerste seksuele ontdekkingsreis. De jongen in kwestie was iets ouder dan ik, genoot van een tussenjaar én woonde vlakbij mijn middelbare school. Deze factoren zorgden er met regelmaat voor dat ik tijdens een tussenuur niet - net als mijn vriendinnen - naar het winkelcentrum ging, maar naar hem. Op zijn slaapkamer brachten we bepaalde biologielessen keer op keer in de praktijk. En inderdaad, vervelen deed het niet.

 

Sterker nog, mijn interesse in seks groeide juist. Ik begon me af te vragen hoe het met een ander zou zijn. Daar kwam ik te snel achter toen zowel mijn verkering als mijn ouders op vakantie waren en een goede vriend mij na een feestje thuisbracht. Linea recta belandden we in mijn eenpersoonsbed, waar we het drie keer achter elkaar deden. Niet heel netjes, dat geef ik toe. Maar zeker niet vervelend.

 

Ik beëindigde mijn relatie, werd eindelijk achttien en zag hoe de wereld aan mijn vrijgezelle voeten lag. Alles kon, alles mocht en niets of niemand hield me tegen. Deze oppervlakkige periode duurde precies lang genoeg om me nog steeds niet te vervelen.

 

Nog net geen twintig was ik, toen ik mijn man tegen het prachtige lijf liep. Ik viel als een blok voor hem en gelukkig bleek het wederzijds. Hij bracht onmiddellijk diepgang in mijn leven, soms wel vier keer per dag. En als we het niet deden, dan praatten we erover. Vrijelijk en honderduit. Uiteindelijk vertelde ik hem ook over de scheve schaats uit mijn verleden. Zijn verhaal over de pot waar hij ooit naast pieste, deed daar allerminst voor onder.

 

Zo kwam het dat we redelijk vlot tot de conclusie kwamen dat monogamie waarschijnlijk niet aan ons besteed was. Een tweede spannende ontdekkingsreis begon. We gingen naar parenclubs, we bezochten erotische feesten, we maakten een account aan op een datingsite voor swingers en spraken thuis af met vele fijne, gelijkgestemde mensen. En altijd bleven we praten. Elke zinnenprikkelende ervaring bespraken we tot in detail. Het leidde steevast tot meer seks, wat geen enkel probleem was, want nog altijd verveelde het niet.

Na bijna tien jaar met veel plezier gereisd te hebben in de wereld van swingen en open relaties, wilde ik er weleens een leuk boek over lezen. Zoiets moest er wel zijn, toch? 

Niets bleek minder waar. Ja, er waren wel boeken. Stuk voor stuk vertelden ze een voor mij onherkenbaar verhaal waarbij openheid binnen een relatie een 'strijd' moest zijn en het nergens goed bleek te werken. Ik stond perplex.


Was er dan nog nooit iemand geweest die de moeite had genomen om de enorm leuke, spannende, geile en liefdevolle kanten van een open relatie op papier te zetten? Serieus!?

 

Mijn man wist het probleem in slechts zes woorden op te lossen.


Volg je mij al?


Visuele verantwoording

Voor bijna alle foto's, banners en omslagen geldt: credits voor de gebruiksvriendelijkheid van Canva feat. mijn doorzettingsvermogen. Op een aantal foto's zie je mij persoonlijk, jij mag raden welke. Heel belangrijk: alle visuele content op mijn website is 100% rechtenvrij. 


Tekstuele verantwoording

Alle verhalen en teksten op mijn website zijn door mij geschreven. Letterlijk iedere letter dus.


Seksuele verantwoording

Sinds juli 2020 is mijn website opgenomen in de seksbloggers index van NBR Plaza. In de laatste editie van 19 oktober 2023 was mijn pagina de grootste stijger: van plek 28 naar 13!


Privacy & cookies

Ik vind jouw privacy enorm belangrijk. Daarom maakt mijn website standaard alleen gebruik van functionele cookies en krijg jij geen vervelende pop-up. 


Erotische tips

De erotische tips die je verspreid over mijn website kunt vinden zijn met zorg uitgezocht. Ten eerste passen ze altijd bij het verhaal en ten tweede heb ik er zelf, of samen met mijn man, een positieve ervaring mee beleefd. Wanneer je via één van mijn erotische tips iets koopt bij Bol, dan krijg ik een paar procent van jouw totale aankoopbedrag. Het kost jou niets extra's en je helpt mij er enorm mee. Alles gaat volledig anoniem, ik kan niet zien wie je bent of wat je besteld hebt. Dit geldt trouwens voor alle artikelen, dus mocht je ooit eens een dure wasmachine willen kopen via Bol, doe het via mijn erotische tip ;-)