Liefs uit Londen deel 3/3

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 12:56

Thijs, eigenaar van een goedlopende meubelzaak, is in Londen voor een beurs. Zijn hoofd inkoop Monica is mee. Al vanaf het allereerste moment dat ze elkaar zagen, hebben ze een bijzondere klik samen. Inmiddels zijn hun gevoelens voor elkaar behoorlijk uit de hand gelopen en een gezamelijke hotelkamer aan de andere kant van het Kanaal is helemaal de kat op het spek binden. 

 

Monica legt haar hoofd in haar nek. Dit is één van haar meest gevoelige plekjes

 

Een paar minuten later staan ze samen onder de enorme stortdouche. Monica leunt met haar rug tegen de muur. Thijs staat voor haar. Hij zoent eerst haar voorhoofd, dan haar neus, haar lippen. Speels zuigt hij even op haar tong. Dan gaat hij door zijn knieën en kust haar hals.
Monica legt haar hoofd in haar nek. Dit is één van haar meest gevoelige plekjes. ‘Mmm.’
‘Vind je dat lekker?’ fluistert Thijs. Nog een paar keer kust hij haar hals. Dan zakt hij dieper naar beneden, kust de welving van haar borsten. Net zolang totdat hij bij haar tepels is. Het water uit de stortdouche stroomt over zijn hoofd en langs zijn gezicht. Thijs steekt zijn armen onder Monica’s bovenbenen en tilt haar omhoog.
‘Wat doe je?’ Monica schrikt. Ze leunt alleen nog maar tegen de douchewand. Voor de rest is ze overgeleverd aan Thijs.
‘Ik laat je niet los. Echt niet. Wat wil je?’
Monica kijkt langs zijn lijf omlaag. Thijs’ erectie staat keihard paraat. ‘Hou me vast en neuk me.’
‘Zeker weten?’
‘Neuk me, Thijs.’

 

Je voelt nog lekkerder dan ik me het had voorgesteld

 

Hij houdt haar vast. Laat haar iets zakken. Haar vagina is kletsnat en lijkt zijn pik te willen absorberen. Langzaam glijdt hij in haar. Thijs kan een kreun niet onderdrukken. ‘Je voelt nog lekkerder dan ik me het had voorgesteld.’
‘Jij ook. Shit hee.’ Monica’s wangen zijn warm en rood.
Thijs kust haar. Teder en zacht. Voorzichtig kantelt hij zijn heupen. Monica slaat haar armen om zijn hals en gaat in zijn ritme mee.
Na een tijdje maakt ze haar lippen los van Thijs. ‘Zullen we ons afdrogen? En op het bed verder gaan?’
Thijs knikt en laat haar zakken. Hij draait de kraan uit en pakt twee enorme handdoeken. De eerste slaat hij om Monica heen. ‘Ga alvast maar lekker op het bed liggen, jij.’ Met de tweede handdoek droogt hij zichzelf af. Onderweg naar het bed schenkt hij de champagneglazen nog eens vol.
‘Mmm, lekker,’ lacht Monica.
‘De champagne? Of ik?’ grapt Thijs.
‘Beide.'

 

Ze begint op en neer te wippen. Haar clitoris schuurt over zijn schaambeen


Grinnikend zet Thijs zijn glas aan de kant. Hij kruipt tussen Monica’s benen en kust de binnenkanten van haar dijbenen en haar venusheuvel. Ze is helemaal glad. God, wat lekker. Monica opent haar benen voor hem. Dankbaar kust hij haar schaamlippen en haar clitoris. Met het puntje van zijn tong begint hij haar te likken.
‘Harder,’ kreunt ze.
Helder. Thijs geeft meer druk en gebruikt meer tong. Boven zich hoort hij goedkeurende geluiden. Na een tijdje voert hij het tempo op. Monica lijkt steeds harder te kreunen.
Plotseling schiet ze overeind. Ze duwt hem hardhandig op zijn rug, gaat schrijlings op hem zitten en laat zich over zijn harde penis zakken. Ze begint op en neer te wippen. Haar clitoris schuurt over zijn schaambeen.
‘Oooh! Thijs! Oooh! Ik ga komen!’
Nog een paar keer wipt en schuurt ze hardhandig over zijn penis en schaambeen. Dan kromt ze haar rug. Haar onderlichaam schokt van genot.
Thijs klemt zijn kaken op elkaar. Hij probeert zich in te houden, maar zijn ballen koken. Voorzichtig draait hij Monica op haar zij. Hij glijdt uit haar. Net op tijd. Zijn penis explodeert.

 

Erotisch verhaal - Liefs uit Londen

«