Erotisch verhaal - Liefs uit Londen (deel 3/3)

Erotisch verhaal Hetero hotelseks beffen vreemdgaan baas werknemer penetratie

Thijs, eigenaar van een goedlopende meubelzaak, is in Londen voor een beurs. Zijn hoofd inkoop Monica is mee. Al vanaf het allereerste moment dat ze elkaar zagen, ervaarden ze beide een bijzondere klik. Inmiddels zijn hun gevoelens voor elkaar behoorlijk uit de hand gelopen. Het boeken van een gezamenlijke hotelkamer aan de andere kant van het Kanaal... tsja... dat is natuurlijk de kat op het spek binden. 

 

Ze legt haar hoofd in haar nek. Dit is één van haar meest gevoelige plekjes

 

Een paar minuten later staan ze samen onder de enorme stortdouche. Monica leunt met haar rug tegen de muur. Thijs staat voor haar. Hij zoent eerst haar voorhoofd, dan haar neus, haar lippen. Speels zuigt hij even op haar tong. Dan gaat hij door zijn knieën en kust haar hals.
Monica legt haar hoofd in haar nek. Hier wordt ze bloedgeil van. ‘Mmm.’
‘Vind je dat lekker?’ fluistert Thijs. Nog een paar keer drukt hij zijn lippen in haar hals. Dan zakt hij dieper naar beneden, kust de welving van Monica's borsten, haar tepels en haar zachte buik. Zijn handen strelen ondertussen de binnenkanten van haar dijbenen. Af en toe laat hij speels een vinger tussen haar lipjes glijden.
Kletsnat is ze.

 

In één vlotte beweging plaatst Thijs zijn handen op Monica’s billen en tilt haar omhoog.
‘Wat doe je!?’ roept Monica verschrikt. Ze leunt nu alleen nog maar met haar rug tegen de wand. Voor de rest is ze overgeleverd aan Thijs.
‘Ik laat je niet los. Echt niet. Wat wil je?’
Monica kijkt langs zijn lijf omlaag. Thijs’ erectie staat keihard paraat. ‘Hou me vast en neem me.’
‘Zeker weten?’
‘Neuk me, Thijs.’

 

Ze slaat haar armen om zijn hals
en gaat mee in zijn ritme

 

Zodra zijn eikel haar inmiddels gezwollen schaamlippen raakt, lijkt zijn pik geabsorbeerd te worden. Thijs kan een luide kreun niet onderdrukken.
‘Je voelt nog lekkerder dan ik me het had voorgesteld.’
‘Jij ook. Shit hee.’ Monica’s wangen zijn warm en rood.
Thijs kust haar. Teder en zacht. Voorzichtig kantelt hij zijn heupen. Monica slaat haar armen om zijn hals en gaat mee in zijn ritme.
Na een tijdje maakt ze haar lippen van hem los. ‘Zullen we ons afdrogen? En op het bed verder gaan?’ 

 

Thijs knikt. Hij laat haar voorzichtig zakken, draait de kraan uit en pakt twee enorme handdoeken. De eerste slaat hij om Monica heen. Hij wrijft haar bijna helemaal droog. Alleen tussen haar benen laat Thijs haar nat.
‘Ga alvast maar op het bed liggen, jij,' fluistert hij, 'laat me zien wat je lekker vindt.' 

Ik vind het heerlijk om eerst gebeft te worden


Als Thijs de slaapkamer binnenkomt, ligt Monica op haar rug in het midden van het tweepersoonsbed. Haar knieën heeft ze iets opgetrokken.
'Wauw, je bent echt prachtig,' zegt hij zachtjes.
Monica glimlacht. 'Maar je snapt op deze manier niet wat ik het lekkerste vind, hè?'
Thijs schudt zijn hoofd. 'Vertel het me.'
'Ik vind het heerlijk om eerst gebeft te worden,' legt ze uit, 'maar het leek me wat ordinair om gespreid en in vol ornaat voor je klaar te liggen.'
Er breekt een lach door op het gezicht van Thijs. 'Dat had ik juist fantastisch gevonden,' roept hij uit, 'ik ben gek op likken!'

 

Onmiddellijk opent Monica haar benen voor Thijs.
Hij knielt er dankbaar tussen en kust zowel haar schaamlippen als haar clitoris. Met het puntje van zijn tong begint hij haar te likken.
‘Harder,’ kreunt ze.
Helder. Thijs geeft meer druk en gebruikt meer tong. Boven zich hoort hij goedkeurende geluiden. Na een tijdje voert hij het tempo op. Monica lijkt steeds harder te kreunen. 

 

Plotseling schiet ze overeind. Ook Thijs richt zich op. Monica kruipt schrijlings bovenop hem en laat zich volledig over zijn harde pik zakken.
'Oef!' Thijs hapt naar adem.
Monica wipt op en neer, steeds sneller. Haar clitoris schuurt telkens tegen zijn schaambeen.
‘Oooh! Thijs! Oooh! Ik ga komen!’
Nog een paar keer wrijft ze zich hard tegen hem aan. Dan kromt Monica's rug. Haar onderlichaam schokt van genot.
Thijs klemt zijn kaken op elkaar. Hij probeert zich in te houden, maar zijn ballen koken. Snel tilt hij Monica van zich af.
Net op tijd. Zijn erectie explodeert.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.