Erotisch verhaal - Als een zwaluw zo vrij

Erotisch verhaal Groepsseks trio lesbisch sexy

Vanaf het moment dat ze samen met haar vriendin de dansvloer betrad, werden mijn ogen automatisch naar haar toegetrokken.
‘Een opvallend mooie verschijning!’ roep ik in het oor van mijn man. Ze is lang, langer dan ik. Haar korte rode jurkje spant strak om haar rondingen en dat kan ze heel goed hebben. De gulle lach op haar gezicht straalt zoveel plezier uit, dat ik het gelijk naar mijn zin heb. Donkere krullen dansen op haar schouders, gaan mee in haar ritme.
‘Zeg dat wel,’ lacht hij, ‘kom, we gaan ook dansen!’

 

Vrij als een zwaluw

 

Binnen een paar minuten staan we vlak naast de dames. Ik krijg oogcontact met haar vriendin en lach. Ze lacht vrolijk naar me terug. Als vanzelf kijken we ook naar elkaars partners.
‘Hoi!’ Mijn stem verdwijnt in de muziek. Voor de zekerheid steek ik daarom mijn hand op.
De dame in het rode jurkje lacht en zwaait ook. Op haar onderarm is in sierlijke lijnen een zwaluw getatoeëerd. Wauw. Zonder erbij na te denken glijd ik met mijn vingertoppen over de prachtige trekvogel. Het diertje is glad en zacht. En warm.
‘Vind je ‘m mooi? Het staat voor hoe vrij ik mij voel.’
Haar gezicht is plotseling heel dichtbij. ‘Ik vind ‘m fantastisch!’ antwoord ik.
‘Dank je.’ Ze veegt een paar bezwete krullen achter haar oren en ik pak mijn kans.
‘Warm hè? Willen jullie iets te drinken van ons?’

 

Wij gaan af een toe samen een weekendje 'winkelen'

 

Hanneke heet ze. Hanneke en Lotte. En ze zijn geen stelletje, ze zijn goede vriendinnen met een open en soms dirty mind.
‘We zijn nieuwsgierig naar nieuwe erotische ervaringen, want er valt nog zoveel te beleven. Zoals dit swingersfeestje, het is toch heerlijk om te zien hoe mensen met elkaar flirten.’ Hanneke kijkt glimlachend om zich heen. ‘En wie weet wat nog meer later.’ 

 

We zitten een stukje bij de dansvloer vandaan, in het loungegedeelte.
‘Onze mannen hebben beide niet de behoefte om te experimenteren,’ vertelt Lotte, ‘ze vinden het wel prima zo. Daarom gaan wij af en toe samen een weekendje “winkelen”.’
Wacht, wat? Ik kijk verbaasd mijn man aan en zie dat hij hetzelfde heeft gehoord.
‘Jullie zijn getrouwd!’ lach ik.
‘En jullie gaan stiekem samen naar erotische feesten!’ grinnikt mijn man, ‘wat een boefjes zijn jullie!’
De dames grijnzen en knikken. ‘Erg?’
‘Helemaal niet!’

 

Ik kijk graag. Mag ik met mezelf spelen terwijl ik van jullie geniet?

 

We dansen, we kletsen, we lachen, we drinken, we flirten en we zoenen. Voordat we het weten is het einde van de avond in zicht gekomen. Hier, althans. Stellen vertrekken met andere stellen naar de hotelkamers verderop. Daar gaat het feestje nog wel even door, tot in de kleine uurtjes. 

 

Hanneke en Lotte halen nog een laatste ronde bij de bar. Ze komen terug met drankjes in meeneembekers. Lotte schraapt haar keel. ‘We vinden jullie erg leuk en spannend. Hebben jullie zin om met ons mee te gaan naar onze kamer?’ 

 

Tien minuten later zitten we op een luxe, kingsize bed. We drinken van onze drankjes en voordat het ongemakkelijk kan gaan worden neemt Lotte het woord.
‘Ik kijk graag. Ik doe dus niet actief mee, maar ik vind het geil om naakt op die stoel daar – ze wijst naar een comfortabele fauteuil – te zitten en met mezelf te spelen terwijl ik van jullie drietjes geniet. Vinden jullie dat goed?’
Haar woorden dringen diep tot me door. We gaan een trio doen met Hanneke. Godallemachtig. Lotte gaat ons bekijken, naakt. Ik ben me plotseling enorm bewust van mijn tintelende clitoris. ‘Dat lijkt me enorm geil.’
‘Mij ook,’ zucht mijn man.
Lotte stapt van het bed af, kleed zich helemaal uit en neemt plaats in de enorme stoel.

 

Ze houdt me gevangen en dwingt me mee te gaan in haar tempo

 

Hanneke zit op haar knieën op het bed. Ik kruip naar haar toe en kus haar wang, haar oorlel, haar hals en haar sleutelbeen. Kreunend trekt ze me op haar schoot, dicht tegen zich aan. Haar zachte tong verdwijnt in mijn mond. Wat een kus, zo intens, zo sensueel. Ze maakt me helemaal gek. 

 

Ik streel haar dijen, laat mijn vingers onder de rode stof glijden en stroop de jurk over haar billen, haar buik en haar borsten. Hanneke steekt haar armen al boven haar hoofd en zodra haar jurk uit is, doet ze hetzelfde bij mij.
‘Je hebt er niks onderaan,’ fluistert ze.
‘Jij ook niet.’ Ik leg mijn handen op haar borsten en masseer ze zachtjes. ‘Prachtig. Alles aan jou, trouwens.’
Hanneke kust mijn tepels. Haar linkerhand rust in mijn nek. Met de wijs- en middelvinger van haar rechterhand trekt ze een streep naar mijn navel. ‘Dat is geheel wederzijds.’ Ze trekt de lijn door naar beneden.
Ik kom iets overeind, geef haar de ruimte, maar vlak voordat haar vingers bij mijn klitje zijn stopt ze abrupt.
‘Straks,’ vertelt ze me. ‘Eerst even zoenen.’ 

 

Jemig, ze is goed. Bloedgeil word ik van haar. Van haar lippen, van haar borsten, van haar tong, van haar stem, van haar vingers, van haar vingers, van haar ritmisch bewegende vingers op mijn klit!
De druk tussen mijn benen neemt razendsnel toe. Ik wil roepen dat ze te snel gaat, ik wil schreeuwen dat ik ga komen, maar ze heeft me gevangen in een hartstochtelijke tongzoen en dwingt me mee te gaan in haar tempo. Mijn onderlijf brandt. Hete vlammen slaan naar binnen en veranderen in explosies van puur genot. Pas nu kan ik me losrukken en hap naar adem. Net op tijd, want Hanneke duwt me voorzichtig achterover, op mijn rug. Ik voel hoe haar vingers diep in me glijden, me penetreren. Recht op mijn kussentje. Ik gooi mijn hoofd achterover en zie Lotte, ondersteboven. Ze neukt zichzelf met een forse dildo. Damn. Dit is veel te lekker allemaal, veel te geil. Zeker in combinatie met de vingers van Hanneke, want zij weet precies wat ze doet. Binnen een minuut spuit ik heet, helder vocht uit mijn vagina. Ik hoor hoe het spettert tegen haar onderbuik. Godallemachtig.

 

Ik kijk hoe ze steeds verder de controle verliest

 

Mijn man heeft zich inmiddels uitgekleed. Hij zet Hanneke op handen en knieën boven me. ‘Volgens mij moet er iemand heel hard aangepakt worden,’ grijnst hij.
Hanneke maakt oogcontact met me. ‘Is het oké?’
Ik knik. Graag zelfs. Deze dame heeft me uitgeput. ‘Pak haar maar aan.’ 

 

Ik zie hoe mijn man haar benen spreidt. Hoe hij met zijn vingers langs haar schaamlippen aait. Een tikje tegen haar klit geeft. Hoe hij zijn stijve penis in zijn hand neemt en omlaag duwt, klaar om haar te neuken. Ik kijk naar Hannekes gezicht. Hoe ze naar adem hapt als mijn man zijn erectie diep in haar stoot. Hoe haar wangen roder kleuren. Ik kijk naar haar borsten, die steeds sneller boven me bewegen. Dan druk ik twee vingers stevig op haar klitje en kijk hoe ze kreunend steeds verder de controle verliest, totdat ze schokkend naast me op het bed zakt.
Achter ons zit Lotte in haar luxe stoel. De dildo ligt inmiddels op de grond.

‘Ik wil dat je over hen heen spuit,’ zegt ze tegen mijn man, ‘nu.’


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.