Erotisch verhaal - Grenzen verleggen

Erotisch verhaal Anale seks pegging strapon dildo

Eén vinger, hooguit. Zover waren ze tot nu toe samen gekomen. In een geile bui en, toegegeven, onder het genot van meerdere alcoholische versnaperingen. Dat dan weer wel. Maar misschien was dat juist precies wat er nodig was om de steeds vager wordende lijnen van hun grenzen voor eens en altijd definitief te verleggen. 

 

‘Zou je het geil vinden als ik jou eens neuk?’ Sabine zit op haar hurken, boven Mike. Ze houdt zichzelf vast aan de rugleuning van de bank en wipt op zijn erectie.
Mike kreunt. ‘Dat doe je nu toch al?’ 

 

‘Je weet dondersgoed wat ik bedoel.’ Sabine buigt zich naar hem toe, kust zijn lippen en zoekt met haar tong de zijne. Langzaam laat ze haar rechterhand afdwalen. Via zijn borst, over zijn buik en langs zijn ballen. 

 

Mikes handen klemmen zich om haar heupen als hij het topje van haar vinger tussen zijn billen voelt. Zo ontzettend intiem. En zo verschrikkelijk geil.
Grommend kantelt hij zijn heupen en stoot zich in haar. Diep, en hard. Harder dan voorheen. Omdat haar vinger hem kwetsbaarder maakt dan ooit tevoren. 

 

‘Stop,’ fluistert Sabine. Ze stapt van hem af en schiet de slaapkamer in.
Twee minuten later is ze terug, met om haar heupen een lederen harnas met een medium formaat dildo. In haar handen houdt ze een grote fles glijmiddel.

 

Het voelt aangenaam glad. Twee vingers past ook wel. Makkelijk

 

Mike gromt. ‘Fuck.’
‘Vind je dat geil?’ fluistert Sabine.
‘Jezus. Jezus, ja. Wat ga je met me doen?’
‘Ga maar lekker op je buik liggen. Ontspan je.’ 

 

Sabine knijpt een scheut glijmiddel uit de fles en masseert Mikes rug, zijn bovenbenen en zijn billen. Ze laat één vinger naar binnen glijden. Het voelt aangenaam glad. Twee vingers past ook wel. Makkelijk. Ze wrijft de neppenis in met het gladde goedje en glijdt met haar naakte lijf over de zijne. Heel even voelt ze weerstand, als de eikel van haar dildo tegen Mikes anus duwt.
‘Voorzichtig,’ kermt hij.
Dat doet ze zeker. Heel langzaam drukt ze door.
‘Is het oké?’ vraagt ze.
Secondenlang blijft het angstvallig stil. Dan glijdt Sabine bij hem naar binnen.
Mike slaakt een zucht. ‘Ja. Het is oké. Verdomme zeg, wat is dit intiem.’ 

 

‘Kom op je zij,’ fluistert Sabine. Zonder zich van Mike los te maken trekt ze hem naar zich toe. En terwijl ze hem behoedzaam neukt, begint ze hem met haar vrije hand af te trekken.
‘Wat ben je hard,’ kreunt ze.
Mike hapt naar adem. ‘Vind je het gek? Dit is het geilste wat ik ooit heb meegemaakt.’ 

 

Sabine streelt zijn rug. ‘Wil je dat ik doorga?’
‘Niets liever. Neuk me. Weet dat jij de enige bent die dit bij mij mag doen.’
Ze houdt zich met één hand vast aan Mikes heup als ze zich steeds sneller in hem stoot. Haar andere hand, geklemd om zijn inmiddels keiharde pik, volgt hetzelfde ritme.
‘Vind je het niet raar?’ fluistert Mike.
Sabine kust zijn hals. ‘Helemaal niet. Jij?’
‘Nee.’
‘Laat je maar lekker gaan dan.’ 

 

Mike staat op knappen. Ze laat haar hand nog een paar keer over zijn erectie glijden. Hij kreunt, hapt naar adem. Zijn eikel glinstert al van het voorvocht. Veel is er niet nodig om hem te laten spuiten. Met een laatste stoot duwt ze hem moeiteloos over het randje. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.