Erotisch verhaal - Wintersport

Erotisch verhaal Flirten Hetero Trio MMV Seks

Het was in de skilift dat ik hem voor het eerst zag. Op de derde dag van mijn vakantie. Ik ging omhoog en hij ging omlaag. Alleen daardoor al viel hij me op, maar er was meer. Hoe zijn ontspannen houding in schril contrast stond met de wilde, bruine krullen op zijn hoofd bijvoorbeeld. Ik zou het zo weer voor me kunnen zien…


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Wintersport' als erotisch audioverhaal!


Hij geeft me een knipoog als we elkaar op een paar meter afstand passeren.
Ik schrik ervan. Heeft hij mij de hele tijd al zien kijken? Ik draai me snel om en zie hoe hij de diepte induikt. Zijn blik is nog steeds op mij gericht. Breed lachend zwaait hij naar me. Ik wuif terug, met gloeiende wangen. 

 

Eenmaal boven vergeet ik hem weer. Ik loop naar het restaurant waar we als groep hebben afgesproken. Voor het eerst in mijn leven ben ik mee met een kleinschalige georganiseerde reis. Mijn relatie is net op de klippen gelopen en mijn vrienden zijn allemaal al dusdanig gesetteld dat een spontane wintersportvakantie geen optie is. Tot nu toe bevalt het me goed. Twee oudere stellen, twee vriendinnen, een single man en ik. Automatisch trek ik wat meer naar Richard, de vrijgezelle man, toe. Omdat we nu eenmaal beide alleen zijn. Dat schept toch een band. 

 

‘Isabelle! Isabel!’ Richard heeft mij eerder in de gaten dan ik hem. Vanuit de verste hoek in het eethuis steekt hij zijn arm in de lucht. De rest van het gezelschap is er ook al.
‘Goedemorgen allemaal,’ groet ik, ‘sorry dat ik wat later ben. Ik moest nog even een paar telefoontjes afhandelen.’
‘Geeft niks meid,’ antwoordt Richard, ‘kom lekker zitten. Ik heb een stoel voor je bezet gehouden.’ Hij klopt met zijn hand op de stoel naast zich. Dankbaar plof ik neer. Onze tafel staat al vol met koffie en taart – ons vaste ochtendritueel voordat de skilessen beginnen.

 

De dag vliegt voorbij

 

Aan het einde van de middag mogen we voor het eerst echt helemaal naar beneden skiën.
‘Jullie eindigen bij het hotel,’ vertelt onze docente, ‘en dan is het tijd voor après-ski!’
Voorzichtig zetten we de daling in. De eerste meters zijn spannend, maar dan komt het vertrouwen. Binnen een paar minuten staan we allemaal voor het hotel.
‘Wow, wow!’ brult Richard, ‘dat was zo gaaf!’
‘Echt hè!’ De adrenaline giert door mijn lijf en ik kan niet stoppen met grijnzen. Snel stappen we van onze latten om deze mijlpaal met een shotje te beklinken. De stemming is opperbest. En dan, in de bar, zie ik hem weer. De man van de skilift. Hij zit op een kruk aan de zijkant van de toog en kijkt me glimlachend aan. 

 

Brutaal stap ik op hem af. Hij is leuk, wat heb ik te verliezen?
‘Hai,’ begin ik, ‘ik zag je vanmorgen.’
Hij ruikt naar een prettige shampoo. Zijn krullen zijn nog vochtig van het douchen.
‘Ik jou,’ antwoordt hij, ‘je viel me gelijk op. Ik ben Max.’ Hij steekt zijn hand naar me uit.
‘Isabelle, ‘ zeg ik, terwijl ik mijn hand in de zijne druk. Onmiddellijk voel ik iets. Een vonk? Een schok? Ik kan het niet direct thuisbrengen, maar het liefst sleep ik hem linea recta mee naar mijn kamer.


Max moet het op mijn gezicht hebben kunnen lezen. ‘Ik merk het ook.’
Even twijfel ik, omdat ik dit normaal gesproken nooit zou doen. Komt het door de shotjes? Geen idee. Ga ik er spijt van krijgen? Weet ik ook niet. Heb ik met mezelf afgesproken dat ik gekke dingen mag doen op vakantie? Jazeker, dat was het hele idee van deze trip.


Ik buig me naar Max toe en fluister mijn kamernummer in zijn oor

 

Hij kust zachtjes mijn wang. ‘Spannend.’
Zijn hese stem vlakbij mijn oor doet mijn knieën knikken. En als zijn lippen richting mijn mond glijden en ik ook daar gezoend wordt, moet ik mijn best doen om hem niet hier ter plekke te bespringen.
‘Geef me tien minuten, zodat ik ook even kan douchen.’ Mijn stem is nauwelijks hoorbaar, maar Max knikt. 

 

Snel wurm ik me tussen de mensen door, op weg naar mijn kamer.
‘Isabel, waar was je? Waar ga je naartoe?’ Het is Richard die ineens voor me staat.
‘Ik eh, ik ga even douchen,’ stamel ik, ‘ik ben er straks wel weer.’
‘Goed idee,’ vindt Richard, ‘dat ga ik ook doen.’ 

 

Ik ben nog maar nauwelijks afgedroogd als er twee keer op mijn deur word geklopt. Slechts gehuld in een handdoek doe ik open en trek Max naar binnen. Meteen voel ik zijn lippen op de mijne en zijn handen onder mijn billen. Hij tilt me op. Ik sla mijn benen om zijn lijf en zelfs door zijn broek heen voel ik hoe geil hij is. Max legt me neer, midden op het bed. De handdoek valt aan weerszijden van mijn lichaam.
Hij neemt even de tijd om mij te bekijken. ‘Wauw, wat ben jij prachtig. Echt waar.’
Behoedzaam buigt hij zich over mij heen en kust me, nu met tong. Zijn vingertoppen strelen mijn zij.


‘Ga door,’ smeek ik


Max grinnikt. ‘Rustig aan, dametje.’ Zijn mond daalt af. Eerst geeft hij flinterdunne kusjes in mijn hals. Mijn dijen tintelen van genot. Daarna verkent hij al zoenend mijn borsten en als hij even zacht in mijn tepel bijt, siddert het al in mijn kruis. Zijn lippen kussen zich een weg over mijn buik en belanden dan tussen mijn benen.
‘Wat ben jij nat,’ gromt Max, ‘je lippen glimmen helemaal. Mag ik je proeven?’
‘Niets liever!’ hijg ik. 

 

Max likt het vocht van mijn huid. ‘Mmm, wat smaak je heerlijk, Isabelle.’ Hij laat zijn tong nu tussen mijn lippen glijden en als hij bij mijn klitje is, geeft hij plotseling druk. Max likt me ritmisch, snel en hard. Hij duwt me rechtstreeks een hoge berg op, zonder gebruik te maken van de haarspeldbochten.
Als in een reflex grijp ik de dekens, knijp er hard in, omdat ik eenvoudigweg niet meer weet wat ik met mezelf aan moet. Ineens laat Max me los. We zijn op de top en ik hel over de rand. Max hoeft alleen nog maar te blazen.

 

‘Zo, daar was je even aan toe.’

 

Max heeft netjes gewacht totdat ik weer een beetje bij mijn positieven ben.
‘Dit was echt ongelooflijk,’ zucht ik, ‘wat doe je dat lekker. Nu is het mijn beurt. Kom eens staan.’ 

 

Ik stap van het bed. Max volgt. ‘Kleed je uit,’ gebied ik. In zijn ogen ontwaar ik pretlichtjes, maar hij zegt niets. In een vloeiende beweging trekt hij zijn shirt over zijn hoofd uit. Zijn bovenlichaam bevalt me. Niet te mager en mooi in proportie.
Max legt zijn vingers op de knopen van zijn jeans. Eén voor één haakt hij ze los. Zijn slip kan de erectie eronder met geen mogelijkheid verbergen.
‘Die ook uit,’ fluister ik. 
Max doet het. In vol ornaat staat hij voor me. Zijn stijve penis fier overeind.
‘Wauw. Echt wauw,’ complimenteer ik hem. Ik besluit het voorspel achterwege te laten en kniel pal voor hem. Op zijn eikel glinstert een druppeltje voorvocht. Ik lik het eraf. Mijn lippen glijden langzaam helemaal over zijn pik. 

 

‘Isabelle, ben je ook zo klaar? Dan kunnen we samen weer verder feest…eeeh oh, holy shit!!’
Midden in de deuropening staat Richard met open mond naar ons te kijken. ‘Je- je- je deur was niet dicht,’ stottert hij.
Max en ik wisselen een blik. We zijn bloedgeil en Richard is een toffe gozer. ‘Wat mij betreft prima,’ grijnst Max.
Ik sta op en loop naakt op Richard af. Pas als ik vlak voor hem sta vraag ik het. ‘Heb je zin om mee te doen?’
‘Dit moet een droom zijn,’ prevelt hij, ‘wil je me eens knijpen?’


‘Ik weet wel iets beters,’ grijns ik

 

Nog geen halve minuut later ligt Richard naakt op mijn bed. Ik kruip tussen zijn benen en kus zijn erectie. Als ik bij zijn ballen ben, bijt ik er even in.
‘Oef!’ Richard kan een gedempte kreet niet onderdrukken.
Ik leg mijn hand om zijn erectie en kus zijn eikel. ‘Je droomt dus niet,’ fluister ik. Dan open ik mijn mond en laat zijn volledige erectie keer op keer diep in mijn keel verdwijnen. 

 

Max klimt achter mij op het bed. Hij duwt zijn penis tegen de ingang van mijn kletsnatte kutje en glijdt moeiteloos bij me naar binnen. Met zijn sterke handen houd hij me stevig vast terwijl hij steeds harder stoot. Nooit eerder heb ik zoiets geils meegemaakt. Twee heerlijke mannen, met dito pikken. Voor de tweede keer deze avond bevind ik mij op de berg, en ik klim rap omhoog. Plots stoppen we. 

 

‘Mag Richard je ook neuken?’ vraagt Max.
Ik knik. ‘Zeker weten.’
‘Kom maar op me zitten dan,’ zegt Richard.
Ik ga op het bed staan. Met mijn voeten naast zijn heupen en mijn rug naar hem toe zak ik door mijn hurken. Centimeter voor centimeter schuift zijn erectie steeds dieper in mij, totdat ik helemaal gevuld ben. Ik ondersteun mezelf met mijn handen.

 

‘Neuk me,’ smeek ik

 

Richard pakt mijn billen vast en begint heel traag te bewegen.
‘Harder,’ smeek ik.
Hij trekt zich er niets van aan.
Pas als Max geknield voor me komt zitten, kantelt Richard zijn heupen en begint hij me krachtig te neuken. Ik hap naar adem, want ik ga in sneltreinvaart omhoog nu. Max ziet het, steekt twee vingers in zijn mond en laat ze over mijn klitje glijden. Als een kanonskogel word ik gelanceerd.

 

‘Nu jullie,’ zeg ik. Mijn stem klinkt hees. Ik ben uitgeput, maar zo verschrikkelijk voldaan. Max en Richard staan al naast me. Een paar rukken, meer is er niet nodig. Van twee kanten komt hun warme zaad op mijn naakte lichaam terecht.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.