Erotisch verhaal - Onbezonnen verlangen

Erotisch verhaal Hetero sexting hotelkamer verlangen

Ik was er niet naar op zoek. Totaal niet zelfs. En toch kwam het op mijn pad. Of beter gezegd: hij kwam op mijn pad. 
Op een doodgewone ochtend, het zal ongeveer een half jaar geleden zijn, ontving ik via Instagram een DM van een voor mij onbekend persoon. Nu gebeurt dit wel vaker - want ik post veel over seksualiteit - en eigenlijk zijn het altijd berichten met één en dezelfde insteek. Letterlijk en figuurlijk. Maar dit bericht was anders. Dit bericht triggerde me. 

 

Beste Tara, jouw manier van denken vind ik fascinerend. Ik heb met veel plezier jouw posts hier doorgenomen en kan het niet laten om je hierover een compliment te sturen, dus bij deze. Ga vooral zo door! Mvg, Daan.

En verder niets

 

Daan deed geen enkele moeite om de woorden in zijn tekst op een suggestieve manier dubbelzinnig te laten klinken. Ik besloot hem een reactie te sturen. 

 

Beste Daan, bedankt voor het compliment. Ik doe mijn best om seksualiteit zo goed mogelijk bespreekbaar te maken. Een taboe is immers nergens voor nodig. Mvg, Tara. 

 

Pas een paar dagen later stuurde Daan mij een berichtje terug. Hij dacht er hetzelfde over. En na nog eens tien, twintig, nee, zelfs honderden berichten bleek dat we het over heel veel eens waren. We voelden elkaar na een paar maanden al feilloos aan. Maar we kenden elkaar eigenlijk helemaal niet. Was Daan wel een man? En hoe wist hij dat ik echt ben? Ik besloot dat ik dit wilde weten voordat ik met hem verder zou chatten. 

 

Daan, ik zou het prettig vinden om eens met je te bellen. Niet om het één of ander, maar gewoon.. 

 

Hij reageerde vrijwel direct: Ik ben blij dat je dit voorstelt, anders had ik het gedaan. Bel je mij? 

 

Een telefoonnummer volgde. Ik drukte het in. Een aangenaam klinkende mannenstem nam op. 

 

‘Hé Tara, met Daan.’

‘Hoi. Wat gaaf om je stem te horen zeg.’

‘Wederzijds. Erg leuk om je te spreken.’ 

Ik grinnikte. ‘Of bedoel je, fijn dat ze echt een vrouw is?’

‘Dat absoluut,’ lachte Daan, ‘zou je het goed vinden om ook de camera erbij aan te zetten? Ik ga wel eerst.’

Dat had ik inderdaad ook willen voorstellen. ‘Graag.’ 

 

Op mijn telefoon sprong een uitnodiging voor een videogesprek tevoorschijn. Ik drukte op het groene knopje en voor ik het wist waren we ruim een uur verder samen. Daan en ik klikten. Op alle gebieden. Na nog eens een uur dwong ik mezelf het gesprek af te sluiten. Omdat het zo leuk was. Omdat het té leuk was. Veel te leuk voor twee personen die allebei al in een goede relatie zaten. Daar waren we het samen over eens. 

 

De radiostilte duurde slechts zes weken

 

Tot gisteren, welgeteld. En ik was de schuldige.

Daan, ik ben dit weekend in jouw stad. Ik heb daar een kamer. Geen idee of ik hier goed aan doe, maar ik zou je wel graag willen ontmoeten. Tara.

Binnen een uur na het versturen van het bericht ging mijn telefoon.

‘Waar zit je?’ was het enige wat hij vroeg.

Ik gaf hem mijn hotel en kamernummer door.

‘Morgen om 16:00 ben ik er,’ antwoordde Daan, ‘en dan zien we wel of we er goed aan doen.’

 

Het is 15:53 uur

 

Ik ben inmiddels twee keer gedoucht en vraag me af of ik niet beter nu kan uitchecken. De kleding die ik draag is casual, dat leek me in eerste instantie goed. Nu ik het nogmaals in de spiegel bekijk, is het misschien te doorsnee. Ben ik te saai? Ik kan nu nog weg. Gewoon mijn koffer pakken en gaan. Waarom heb ik dit in godsnaam zo georganiseerd? Omdat ik hem niet uit mijn hoofd kon zetten. Omdat ik wilde weten hoe we op elkaar zouden reageren in het ‘echie’. De kat op het spek binden. Wat stom eigenlijk. Ik moet gaan, nu het nog kan. 

 

‘Tara?’

Vanachter de deur klinkt vragend mijn naam, gevolgd door een kloppend geluid. Het is stipt 16:00 uur. Daan is van de tijd. Het ergert me dat ik dat prettig vind. Ik woel met mijn vingers door mijn haren en open de deur. 

 

‘Hoi,’ stamel ik onhandig.

‘Hey,’ lacht hij. ‘Wat ontzettend leuk je te zien. En wat zie je er mooi uit! Mag ik je drie zoenen geven?’

Ik knik.

Daan buigt zich naar me toe, slaat een arm om me heen en kust me zoals beloofd driemaal op mijn wangen.

Ik voel ze tot diep in mijn kruis. Dit komt niet goed. Snel draai ik mezelf van hem af.

‘Kom verder. Wil je wat drinken? Een biertje?’

‘Lekker.’

Ik vis twee biertjes uit de minuscule koelkast en maak ze open. Daan is ondertussen op één van de twee stoelen in het loungehoekje gaan zitten. Ik geef hem zijn pilsje en neem plaats op de andere stoel.

‘Proost.’

‘Cheers. Best ongemakkelijk hè, dit?’

Met deze woorden legt hij onmiddellijk de vinger op de zere plek. Want dat is het precies.

 

Allebei weten we dat we hier voor een geile pot seks komen, toch draaien we het liefst zo lang mogelijk om de hete brij heen

 

Ik moet erom lachen. ‘Inderdaad. Zullen we anders op het bed gaan zitten? Dat is al een stuk comfortabeler.’ 

 

Daan staat op en steekt zijn hand naar mij uit. Ik leg mijn hand in de zijne. Hij trekt me overeind en plots sta ik pal naast hem. Mijn hele lichaam reageert.

‘Mag ik je één zoen geven?’ fluister ik.

Daan knikt. ‘Een hele lange, hoop ik?’ 

 

Eindelijk kus ik hem op zijn lippen. Hij zoent me terug en verwelkomt mijn tong met een speelse stoeipartij. Nu is het hek van de dam. Ik trek zijn shirt over zijn hoofd en duw hem achterover op het tweepersoons bed. De bobbel in zijn broek verraadt dat hij net zoveel zin heeft in mij als ik in hem. Zodra ik schrijlings bovenop hem ga zitten kruipen zijn handen onder mijn shirt. Gewillig steek ik mijn handen in de lucht. Uit dat ding. En mijn bh ook. 

 

‘Wat ben je mooi,’ gromt Daan. Hij trekt me naar zich toe en kust mijn tepels. Zijn vingers knopen mijn broek los. Ik help hem en schop de stof van mijn benen. Voordat hij verder kan gaan laat ik mezelf zakken en bevrijd zijn erectie. Hij is prachtig. Lekker dik en precies groot genoeg. Ik geef kusjes op zijn eikel en laat hem dan voorzichtig helemaal in mijn mond glijden, tot achter in mijn keel.

Daan kreunt en trekt me overeind. ‘Jezus, wat doe je? Ik wil nog langer van je genieten!’ 

 

Grijnzend ga ik op mijn rug naast hem liggen.
‘Ga je gang, lekker ding.’
Dat laat Daan zich geen twee keer zeggen.
‘Blijf zo liggen,’ gebiedt hij.

Zijn vingers strelen mijn wang, mijn hals, mijn schouders en mijn borsten. Heel zachtjes knijpt hij in mijn tepels. Precies goed. Dan laat hij zijn vingertoppen over mijn buik schuiven en buigt zich naar me toe. Hij kust me, zo ontzettend lekker. Ik heb geen spijt dat ik hierheen ben gekomen. Als vanzelf glijden zijn vingers over mijn gladde venusheuvel. Met twee vingers spreidt hij mijn vochtige lippen en met een derde oefent hij precies de goede druk uit op mijn klit. 

 

Ik hap naar adem, wil hem vragen te stoppen want dit is te heftig, te lekker, te geil en te snel 

 

Daan stopt abrupt. Heb ik het dan toch hardop gevraagd? Nee, want hij kruipt tussen mijn benen en kust mijn buik, mijn dijen, mijn liezen, mijn lippen en… stopt dan.

‘Wil je dat ik doorga?’ fluistert hij.

We weten allebei het antwoord. Alleen voor de vorm blijf ik even stil.

‘Ik wil op dit moment niets liever,’ verzucht ik dan. 

 

Daan buigt zich voorover en kust mijn clitoris. Zuigt er even op. Dan duwt hij zijn tong er tegenaan. Steeds sneller. Onwillekeurig span ik mijn buikspieren aan. Wat voelt hij mij perfect aan. Ik ga hier nu geen spijt van krijgen. Morgen misschien. Maar nu niet, want jezusmina, ik voel het in mijn tenen, mijn kuiten, mijn billen en mijn buik, en zelfs in mijn borsten. 

Ik trek Daan omhoog en sla mijn benen om hem heen.

 

‘Neuk me.’


Nu vraagt hij niets meer. Een weg terug is er niet, dat weten we allebei. Zijn eikel glijdt al tussen mijn kletsnatte lippen. Een gulzige, onstuimige kus en zijn keiharde pik die me helemaal vult.
‘Wat voel je geil,’ hijg ik.
Hij kreunt. ‘Jij!’ Even trekt hij zich terug, om vervolgens zachtjes te bewegen. ‘Is het oké?’
‘Neem me maar lekker hard als je wilt. Ik kan wel wat hebben.’
‘Weet wat je zegt,’ gromt Daan.
Binnen een paar tellen stoot hij zich diep in me. En nog eens. Steeds sneller, harder, geiler. Plots trekt hij zich terug.

'Ik ga spuiten!' brult hij.

Warme stralen belanden op mijn buik en mijn borsten. Ik laat mijn wijsvinger door zijn zaad glijden en lik het er nieuwsgierig af.

Hij smaakt heerlijk. Morgen heb ik ook geen spijt.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.