Erotisch verhaal - De Afterparty

Groepsseks groepssex uitdaging vrouwen man erotisch sexy geil

‘Tot gauw! Sturen jullie even een berichtje als jullie thuis zijn?’ roept Sasha. Ze staat samen met haar vriend Martijn in de deuropening. Op de oprit hebben Bert en Lola hun fietsen van het slot gehaald. Ze zijn zoals gewoonlijk vrijwel de laatsten die vertrekken.

‘Doen we,’ antwoordt Bert, ‘het was erg gezellig vanavond!’

Lola knikt instemmend. ‘Absoluut. Topfeestje!’

Zodra het koppel de poort uitfietst, sluit Martijn de deur. ‘Zo, dat was mijn veertigste verjaardag dan,’ glimlacht hij.


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'De Afterparty' als erotisch audioverhaal!


Binnen zijn alleen Dominique en Maud nog over. Ze zijn druk aan het opruimen als Martijn en Sasha weer binnenkomen.
‘Dat komt morgen wel hoor,’ zegt Sasha.
Maud wuift haar woorden weg. ‘Het is geen moeite. Ik vind het zo fijn dat ik vanavond met Dominique mee mocht komen, dit is wel het minste wat ik kan doen.’

 

En inderdaad, al na een paar minuten ziet de woonkamer er spik en span uit, alsof er nooit dertig feestende mensen geweest zijn.

 

Als ik ooit met een vrouw ga, dan wil ik met Maud.'

 

Martijn ploft in de dichtstbijzijnde sofa en kijkt goedkeurend om zich heen. ‘Wauw!’ roept hij uit, ‘jullie zijn geweldig!

‘Weten we,’ grinnikt Dominique. Ze laat zich naast hem op het bankstel vallen.

Maud en Sasha kruipen op de andere bank, tegenover hen.

‘Je ziet er goed uit, Do,’ zegt Sasha.

Dominique glundert. ‘Dank je. Zo voel ik me ook.’

  

Onbewust denken ze alle vier even terug aan die donkere periode, een jaar geleden. Toen haar man Tom slechts vier woorden nodig had – Dominique, ik wil scheiden – om geheel onverwachts de grond onder haar voeten vandaan te trekken. Gesteund door familie en vrienden klom Dominique dapper, maar langzaam, omhoog uit het immens diepe dal waarin ze terecht was gekomen. Ergens halverwege dit proces ontmoette ze lotgenoot Maud, en vanaf dat moment werd alles snel lichter, helderder en gelukkiger.

 

‘Als ik ooit met een vrouw ga, dan wil ik met Maud,’ bekent Dominique opeens. Ze werpt haar een liefdevolle blik toe.

 

‘Ik ben de laatste die je tegenhoudt,’ grijnst Martijn.

 

Dominique geeft Sasha een knipoog. Dan kijkt ze Martijn uitdagend aan. ‘Geef me nog een drankje en ik doe het.’

 

Martijn kijkt Sasha hulpbehoevend aan, want deze zag hij niet aankomen. Maar zijn vriendin lacht hardop en naast haar spoort Maud hem zelfs aan. ‘Neem de aardbeienlikeur, die lusten we allemaal!’

 

Geen van beide schrikt van de aanraking - integendeel zelfs

 

Hij loopt glimlachend naar de keuken, komt terug met een sensueel ogende fles vol rode vloeistof en schenkt vier glaasjes in.

 

Ze proosten, drinken en dan lijkt Dominique haar belofte waar te gaan maken. Ze staat op van de sofa, stapt naar voren en reikt haar hand uit naar Maud, die zich maar al te graag door haar overeind laat helpen.

 

Met ingehouden adem zitten Sasha en Martijn naar het schouwspel te kijken. Twee prachtige vrouwen komen steeds dichter bij elkaar, waarbij geen van beiden ervan schrikt als hun borsten elkaar raken – integendeel zelfs. Als vanzelf volgt de zoen; teder, lang en zacht.

 

Martijn sluipt om de dames heen en vlijt zich naast Sasha. ‘Waar gaat dit heen?’ fluistert hij.
‘Geen idee,’ antwoordt ze, ‘wat mij betreft gaan we samen volop genieten van deze afterparty,’

Martijn drukt een kus op haar lippen. ‘Ik doe mee.’

 

‘Dat hoorde ik… Wie doet mee?’ Maud kijkt schalks omlaag naar het stel op de bank.

‘Wij allebei, als jullie dat goed vinden,’ antwoordt Martijn resoluut.

Dominique kijkt hem ondeugend aan. ‘Weet jij zeker dat je drie vrouwen aankunt?’


Terwijl ze het vraagt voegt Sasha zich plots bij de dames, waar ze door Maud verwelkomd wordt met een innige tongzoen.

 

Martijns ogen worden groot. En wanneer Sasha zich omdraait om ook door Dominique gekust te worden, rollen zijn ogen bijna uit zijn kassen.

 

Maud gaat naast hem zitten. ‘Is het oké?’ vraagt ze liefjes.

 

‘Meer dan oké, maar verdomme zeg, dit had ik niet verwacht,’ zucht Martijn.

 

‘Heerlijk toch, een afterparty voor vier,’ grinnikt Maud. Ze buigt zich voorover en drukt haar zachte lippen uitdagend in zijn hals. Vanaf daar trekt ze een spoor van kusjes richting zijn oor. Dan kreunt ze, zwoel en zachtjes. ‘Oh, mmm…’

 

‘Damn. Kom hier jij!’ gromt Martijn. Hij draait zich naar Maud toe en begint haar gepassioneerd te zoenen.

 

'Mag ik?' vraagt Dominique. Sasha knikt. 'Jij mag alles.'‘Zijn blik toen Maud jou kuste, on-be-taal-baar, eerlijk waar,’ fluistert Dominique in Sasha’s oor.
‘Jammer dat ik die gemist heb,’ zegt ze zachtjes terug, ‘maar misschien zien we ‘m snel nog een keer.’
Dominique lacht. ‘Ik weet wel hoe. Mag ik?’ 
Sasha knikt. ‘Jij mag alles...’

 

De handen van haar vriendin glijden wulps onder de dunne stof van haar strakke shirt. Nog voordat Sasha beseft wat er gebeurt, liggen zowel haar shirtje als haar beha al op de grond.

 

‘Ga op de bank liggen,’ gebiedt Dominique, ‘op je rug.’
Zodra Sasha gehoorzaamt, knielt Dominique rondom haar heupen. Ze legt haar handen op Sasha’s borsten en streelt ze. Dan buigt ze zich voorover en kust haar tepels.

 

Sasha’s ademhaling stokt. En als Dominique vervolgens voorzichtig met haar tong  haar tepels verwent, kan ze een kreetje van genot niet onderdrukken. ‘Ohhh!’

 

Even richt Dominique zich iets op. ‘Heb je het gezicht van Martijn nou gezien?’ fluistert ze.  Sasha bloost van schrik. ‘Oeps!’

 

'Word jij hier net zo opgewonden van als ik?'

 

Op de andere bank heeft Martijn zijn verbazing over de situatie inmiddels ver achter zich gelaten. Samen met Maud smult hij juist van het prachtige tafereel tegenover hen.

 

‘Dit is zo ontzettend lekker om te zien,’ fluistert hij. 
Maud duwt hem achterover in de kussens. ‘Word jij hier net zo opgewonden van als ik?’

 

Martijn trekt haar schrijlings op zijn schoot. ‘Wat denk je? Dit is als een droom die uitkomt!’

 

In een vloeiende beweging tilt Maud haar shirtje over haar hoofd. De doorschijnende stof van haar beha laat weinig te raden over.   

‘Wauw,’ zegt Martijn zacht, ‘mag ik?’

Maud maakt oogcontact met Sasha. ‘Vind je dat goed?’

 

Sasha knikt. ‘Ik vind het geil om jullie samen bezig te zien.’ Dan kijkt ze Martijn aan. ‘Liefje, wat mij betreft is alles geoorloofd vannacht. Hoe denk jij erover?’

Daar hoeft Martijn niet lang over na te denken. ‘Helemaal mee eens. Je bent een topvrouw, weet je dat?’

‘Dat vind ik nou ook,’ reageert Dominique. Ze laat zich naast haar vriendin op de bank zakken en aait met haar rechterhand over Sasha’s zachte buik. 

Martijn kijkt ademloos toe. Als de vingers van Dominique vervolgens onder Sasha’s jeans verdwijnen, stroomt zijn bloed regelrecht naar zijn pik.

 

‘Oeh,’ kreunt Maud, ‘wat lekker zeg… ik voel je gewoon hard worden!’ 
Met een handige beweging opent Martijn de sluiting van haar beha. Eén voor één kust hij haar borsten, terwijl zijn handen naar de knopen van haar jeans gaan. 
Daar steekt Maud een stokje voor. ‘Nu is het eerst mijn beurt,’ fluistert ze wulps.

 

Brutaal vlijt Maud zich tussen zijn benen en stroopt zijn broek en boxershorts over zijn erectie. Dan buigt ze zich voorover en likt speels aan zijn eikel. 
‘Mmm.’ Martijn geniet hoorbaar.

 

Dominique’s vingers glijden over Sasha’s schaamlippen. Ze streelt voorzichtig over haar zijdezachte huid. Ondertussen volgen ze allebei de bewegingen van Maud.

De vriendinnen zien hoe ze na het likje een lange kus geeft op Martijns eikel. Vanaf daar neemt ze uitgebreid de tijd om zowel zijn lid als zijn ballen zoenend te verkennen. Van boven tot onder en weer terug naar boven.

De vingertoppen van Dominique zinken weg in het warme vocht tussen Sasha’s lippen.

 

Pal voor zijn neus trekt ze haar spijkerbroek en stringetje uit

 

Wanneer Maud haar mond opent en Martijns stijve pik diep in haar keel laat verdwijnen, duwt Dominique tegelijkertijd twee vingers diep in Sasha’s kutje. Een brul van genot volgt. ‘Oooh, dit is zalig!’

 

‘Veel te zalig…’ kermt Martijn, ‘rustig aan, alsjeblieft…’ 
Onmiddellijk stapt Maud van de bank af. Pal voor zijn neus trekt ze haar spijkerbroek en stringetje uit. ‘Geen enkel probleem,’ glimlacht ze, terwijl ze naakt voor hem staat. ‘Dan mag je eerst naar ons kijken.’

 

‘Wil je er een glas water bij?’ vraagt Dominique liefjes, ‘om een beetje af te koelen?’ Martijn knikt dankbaar. 

‘Wacht even,’ zegt Maud plotseling, ‘voordat je naar de keuken gaat, laat mij eens proeven?’

Met een ondeugende blik in haar ogen steekt Dominique dezelfde twee vingers uit die een ogenblik geleden nog diep in Sasha zaten. Maud pakt haar pols en likt de vingers één voor één af. ‘Heerlijk,’ zegt ze zachtjes. 

Martijn ademt hoorbaar uit. ‘Jezusmina…’ mompelt hij.

 

Met haar tong likt ze eerst het geile vocht van Sasha's lipjes

 

Zodra Dominique een glas water gaat halen, kruipt Maud tussen de benen van Sasha. Ze ritst haar spijkerbroek open en kleedt haar helemaal uit. 
‘Wat ben jij prachtig,’ fluistert Maud, ‘en je smaakt echt lekker. Mag ik?’ 
Sasha kijkt haar vriendin aan en spreidt haar benen. ‘Ga je gang,’ zegt ze. 
Maud begint netjes met een paar kusjes op de binnenkanten van haar dijen, maar al snel trekt Sasha haar iets omhoog. ‘Ik wil je daar voelen…’ kreunt ze smachtend.

 

‘Niets liever,’ reageert Maud. Met haar tong likt ze eerst het geile vocht van Sasha’s lipjes, glijdt er dan tussen en beweegt ritmisch langs haar klit op en neer, net zolang totdat de ademhaling van haar vriendin zo versneld is dat ze bijna hijgt. Op dat moment duwt ze het puntje van haar tong een paar keer vol op Sasha’s clitoris, om haar daarna weer vol passie te likken. 

‘Oh Maud, oh Maud, oh Mauddd!’ Sasha kronkelt met haar lijf en haar handen maken steeds wildere bewegingen over haar borsten.

 

‘Volgens mij kom ik precies op tijd met het koude water,’ zegt Dominique met gedempte stem. Ze gaat naast Martijn op de sofa zitten en reikt hem het glas aan. Hij neemt een paar slokken en knikt. ‘Dit is by far het geilste wat ik ooit heb meegemaakt,’ mompelt hij. 

Dominique werpt een schalkse blik omlaag. Martijns erectie staat nog altijd strak gespannen. ‘Ik zie het,’ grinnikt ze, ‘misschien kun je hem beter laten afkoelen?’ 

Martijn rolt met zijn ogen. ‘Ja, dag.’

 

'Wow, fuck, Sas is gewoon aan het squirten,' fluistert Martijn

 

Tegenover hen zwelt het gekreun van Sasha plotseling aan. Maud beft haar niet alleen, ze vingert haar nu ook. Sasha schokt met haar kutje tegen Mauds gezicht. Een straaltje helder vocht ontsnapt. En nog één. Maud lijkt het heerlijk te vinden.

 

‘Wow, fuck, Sas is gewoon aan het squirten,’ fluistert Martijn, ‘wat ongelooflijk sexy is dit, zeg…’ 

Samen met Dominique ziet hij hoe het hete geil van zijn vrouw over Mauds geopende mond golft. Als Sasha uitgeput en voldaan zucht, kruipt Maud naast haar.

Sasha zoent haar teder. Dan fluisteren ze iets tegen elkaar. Maud knikt en stapt regelrecht op Martijn en Dominique af. Pal voor het tweetal blijft ze staan.

 

‘Jij gaat je eindelijk ook uitkleden,’ zegt ze streng tegen Dominique, ‘en Martijn, jij gaat lekker liggen, want Sasha vraagt of wij jou eens flink willen gaan teasen.’ 
Direct daarna duwt Maud hem achterover op de bank en gaat abrupt met haar kutje op zijn gezicht zitten. Minutenlang glijdt zijn tong langs en over haar klit. Steeds intensiever.

 

'Vinger me. Je weet wel hoe...'

 

Snel stapt Maud van hem af. ‘Jouw beurt,’ fluistert ze tegen Dominique, ‘jij houdt van gebeft worden, nou, dit ga je fantastisch vinden!’ 

De vriendinnen wisselen, terwijl Sasha vanaf de andere sofa genietend toekijkt. 

Zodra Dominique geknield boven Martijns mond zit, kruipt Maud naar Sasha toe. Samen kijken ze hoe het genot van Dominique met iedere aanraking van Martijns tong heviger wordt.

 

Maud vlijt haar naakte lijf als een lepeltje tegen Sasha aan. ‘Vinger me. Je weet wel hoe…’ 
‘Mmm…’ Sasha slaat haar arm om Mauds ranke taille. Haar hand streelt liefdevol over de zachte huid van haar buik en als vanzelf belanden haar vingers tussen Mauds benen. Het is er heet en nat. Ze duwt twee vingers precies diep genoeg in Maud en wrijft vervolgend langs haar clitoris.

 

Dominique heeft geen enkel benul van het schouwspel tegenover haar. Haar wereld bestaat op dit moment uit de verrukkelijke wisselwerking tussen tong en klit. Dat ze van gebeft worden houdt, daar heeft ze nooit een geheim van gemaakt. Maar dat Martijn, de vriend van Sasha notabene, zo ontzettend lekker kon likken had ze nooit voor mogelijk gehouden. Voor het eerst sinds jaren voelt ze een oraal orgasme aankomen. 

‘Oh Sash, die tong van Martijn, sorry, ik kan er niets aan doen…’ kreunt Dominique luidkeels.

 

‘Kom maar, kom maar…’ prevelt Sasha. Haar woorden hebben zowel effect op Maud, die sidderend tegen haar aan komt, als op Dominique, die happend naar adem haar hoogtepunt bereikt.

 

'Je mag ons om de beurt nemen, precies zoals in jouw ultieme fantasie.'

 

‘Wow,’ zucht Martijn, ‘dit ga ik echt nooit meer vergeten.’ 
‘We zijn nog niet klaar,’ grinnikt Sasha, ‘of nou ja, wij wel, maar jij nog niet.’ 
De drie vriendinnen wisselen een blik van verstandhouding en kruipen plotseling naast elkaar op de bank. Voorover geknield, met hun billen uitnodigend naar achteren.
Sasha zit in het midden. ‘Je mag ons om de beurt nemen,’ vertelt ze, ‘precies zoals in jouw ultieme fantasie.’

 

Achter hen blijft het heel lang stil. 
‘Verdomme zeg,’ klinkt het dan, ‘ik wil eerst jou neuken. Mijn heerlijke vrouw.’ Martijn drukt zijn pik diep in Sasha’s kutje. Hij buigt zich over haar rug, totdat zijn gezicht bij het hare is. ‘Weet je het zeker?’ fluistert hij. 
Ze knikt. ‘Geniet ervan, jarige job. Dat hebben wij ook gedaan.’

 

Nog een beetje onwennig doet Martijn een stap naar links. Maud duwt haar ronde billen de hoogte in en voordat hij het goed en wel beseft bevindt zijn erectie zich al in haar. Oei, wat heerlijk! Hij begint voorzichtig te stoten. Dit is zalig. Niet te snel nu. Even stoppen en helemaal naar rechts, naar Dominique. Het glinstert tussen haar benen. Martijn legt zijn handen om haar heupen en glijdt moeiteloos bij haar naar binnen. Sasha heeft gelijk, dit is inderdaad een fantasie van hem. Van de één naar de ander.

 

Terug naar Sasha. Zo vertrouwd. Zo lekker. Martijn versnelt zijn tempo. Ze voelt zo verschrikkelijk geil.

Maud en Dominique draaien zich om. En wanneer hij zich uit Sasha’s verrukkelijke kutje terugtrekt, doet zij hetzelfde. 
Martijn kijkt begerig naar de drie prachtige vrouwen. ‘Jullie zijn echt onwijs lekker, weten jullie dat? Wat een geweldige afterparty. Komen jullie volgend jaar weer?’

 

‘Kom jij eerst maar,’ zegt Sasha zachtjes. Ze legt haar hand om zijn glimmende pik. Een hete druppel vocht ontsnapt en rolt over zijn eikel. 
Maud en Dominique buigen zich naar voren. Zonder hun blik van Martijn los te laten, likken ze het samen op. 
‘Holy shit,’ hijgt hij. 

 

Als Sasha dan ook haar hand nog op en neer begint te bewegen, heeft Martijn totaal geen inbreng meer. Brullend van genot spuit hij alle opwinding van de avond eruit, waarna het verleidelijk glanzend op haar borsten belandt.    

Zou je zelf weleens zo'n sexy avontuur willen beleven, maar weet je niet zo goed waar je gelijkgestemden vindt? Schrijf je eens in bij SDC, de datingsite voor erotisch plezier met openminded mensen over de hele wereld! Wanneer je dit via mijn website doen, mag je het zelfs 20 dagen gratis en vrijblijvend proberen.


Reactie plaatsen

Reacties

Mario Dings
een jaar geleden

Izzy!
Dat kun je niet maken! Ik begin net dat viertal te visualiseren en dan....poeff. moet ik wachten op deel 2?
Nou, ik heb wel wat ideeën..

Izzy van der Horst
een jaar geleden

Sorry Mario… maakt deel 2 het een beetje goed voor je? 😉

aj
2 maanden geleden

mooi verteld kan mij er veel bij voorstellen. ben er graag eens bij en meedoen als het mag natuulijk