Erotisch verhaal - Pornopolitie (2/2)

Erotisch verhaal Lesbisch Orgasme Opbouwen Likken Slaan Fetisj Pijn Genot

Mijn man en ik maken kennis met de rest van de aanwezigen. John en Kelly zijn vijftigers, swingen al heel lang en ze zijn beide erg knap om te zien. Ernaast zitten Bert en Nanda. Iets jonger en op het oog degelijke mensen. Huisje, boompje, beestje, alles goed voor elkaar. Dat degelijke zal in de praktijk wel meevallen, anders zaten ze hier niet. Vervolgens maken we kennis met Gert, een single man. Hij trekt me naar zich toe en kust me vol op mijn mond. Gert windt er geen doekjes om.

Aan de andere kant van de tafel zitten twee stellen geamuseerd te kletsen

 

Rolf en Mara en Dennis en Dionne. Allemaal halverwege de dertig. Ik vermoed dat dit viertal elkaar vanavond niet voor het eerst treft en Dionne bevestigt dat. ‘Klopt. We kennen elkaar een half jaar nu ongeveer. Rolf en Mara zijn onze vast vriendjes, zeg maar.’ 

 

De tweede single man heet Sjoerd. Hij probeert uit alle macht contact te maken met het viertal – Sjoerd stelt vragen, maakt grapjes, schenkt drinken in – maar tevergeefs. En als laatste Barbara, onze gastvrouw. Naast haar goede looks is ze ook ontzettend aardig. Ze laat ons allemaal nog een drankje nemen en dan staat ze op. ‘Lieve mensen, ik vind het heerlijk dat jullie er allemaal zijn. Welkom. Ik wil jullie graag een rondleiding geven door mijn huis, zodat jullie de rest van de avond en de nacht jullie eigen gang kunnen gaan.’ Er klinken goedkeurende kreten.

 

Als een ware gids leidt ze ons rond in haar riante huis. Ze heeft twee prachtige badkamers – één boven en één beneden – en buiten is zelfs een luxueus sauna gedeelte. En een jacuzzi. Wauw.
Binnen in de ruime woonkamer liggen een stuk of zes matrassen op de vloer tussen de bankstellen. Het ziet er schoon en netjes uit. Op elk bankstel liggen gevouwen handdoeken, allemaal in dezelfde kleur. 

 

Terug in de woonkeuken stelt Barbara de vraag die iedere goede gastheer- of vrouw zou moeten stellen:

 

‘Is er iemand van jullie die zich niet prettig voelt binnen dit gezelschap? Eerlijkheid wordt enorm gewaardeerd, gezeur achteraf niet.’

 

Het laatste zegt ze met een knipoog, maar de ondertoon van haar boodschap is helder.
Iedereen zwijgt.
Barbara heft haar glas. ‘Goed. Dan wens ik ons allen een gezellige en geile avond!’ 

 

Rolf en Mara en Dennis en Dionne gaan naar buiten, in de jacuzzi. Sjoerd waagt het erop en loopt er achteraan.
‘Hebben jullie zin om mee te gaan naar de woonkamer?’ vraagt Kelly.
Bert, Nanda en Gert stemmen in. Ons lijkt het ook een prima plan. We trekken eerst alleen onze schoenen uit en gaan relaxed liggen kletsen op de matrassen. Uit de speakers rondom ons klinkt sensuele achtergrondmuziek. Lekker. De oppervlakkige gespreksonderwerpen – wat doe jij voor werk? – veranderen binnen een paar minuten in uitdagende en intieme vragen – heb jij weleens met iemand van hetzelfde geslacht seks gehad? 
Het is Kelly die deze vraag stelt. Aan mij.


‘Ja,’ antwoord ik eerlijk. ‘Ik vind het heerlijk zelfs.’

 

Voorzichtig komt Kelly dichterbij me. Haar vingers strelen mijn dijbeen en haar stem fluistert. ‘Je bent prachtig, weet je dat?’
Ik leg mijn hand op de hare. ‘Lief. Dankjewel. Ik vind jou ook een hele mooie vrouw.’ Dat vind ik oprecht. Ik knijp zacht in haar hand, buig me naar haar toe en kus haar op haar mond. Kelly zoent me gelijk terug. Haar zachte tong glijdt over mijn lippen, hongerig naar meer. De mijne heeft daar wel oren naar en trekt haar speels naar binnen.

 

Al snel neemt de lust de overhand en zijn we ons geen van beiden nog erg bewust van wat er om ons heen gebeurt. Ik voel Kelly’s handen op mijn dijen, op mijn billen en op mijn borsten. Ze trekt me overeind, kleedt me uit en knielt tussen mijn benen. Met haar tong likt en masseert ze mijn klit, alsof ze nooit anders gedaan heeft. Steunend op mijn ellebogen kijk ik naar haar. Ze weet wat ze doet. Precies het juiste tempo, precies de juiste druk. 

 

Ik word er bloed- en bloedgeil van en roep dat ik ga klaarkomen

 

Kelly stopt.
Ik lig met mijn ogen gesloten op het matras. Even kan ik het niet geloven.
‘Ga door,’ smeek ik.
Om mij heen blijft het stil. Het maakt me bijna onzeker. Ik hef mijn hoofd en wil mijn ogen openen.

 

Pats!
Een korte, vlijmscherpe pijn raast door mijn klit. Slaat ze me nou!? 

 

‘Au! Wat doe..’

 

Pats!
Vlijmscherp, heel even. Mijn klit begint aangenaam te tintelen.

 

‘Ga door,' zucht ik. 
Een warme tong drukt zich hard en ritmisch tegen mijn klit. 

 

Het tintelt niet meer, het knettert. Nee, het brandt! Ik ga zo hard klaarkomen!

 

Kelly stopt weer. Mijn orgasme ebt weg, als water in de zee. Heel ver weg.
‘Nee!' roep ik. 'Ga door!' 

 

Pats!
Vlijmscherp en meedogenloos. Een gigantische uitbarsting van pure geilheid laat mijn klitje hete vlammen spuwen, intenser en krachtiger dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden. Wat een orgasme!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.