Erotisch verhaal - Daten met meerdere stellen (4/4)

Erotisch verhaal Groepsseks swingen daten stellen hetero lesbisch

‘Mooi hè,’ fluistert Paul vlak achter me. Zijn hand rust op mijn heup en zijn lippen zijn vlak bij mijn oor. Als ik mijn hoofd naar hem omdraai zou ik hem kunnen zoenen. Verleidelijk. Maar ik doe het niet. Veel te makkelijk.

 

De vrouw van het stel opent haar ogen en kijkt ons glimlachend aan. Ze laat zich voorzichtig van haar man af glijden en kruipt dicht tegen hem aan. Paul laat het gordijn zakken. Wij gaan eerst wat drinken. Als we met vier drankjes terugkomen bij ‘onze’ statafel staan mijn man en Simone geanimeerd te kletsen. Er is duidelijk een leuke klik, zowel tussen hen als tussen mij en Paul. In het uur wat volgt leren we elkaar een beetje kennen. We wisselen wat ervaringen  uit, vertellen over onze privé levens en tussen de regels door proberen we in kaart te brengen hoe de avond verder zal verlopen.

 

‘Ben je bi?’ vraagt Simone mij op de vrouw af

 

‘Ik weet het niet,’ antwoord ik eerlijk, ‘seks met een vrouw vind ik heerlijk, maar ik denk niet dat ik een echte relatie met een vrouw zou willen. Maar wie weet.’
Simone knikt. ‘Herkenbaar, hoor. Dat geldt voor mij ook. Ik vind jou heel leuk, trouwens.’
Hoppa, weer zo lekker direct. Daar houd ik van. Ik vind haar ook heel leuk. En mooi. Simone is echt een aantrekkelijke vrouw, omdat ze uitstraalt dat ze tevreden is met zichzelf. 'Het maakt je prachtig,' vertel ik haar.
‘Klopt,’ grinnikt ze, ‘en datzelfde zie ik bij jou.’ Dan haakt ze haar wijsvinger achter de band van mijn rokje en trekt me naar zich toe.

We zoenen. Eerst zacht en liefdevol. Mijn vingers glijden over haar leren jurkje. Van haar buik naar haar borsten. Daar is de ritssluiting. Ik trek de rits iets omlaag en haar volle borsten komen tevoorschijn. Ik kus ze, één voor één. Dan rits ik de jurk helemaal open en ga op mijn hurken voor haar zitten.

Simones schaamlippen glinsteren van het vocht. Zelfs hier ruikt ze zoet. Ik druk mijn mond op haar kutje en laat mijn tong met haar clitoris spelen. Boven me klinkt een goedkeurende kreun. Mooi zo. Terwijl ik een ritme zoek druk ik af en toe mijn tong even hard tegen haar klit. Simone is ontzettend nat. Ik laat mijn wijs- en middelvinger in haar glijden en penetreer haar. Mijn ringvinger past er ook nog wel bij. Misschien zelfs mijn pink. Voorzichtig probeer ik het. Het past maar net. Zal ik haar met vier vingers vingeren? Ik twijfel even, maar Simone neemt in één beweging al mijn twijfels weg. Ze laat zich over mijn hand heen zakken en slaakt een kreet van genot. ‘Geil!'

 

Duidelijk. Ik beweeg mijn hand op en neer in haar gladde, nog steeds natter wordende vagina en masseer met mijn tong haar clitoris. Dit voelt supergeil. Voor haar, maar zeker ook voor mij. Binnen een halve minuut voel ik hoe haar spieren om mijn hand heen ritmisch samentrekken. Een heldere en geurloze straal vocht spuit uit haar vagina, over mijn hemdje. Haar stem klinkt hees boven me.

 

‘Jezus, wat lekker. Jézus!'

 

Ik kom overeind en we zoenen. Heel lang. Dan trekt Simone mijn hemdje uit. ‘Sorry.’ Ik schud mijn hoofd. ‘Geen probleem. Lekker juist.’ Mijn man en Paul staan genietend naar het schouwspel te kijken. Beide hebben ze zich al van hun kledingstukken ontdaan. ‘Zullen we lekker gaan liggen?’ stelt Paul voor. We stemmen alle drie onmiddellijk in. Simone laat haar jurk van haar schouders glijden en ik knoop mijn rokje los. Die mag hier bij mijn hemdje blijven. Even wissel ik een blik met mijn man. We zien allebei dat het helemaal goed is en geven elkaar een kus.

Achter het gordijn liggen de andere vier stelletjes al heerlijk te seksen. Het meest linkse matras is nog helemaal vrij. Paul loopt voor me aan en gaat zitten. Ik duik op mijn knieën voor hem en druk hem dan achterover in het matras. Het spel der verleiding is inmiddels gespeeld.

De kaarten liggen open op tafel. Hard to get speel ik niet meer. Get me hard, dat wil ik spelen

 

Paul ook. We zoenen wild en onstuimig en ik vis een condoom uit één van de bakken die her en der staan. Met mijn tanden trek ik de verpakking open, sluit mijn duim en wijsvinger om het tuitje en plaats het condoom op zijn eikel. Binnen een paar seconden rol het helemaal af. Paul heeft een hele mooie, dikke pik. Ik wil op hem gaan zitten, maar Paul heeft andere plannen. Hij komt overeind en trekt mijn billen naar zich toe. Zo heb ik zicht op alle andere stellen. Hij drukt mijn schouders iets omlaag, zodat mijn kontje naar hem omhoog steekt. Ik voel hoe hij zijn eikel tegen mijn schaamlippen plaatst. Plagend duwt hij zich een paar centimeter bij me naar binnen. Dan klemmen zijn handen zich om mijn heupen. Ik weet niet wanneer, maar ik weet wel dat hij het gaat doen.

 

Ik kijk naar de stellen voor me. Er wordt volop gebeft, gepijpt en geneukt. Het ziet er ontzettend geil uit. Naast me ligt Simone op haar zij. Mijn man ligt achter haar. Hij houdt zijn hand in haar knieholte en heeft haar been hoog opgetrokken. Zo heb ik een goed uitzicht op haar kutje. Ik zie hoe mijn man zijn harde pik diep in haar drukt en voel een aangename schok door mijn onderbuik gaan. Hij neukt haar, steeds harder. Mijn schaamlippen zwellen en even ben ik bang dat ik alleen door het kijken hiernaar al ga klaarkomen.

 

Dan stoot Paul zich keihard in me

 

Zo diep als hij kan. Ik geloof niet eens dat ik geluid uit kan brengen. Hij houdt me stevig op mijn plek, trekt zich terug en stoot dan weer. En weer. En weer. Zijn dikke pik vult me helemaal. Zijn ballen ketsen hard tegen mijn klit. Hij voelt precies zoals ik me het had voorgesteld. Hij neukt precies zoals ik het me had voorgesteld. Zelfverzekerd en toch vol passie. Net als mijn man. Ik kijk nog even hoe hij Simone neukt. Het ziet er veel te geil uit. Ook Paul voelt veel en veel te lekker. 

Ik kan er niks meer aan doen. Een paar stoten nog. Eenzelfde aantal keren ketsen zijn ballen woest tegen mijn meest gevoelige plekje. Dan, als een lucifer die afgestreken wordt, ontbrandt mijn clitoris. De vlam schiet diep bij me naar binnen en mijn vagina trekt zich keihard samen. Ik druk mijn mond tegen het matras en brul een schreeuw van puur genot. De spieren in mijn vagina ontspannen. Heel even maar.

Want ineens volgt de ontlading. Mijn onderlijf lijkt te exploderen. Alle druk is eraf. Een orgasme, intenser dan ik ooit eerder heb ervaren, dendert door me heen. De spieren in mijn vagina pulseren rondom Pauls enorme erectie. En het blijft maar doorgaan. Zijn nagels boren zich diep in mijn huid. Hij staat op knappen.
'Kom, kom maar,' hijg ik.
Grommend stoot Paul nog één keer zijn pik bij mij naar binnen. Precies wat ik hoopte. Zodra hij zijn hete zaad diep in me spuit, en ik zijn gezwollen lid ritmisch voel schokken, kom ik nogmaals klaar. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.