Erotisch verhaal - Verlangen naar een trio (deel 2/3)

Erotisch verhaal Trio lesbisch groepsseks swingen

De hele week moet ik mijn best doen om mijn gedachten niet steeds naar het aanstaande weekend te laten gaan. Telkens als ik even alleen ben, gaat het toch mis. Dan denk ik: wow, ik, IK ga gewoon een trio doen met Rick en Maaike. En dat is ’s avonds als ik in bed lig niet zo erg, maar als ik voor de tweede keer die week boter op mijn bord smeer omdat ik ben vergeten er eerst een boterham neer te leggen, wordt het wel een beetje vervelend.


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Verlangen naar een trio - deel 2' als erotisch audioverhaal!


Op vrijdagavond lig ik voor mijn gevoel urenlang wakker in mijn bed, want nu komen plotseling de zenuwen. Wat als het niet zo gezellig is als ik verwacht? Of nog erger. Wat als ík tegenval? Zouden ze dat recht in mijn gezicht zeggen? Als ik maar slaap vannacht..

 

Brr, wat is het koud! Blindelings graai ik met mijn handen om me heen, op zoek naar mijn warme dekens. Ik kan ze met geen mogelijkheid vinden. Als laatste redmiddel open ik mijn ogen. Autjs, dat is fel!

 

De zon schijnt namelijk al dapper door mijn slaapkamerraam. Verbaasd kijk ik naar de wijzers op mijn klok. Ik heb minstens zeven uur geslapen! Mijn beddengoed ligt op een bult op de grond, maar dat kan me plots niet zoveel meer schelen.

 

Het is zaterdag. Dé zaterdag!

 

Ik begin de dag met de verplichte huishoudelijke klusjes. Hoewel ik daar normaal gesproken helemaal geen zin in heb, doe ik ze vandaag fluitend. Voordat ik er erg in heb is het al laat in de middag. Tijd om onder de douche te stappen. Ik was mezelf iets grondiger dan normaal. En net als anders scheer ik mezelf, maar nu toch een beetje extra glad.

 

Eenmaal afgedroogd stap ik in mijn pas aangekochte, donkerpaarse lingeriesetje. De kanten stof laat weinig aan de verbeelding over. Dat hoeft ook niet, als het eenmaal zover gekomen is. Eroverheen draag ik een strakke zwarte jeans en een nauwsluitende paarse blouse. Het bovenste knoopje laat ik open.

 

Voor de spiegel zet ik mijn ogen aan met donkere eyeliner en mascara. Ik zet een paar passen achteruit om het geheel te zien. Mijn ogen zien er perfect uit, maar mijn borsten lijken wel opgesloten. Eén, nee, twee knoopjes ruimte krijgen ze. De lichte push-up eronder doet de rest en een subtiel decolleté verschijnt. Of is dit te overdreven?

 

Ik voel de twijfels in mijn lichaam, maar er is geen tijd meer. Met mijn hand woel ik door mijn lange, donkere krullen en dan ga ik op pad. Klokslag negen uur bel ik, gewapend met een fles bubbels, aan bij Rick en Maaike.

 

‘Hannah, hoi, wat fijn dat je er bent!’

 

Het is Maaike die enthousiast de deur opentrekt en mij een liefdevolle knuffel geeft. ‘Zal ik je jas aannemen?’
Snel knoop ik mijn blazer los. ‘Graag,’ antwoord ik, ‘ik ben ook blij dat ik hier ben!’
‘Anders ik wel,’ klinkt een donkere stem. Maaike stapt glimlachend opzij en dan is het voor het eerst sinds al die jaren dat ik Rick weer zie. En voel. En ruik. Van heel dichtbij. Hij legt zijn warme handen op mijn bovenarmen en bekijkt me eens goed. ‘Wat ziet je er prachtig uit, Hannah. Ik hoop dat we een fijne avond mogen beleven met ons drieën.’


Het liefst stort ik mezelf nu recht in zijn armen. God, wat heeft deze man een charisma! Ik was het bijna vergeten.
‘Dankjewel. Ik voel me nu al op mijn gemak bij jullie, dus dat komt vast wel goed.’
‘Zo mag ik het horen,’ lacht Rick, mag ik je nog drie zoenen geven?’
Als antwoord doe ik een stapje naar hem toe, zodat ik dicht tegen hem aan sta. Vervolgens leg ik mijn vrije hand in zijn zij en hef mijn gezicht naar hem op. Rick buigt naar voren en we kussen elkaars wangen. Onbedoeld drukken mijn borsten tegen zijn lichaam. Ik ben benieuwd of hij het ook voelt.
‘Zo, dat heb je al mooi voor elkaar,’ klinkt Maaikes vrolijke stem naast ons. ‘Ik heb haar nog niet eens gezoend.’

 

Dit is mijn kans om de avond brutaal te openen

 

Met de bubbels nog in mijn hand, strek ik mijn andere arm naar haar uit. ‘Kom maar dan.’
Plots is de sfeer anders. Maaike pakt de fles aan en komt dichterbij. Mijn arm glijdt om haar schouders en pal voor Ricks neus zoen ik haar. Op haar mond. Maaike kust me gewillig terug en voordat ik het goed en wel besef staan we ontzettend te tongzoenen. Ze voelt zacht, en zo lekker, zo heerlijk.
Na een paar minuten maken we ons los. We kijken elkaar grijnzend aan, wetend dat dit een geweldige avond gaat worden. Pas dan werpen we een blik op Rick. 
‘Zo dan,’ fluistert hij, ‘dát is nog eens binnenkomen!’

 

We besluiten eerst de bubbels soldaat te maken. Het stel neemt mij mee naar hun riante woonkamer. Ik kijk bewonderend naar het interieur. Strak, maar toch gezellig. ‘Jullie hebben het mooi ingericht,’ complimenteer ik ze.
‘Dank je,’ glimlacht Maaike, ‘zullen we lekker op de bank zitten?’
In een hoek staat een gigantisch zitmeubel, met maar liefst twee hoeken. Zodra ik plaatsneem, sluiten de zachte kussens zich precies goed om mijn lichaam. ‘Wauw, dat zit prettig.’
‘Ja hè.’ Maaike laat zich vlak naast mij in de sofa zakken en zet een sensueel achtergrondmuziekje op. Rick verdwijnt in de keuken om glazen te halen. We kletsen wat over algemene dingen, omdat het zo hoort. De aangename spanning die nog steeds in de lucht hangt is echter onontkoombaar. Ik geniet er volop van.

 

‘Wie durft?’ Rick heeft de glazen op de salontafel gezet en beweegt lachend met de fles. De kurk houdt hij stevig vast.
‘Aan jou de eer,’ grinnikt Maaike, ‘jij schudt en spuit, wij vangen het op!’
Veel keuze heeft Rick ook niet meer. Door zijn geschommel is de druk al aardig opgebouwd en de kurk knalt eruit. Het meeste komt gelukkig in onze glazen terecht.

 

‘Ik had nog nooit eerder met een vrouw gezoend,’ beken ik

 

‘het was echt fantastisch.’
Maaike streelt met haar hand over mijn bovenbeen. ‘Jij zoent heel lekker. Dat wil ik straks nog wel eens overdoen.’
‘Toch had je al wel gefantaseerd over seks met Maaike,’ grijnst Rick, ‘dat was heel geil om te horen.’
Ik bloos bij de gedachte. Vorige week belde Maaike mij, terwijl ik mezelf lag te verwennen, fantaserend over haar. Ik vergat op te hangen, waardoor het stel met mij mee kon genieten van een bijzonder intens orgasme. ‘Ja, sorry..’
‘Sorry?’ Ricks stem klinkt bijna verontwaardigd. ‘Helemaal niet. Weet je wel dat wij er enorm veel zin van kregen?’
Dit vind ik wel leuk om te horen. ‘Oh ja?’
Nu is het Maaike die antwoord geeft. ‘Echt wel. In onze gedachten was je er al bij zelfs.’

 

Ik laat de woorden even op me inwerken. ‘Dat zou ik weleens willen zien eigenlijk,’ zeg ik. ‘Hoe jullie samen seksen en mij erbij fantaseren.’
Rick en Maaike kijken eerst elkaar aan en daarna naar mij. ‘Deal. Weet dat je welkom bent om mee te doen.’

 

Het koppel kruipt iets bij me vandaan, zodat ik volop zicht op ze heb.

 

Ze blijken acteurs pur sang


‘Was Hannah maar hier bij ons,’ fluistert Maaike.
Rick trekt haar truitje uit over haar hoofd. Eronder draagt ze een gladde, rode beha. ‘Wat zou je met haar willen doen?’ vraagt hij.
‘Ik zou haar willen zoenen. Overal.’
Met één hand opent Rick de sluiting op haar rug. Met zijn andere hand pakt hij de cups van haar lijf en dan begint hij haar borsten met zijn mond te verwennen.
Het beeld laat me allerminst onberoerd. Maaike geniet zichtbaar. Ik knoop mijn blouse helemaal los en streel over het paarse kant.

 

Rick daalt af, ritst haar broek open en trekt deze over haar heupen, knieën en enkels. De rest doet Maaike zelf. Ze laten er bepaald geen gras over groeien. Dat bevalt me wel. Met alleen nog een rode string aan ligt ze voor Rick. Hij pakt een kussen, duwt deze onder haar billen en schuift de gladde stof tussen haar benen opzij. ‘Wil je Hannah ook hier kussen?’
‘Heel graag. En likken ook.’ Maaikes handen strelen haar borsten. Ik de mijne.
Zodra Rick zijn tong tegen haar klitje duwt en haar begint te likken, weet ik dat ik dit ook wil. Mijn schaamlippen bonzen in mijn strakke broek. Snel trek ik de sluiting los.

 

Ineens komt Maaike overeind. Ze knoopt Ricks overhemd los en gooit het kledingstuk ver bij de bank vandaan. ‘Wat wil jij met Hannah doen? Of wat wil je dat ze bij jou doet?’


Rick kreunt. ‘Ik zou haar willen vragen of ze me wil pijpen.’


‘Dat wil ze wel,’ antwoordt Maaike. Ze opent zijn broek en trekt zijn slip iets omlaag. Een volledige erectie verschijnt. Ik zou hem zeker wel willen pijpen. Plagend draait Maaike eerst een paar rondjes met haar tong om zijn eikel. Ze zit precies zo dat ik haar goed kan zien. Steeds dieper neemt ze de stijve penis in haar mond. Ik trek mijn broek nu helemaal uit. Maaike stopt. ‘Zou je Hannah ook willen neuken?’ vraagt ze.
‘Heel graag,’ fluistert Rick.

 

Met ingehouden adem kijk ik toe. Gaan ze echt neuken? Ze hebben me inmiddels al bloedgeil gemaakt. Maaike gaat op haar rug op de bank liggen, schuift het kussen weer onder haar billen en duwt het kleine beetje stof van haar heupen. Rick pakt het stringetje aan en gooit het speels naar me toe. Met zijn blik op mij gericht legt hij één been van Maaike over zijn schouder. Dan drukt hij zijn erectie horizontaal, tegen haar natte lippen. Zijn eikel verdwijnt al. Langzaam, heel langzaam vult Rick haar helemaal, terwijl hij mij aan blijft kijken. We kreunen, alle drie, want ik voel het ook. Pas als ik naar Maaike kijk, besef ik dat ook zij naar mij kijkt. En dan houd ik het niet meer. Bloedgeil ben ik. Meedoen wil ik. Ik wil hen zoenen, voelen, proeven, likken en vooral meemaken. Ze zien het.

 

Maaike strekt haar arm naar mij uit. ‘Kom maar dan.’
Nu ben ik degene, die op haar rug ligt. Rick tilt mijn billen op, trekt mijn slipje uit en legt me terug op een kussen. Zijn handen klemmen zich om mijn heupen. Hij verwent mijn intiemste delen eerst met kusjes. Maaike doet hetzelfde bij mijn borsten.


‘Kus me,’ smeek ik haar

 

Onmiddellijk ligt ze naast me. We tongzoenen, geil en ongecontroleerd.
Tussen mijn benen duwt Rick zijn tong tegen mijn klitje.
‘Wil je een paar vingers in je voelen?’ hijgt Maaike.
‘Fuck, ja.’
Ik zie hoe ze twee vingers in haar mond stopt. Diezelfde vingers glijden een seconde later bij me naar binnen. Ze weet precies wat een vrouw lekker vindt. En Rick ook. Mijn spieren trekken zich al samen.

 

‘Dit is niet eerlijk,’ roep ik, ‘jullie zijn een professioneel team!’
Het knappe koppel gaat onverstoorbaar door. ‘Geniet er maar van. De avond is nog jong.’
Genieten doe ik zeker. Ik wil ook dat ze doorgaan, want dit is veel te lekker. Maaikes vingertoppen masseren mijn g-spot en Ricks tong op mijn klitje wordt intenser, steeds intenser, te intens nu. Ik moet wel loslaten, ik moet me laten gaan.
‘Oh, Rick, oh Maaike, oh, oh, ohhhh! Wat doen jullie me aan?’
Genadeloos duwen ze me over het randje. Het is een vrije val. Secondenlang puur genot. Totdat het langzaam minder wordt en er alleen nog stralen warm vocht weten te ontsnappen.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.