B.I.T.C.H 01022020

Gepubliceerd op 2 februari 2020 om 19:28

Afgelopen avond stroomde de Hemkade in Zaandam vol met prachtige mensen, gehuld in de gevraagde dresscode: leer, latex, metaal, PVC, PU leder of lak. Want deze avond staat er een heel fijn feestje op het programma. Het is vanavond tijd voor B.I.T.C.H!

 

4000 leuke bezoekers

 

B.I.T.C.H is een erotisch fetisj feestje, vandaar ook de dresscode. In verschillende zalen staan diverse DJ’s te draaien. De sfeer is altijd prettig. De 4000 bezoekers zijn toegankelijk, vrolijk en zeer respectvol naar elkaar. Je hoeft niet bang te zijn voor een boze blik als je tegen iemand aanstoot. Nee, eerder krijg je van diegene een glimlach en een complimentje over je outfit!

Mijn man en ik zijn gisteravond ook geweest. En, spoiler alert, het was weer heel fijn! Het is voor ons niet de eerste keer dat we naar B.I.T.C.H zijn geweest, in de loop van de jaren hebben we al een aantal leuke avonden en nachten op de Hemkade mogen beleven. Ik neem je in deze blog mee naar onze belevenissen van deze avond!

 

Het lijkt alsof we een week weg gaan

 

In de loop van de zaterdagmiddag stappen we samen in de auto en rijden rustig richting Zaandam. Gevuld met twee grote koffers en een volle boodschappentas ziet onze kofferbak eruit alsof we een week weg gaan. Dit is natuurlijk niet het geval, maar onze outfits en vooral de schoenen nemen nogal wat ruimte in. Aan het einde van de middag checken we in bij ons hotel en gaan eerst even wat eten. Niet te veel, want dat gaat in de weg zitten, maar wel genoeg om een goede bodem te leggen. Daarna drinken we op onze kamer een paar biertjes. Gezellig even kletsen en ontspannen. Douchen, aankleden en optutten. Mijn man draagt een zwarte leren broek en stoere boots. Zijn bovenlijf blijft ontbloot, en ja, dat kan hij heel goed hebben! Ik draag een PU lederen rood jurkje, mouwloos en kort. Aan zowel de voorkant als aan de achterkant zit een rits. Vooral die aan de voorkant vind ik fijn, want het creëert een fantastische decolleté! Aan mijn voeten draag ik lange, zwarte laarzen met metalen kettingen erop. Traditiegetrouw maken we nog een paar foto’s van elkaar en dan gaan we naar beneden. Het hotel heeft een pendelbusje geregeld die elke tien minuten gasten naar het feest brengt. Dikke prima!

De doorloop naar binnen is supersnel. Wij hebben deze keer VIP kaarten, maar ook de rijen bij de reguliere tickets zijn niet lang en lopen lekker door. We worden begroet door elegant uitgedoste mannen en vrouwen. Het om je heen kijken hier is alleen al de moeite waard. Iedereen heeft zijn of haar best gedaan om er mooi uit te zien. De één is nog mooier dan de ander. Snel huren we een kluisje en bergen onze jassen op. We zijn er klaar voor. Het feest kan beginnen!

 

VIP ticket

 

Met een VIP ticket krijg je een bandje om je pols wat toegang geeft tot diverse VIP decks. Dit zijn platforms boven de dansvloeren. We besluiten om gelijk de eerste trap te nemen die we tegenkomen. Op het platform heb je een goed uitzicht op de enorme dansvloer. Met een drankje in de hand geven we onze ogen rijkelijk de kost. De DJ beneden draait lekkere opzwepende muziek. Het volume is precies goed, we kunnen elkaar en anderen nog goed verstaan. Het valt ons op dat er een hoop jongere mensen zijn, erg leuk!

‘Zullen we verder kijken?’ vraag ik. Mijn man knikt en we lopen richting de trap. Op dat moment komt er een knap stel van onze leeftijd het platform oplopen. We zien ze allebei, kijken elkaar aan en besluiten nog even te blijven. De dame is blond en heeft net als ik een rode jurk aan. De man draagt een leren onderbroek en een strak, wit latex shirt. Ze gaan naar de bar en bestellen een drankje. We besluiten brutaal te zijn en lopen op ze af. Ik tik zacht tegen de arm van de dame aan. Ze voelt het en kijkt om. ‘Hi!’ zeg ik en lach haar vriendelijk toe. Ze lacht terug. ‘Wat zie je er prachtig uit!’ vervolg ik en haar lach wordt breder. Ik steek mijn hand naar haar uit. ‘Izzy.’ Ze drukt haar hand in de mijne. ‘Rianne.’

 

Wat een leuk stel!

 

Ondertussen staan onze mannen achter ons al geanimeerd te praten. Haar man geeft me ook een hand. ‘Simon.’ Simon en Rianne blijken behalve knap ook erg leuk en makkelijk in de omgang. Houden we van. Lekker ongecompliceerd. Ze zijn een beginnend swingerstel en hebben nog niet veel ervaring. Spannend! We drinken en we kletsen en het klikt erg goed. Rianne heeft nog nooit met een vrouw gezoend. Ik bied mezelf aan om het eens te proberen en het volgende moment drukt ze haar lippen op de mijne en voel ik haar zachte tong in mijn mond. We zoenen. ‘Wat kun je lekker zoenen,’ zeg ik en ze reageert met nog een zoen. En nog één. Dan voel ik een hand op mijn rug. Simon staat achter me. ‘Mag ik je man ook zoenen?’ vraag ik. Rianne knikt. Ik draai me om naar Simon en we zoenen. ‘Mmm, lekker hoor,’ zegt hij. Daar ben ik het volledig mee eens.

De rest van de avond en de nacht trekken we met z’n vieren op. We gaan van zaal naar zaal en van platform naar platform. Ondertussen flirten we erop los. Even een zoen, een streling, een aai. De spanning loopt op en de aanrakingen worden intiemer. Regelmatig vragen we elkaar of het oké is. We hebben respect voor elkaar en willen geen grenzen overschrijden. Rianne heeft mooie borsten en we mogen ze voelen. Het loopt inmiddels tegen het einde van de avond en we vinden een lege bank. ‘Willen jullie nog iets drinken?’ vraag ik. Iedereen wil wel. Ik neem Simon mee naar de bar zodat hij kan helpen dragen. Hij staat achter me als ik me vooroverbuig naar de barman om te bestellen. Uitdagend duw ik mijn billen iets omhoog en al snel voel ik hoe hij zich even tegen me aan drukt. Ik kan zijn erectie dwars door het leer voelen. Geil.

 

Mag ik iets verder gaan?

 

Als we terugkomen bij de bank zit Rianne op haar knieën voor mijn man. Ze kust zijn buik. ‘Mag ik iets verder gaan?’ vraagt ze. We knikken allemaal. Dan knoopt ze zijn broek open en kust zijn stijve penis. Langzaam neemt ze hem dieper in haar mond. Het genietende gezicht van mijn man spreekt boekdelen. ‘Dan mogen wij ook wel,’ grinnik ik tegen Simon en bevrijdt zijn erectie uit zijn strakke onderbroek. Hij heeft een goede pik. Terwijl ik hem pijp voel ik zijn vingers tussen mijn benen. Lekker!

Verder dan dit gaan we vanavond niet. Dat hoeft ook niet. Het is enorm gezellig geweest en ontzettend spannend. Wel wisselen we contactgegevens uit met Simon en Rianne. Het lijkt ons leuk om dit stel nog eens te ontmoeten. Bij de kluisjes nemen we afscheid. Een laatste kus, voor nu. ‘Tot ziens!’

Dat komt vast wel goed. En de Hemkade gaan we zeker nog eens zien. Omdat het er fijn is. Omdat er leuke mensen komen. En omdat iedereen daar zichzelf kan zijn.  

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.