Erotisch verhaal - Conform afspraak

Erotisch Verhaal Groepsseks sling kinky fantasie trio

‘Iz, wat heb je heerlijk gekookt. Het smaakte wederom fantastisch!’
Mijn man streelt over mijn haren en knijpt even in mijn schouder. Dan buigt hij zich langs me heen en ruimt de tafel af. Zo gaat dat hier. Als de één gekookt heeft, dan ruimt de ander af. Echt, de degelijkheid straalt er vanaf hoor, bij ons thuis. Maar niet heus. 


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Conform Afspraak' als erotisch audioverhaal!


‘Wil jij eerst douchen of zal ik eerst douchen?’ vraag ik.
Mijn man grinnikt ondeugend. ‘Samen?’ Vastberaden schudt ik mijn hoofd. Daar hebben we nu echt geen tijd voor. Morgen misschien.
‘Ga jij maar eerst. Jij wilt daarna toch nog je haar en je make-up doen.’ Met een speelse tik op mijn billen stuurt hij me richting de badkamer.  Prima plan, vind ik.

 

Een dik uur later zijn we klaar om te gaan. We zien eruit om op te vreten

 

Mijn man draagt zijn nauwsluitende leren broek met daaronder zijn stoere, zwarte boots. Zijn gespierde torso is onbedekt. Enkel om zijn hals draagt hij een leren strik. Ik draag een mouwloos zwart jurkje met een diep uitgesneden decolleté. De stof valt tot net over mijn billen. Eronder draag ik lange zwarte laarzen, tot net over mijn knieën. Mijn kledingkeuze voor vanavond is simpel, maar toch sexy. En voornamelijk praktisch. Want het is niet mijn bedoeling om het heel lang aan te houden. 

Voordat we in de auto stappen bewonderen we elkaar uitvoerig. Ik complimenteer mijn man over het feit dat er geen randje vet over zijn strakke broekrand komt. En dat een ontbloot bovenlijf hem nog steeds verdomd goed staat. Zijn buikspieren zijn duidelijk zichtbaar. Hij heeft goede genen. Tenminste, dat denk ik. Het moet bijna wel. Aan zijn eetpatroon ligt het in ieder geval niet.


Dan is het mijn beurt. Hoewel hij natuurlijk al lang gezien heeft wat ik aan heb paradeer ik toch nog even om hem heen en draai een rondje. Gewoon, voor de zekerheid

 

Mijn man is vooral erg te spreken over de lengte van mijn jurk en complimenteert me uitbundig vanwege deze briljante keuze. ‘Weet je wat ik het plezierigste vind van deze lengte?’
Ik schud glimlachend mijn hoofd en ben benieuwd wat mijn man heeft bedacht.
Hij komt dicht naast me staan en legt zijn hand op mijn billen. ‘Nou,’ begint hij, ‘als we dan ergens op een feestje zijn hoef ik niet een hele partij stof omhoog te schuiven als ik je even wil teasen.’
Lachend om zijn eigen grap laat hij toch even zijn hand onder het jurkje verdwijnen en streelt over het kruisje van mijn string. ‘Nee hoor, gekheid,’ grinnikt hij dan, ‘je ziet er superlekker uit!’ Hij slaat een arm om me heen en drukt me stevig tegen zich aan. ‘Ik hou van je, knappe dame.’
Ik hef mijn hoofd naar hem op en geef hem een kus. ‘Weet ik. Ik ook van jou.’ 

 

Een half uurtje later komen we aan bij de club. We stappen uit en wandelen gearmd naar de ingang.
‘Wil je het nog steeds?’ vraagt mijn man. Ik knik. Maar een beetje spannend vind ik het wel.
We bellen aan en Kees opent de deur voor ons. ‘Kijk eens aan!’ glundert hij, ‘wie we daar hebben. Wat leuk!’ Kees omhelst me en geeft me drie zoenen. Mijn man krijgt een vriendschappelijke handdruk. Dan draait Kees zich om naar het sleutelbord en pakt er willekeurig één voor ons vanaf.
‘Kluis nummer 3 is voor jullie vanavond. Alsjeblieft.

 

En maak er een mooie avond van, hè!


Ik pak de sleutel van hem aan. Kees wil al weer weglopen, maar we zijn nog niet klaar. Ik schraap mijn keel. Kees kijkt me vragend aan. ‘Wij hebben vanavond de kamer met de sling gehuurd. Mogen we daar ook de sleutel van?’ Kees zijn rechterwenkbrauw trekt zich een paar millimeter op en om zijn mond zweemt heel even een ondeugende lach. Het gaat zo snel dat mijn man en ik achteraf allebei twijfelden of het wel echt was gebeurd. Echt belangrijk was het toen ook niet meer. De spierbewegingen in het gezicht van Kees waren namelijk met stip op één het minst spannende deel van de avond. 

 

Met onze twee sleutels gaan we de club in. Eerst naar ons kluisje om onze jassen op te ruimen. Dan begeven we ons naar de eerste verdieping. Daar bevindt zich de door ons gehuurde kamer. De deur is nog dicht en op slot, precies zoals we hadden gevraagd. Mijn man steekt de sleutel in het slot en opent de deur. De ruimte is ongeveer vijf bij vijf meter. Er staan drie comfortabel uitziende bankstellen in de kamer. Elk tegen een wand. In elke hoek van de kamer staat een tafeltje met een fles glijmiddel en een bak vol condooms. Onder elke tafel is een kleine opbergruimte. Midden in de ruimte hangt de sling. Een sling is een soort ligschommel. Een langwerpige strook zwart leer hangt aan vier roestvrijstalen kettingen aan het plafond. Op die strook kun je je rug kwijt. Je ledematen passen hier niet bij. Dat is ook niet de bedoeling, want over het algemeen dragen de overige mensen in de ruimte hier wel zorg voor.

 

Het is inmiddels bijna negen uur in de avond. Bijna tijd

 

Ik rits mijn lange laarzen los en trek ze uit. Ze passen precies in een opbergruimte onder een tafeltje. Aarzelend kijk in omlaag naar mijn jurkje. Mijn man ziet het en met drie woorden haalt hij mijn twijfels weg. ‘Uit dat ding!’ 

 

Naakt laat ik me achterover in de sling zakken. Het leer voelt even koud aan op mijn warme rug. De kettingen zijn ook niet veel warmer. Nou ja, het zij zo. Straks wordt het wel warm. Of heet. Het leer vormt zich gelijk goed om mijn lichaam. Dat voelt prettig en enigszins comfortabel. Mijn lange haren hangen precies over de rand van de sling. Perfect. Zo heb ik er geen last van. Mijn man komt bij mijn hoofd staan en buigt zich voorover. Hij kust mijn lippen, mijn neus en mijn voorhoofd.
‘Ik ben er constant bij,’ stelt hij me gerust, ‘en als het voor jou niet meer goed voelt zeg je het gelijk, oké?’ Ik lach en knik. Natuurlijk hebben we dit al uitgebreid samen besproken. Lief van hem om het nog even te herhalen, zo vlak voor het moment suprême. We kussen elkaar nog een keer. Dan is het tijd. Mijn man begeeft zich naar de deur en neemt daar plaats op een hoge kruk. 

 

Binnen een paar minuten klinkt er een voorzichtige klop op de deur. Mijn man doet open en de eerste man stapt onze kamer binnen. Ze knikken kort naar elkaar. Geheel volgens afspraak komt de man naakt binnen en wordt er niet gesproken. De man loopt naar me toe en bekijkt me goedkeurend. Eerst komt hij aan de zijkant van de sling staan. Zijn handen verkennen mijn borsten en mijn buik. Hij heeft aangenaam zachte handen. Even kijk ik hem aan. De man ziet er vriendelijk uit. Van een tafeltje pakt hij een fles glijmiddel. Voorzichtig schenkt hij wat over mijn buik. Mijn tepels verstijven. Zijn warme handen verspreiden het gladde goedje eerst over mijn borsten. Via mijn buik glijden zijn handen naar mijn venusheuvel en mijn dijen. Even laat hij me los. Hij plaatst zijn hand in mijn knieholte en lift mijn been omhoog. Dan bukt hij onder mijn been door naar de achterkant van de sling. Mijn been laat hij rusten op zijn schouder. Langzaam glijden zijn vingers via mijn dijen omhoog. Ik ben zo glad als een aal. Plagend strelen zijn vingers mijn schaamlippen. Steeds iets verder naar binnen. Mijn lichaam reageert onmiddellijk. Moeiteloos schuift hij twee vingers bij me naar binnen. Af en toe wrijft hij even over het kussentje aan de binnenzijde van mijn vagina. Ik voel de druk toenemen.

 

Plots staat er een tweede man naast me

 

Hij streelt mijn borsten en knijpt even venijnig hard in mijn tepels. Ik schrik er van, maar dan is de pijn ook al weer weg. De eerste man drukt zijn vingertoppen tegen mijn kussentje en voert het tempo en de druk op. Fap, fap, fap!
Zijn vingers gaan tekeer. ‘Stop even, ik moet plassen,’ zeg ik zacht. De man lacht even naar me en schudt zijn hoofd. Stoppen doet hij niet. Nee, hij drukt zijn vingers juist even extra hard in me! Ik geloof dat ik gegild heb. Maar zeker weten doe ik dat niet. Alle druk valt plotsklaps weg. Mijn vagina pulseert en ik kom keihard klaar. Spuitend. Ik kan het ook niet tegenhouden. Ik hoor hoe de straal vocht tegen zijn buik aan komt. ‘Sorry,’ fluister ik nog.

 

Hij pakt een condoom van één van de tafeltjes. Vakkundig rolt hij het rubber om zijn harde penis. Dan pakt hij mijn benen vast en drukt zijn erectie zonder aankondiging diep bij me naar binnen. Ik kan een luide kreun niet onderdrukken. De man houdt mijn benen losjes vast. De sling is fantastisch; na elke harde stoot van de man schommel ik even mee in zijn ritme en als vanzelf kom ik net zo hard weer terug. Binnen vijf stoten houdt ik het alweer niet. Hij voelt het maar neukt door. Mijn vagina explodeert rondom zijn penis. Dan trekt hij zich uit me terug. Heet vaginaal vocht loopt uit me. Ik hoor het op de grond druppelen. Dit spektakel laat de tweede man niet onberoerd. Nog voordat ik een beetje bijgekomen ben staat zijn penis al in oorlogssterkte naast me en legt hij mijn hand er omheen. Ik weet wat de bedoeling is en begin hem langzaam af te trekken. 

 

Ineens voel ik twee handen om mijn hoofd. De handen kantelen mijn hoofd iets achterover.  De gigantische penis van een derde man staat daar in vol ornaat voor mijn mond.

 

Ik open mijn mond en dankbaar dringt hij naar binnen

 

De handen houden mijn hoofd stevig vast terwijl de penis zich steeds verder en harder in mijn mond wil drukken. Even raak ik wat in paniek. Want dit past helemaal niet. Ik ga hem onderkotsen straks. Ik onderdruk de neiging om te kokhalzen. Ineens trekt de penis zich terug. De handen echter blijven mijn hoofd vasthouden. Ik kijk even op en zie tot mijn verbazing de tweede man tussen mijn benen staan. Hij neukt me keihard. Jezus. Wat voelt dit lekker. De eerste man legt zijn vingers op mijn clitoris en masseert haar zacht. De druk wordt weer opgevoerd. Ik kijk even naast me en zie al een vierde man. Hij geniet zichtbaar van mijn knedende hand om zijn penis.

 

‘Ontspan je,’ klinkt het ineens fluisterend naast mijn oor. Het is de stem van de man van de gigantische penis. Heel veel tijd om erover na te denken heb ik niet. Hij kantelt mijn hoofd weer naar zich toe en dringt zich langs mijn verstandskiezen naar mijn keel. Ik kokhals. Het deert hem niet. Conform afspraak. De tweede stoot gaat zelfs harder en dieper. Het gaat zo snel dat ik vergeet te reageren. Geen enkele spier span ik aan. En dat blijkt inderdaad de truc. Ik ontdek dat ik nog gewoon door mijn neus kan ademen en het lukt me zelfs om mijn ademhaling onder controle te houden terwijl de megapenis mijn mond en keel blijft penetreren.

 

De eerste man laat mijn clitoris even voor wat het is. Via mijn schaamlippen glijden zijn vingers naast de penis van de tweede man mijn vagina in en nemen als vanzelf zijn stotende ritme over. Tegen mijn kussentje. Om de beurt stoot een penis zich van boven en van onderen in me. Als in trance laat ik het over me heen komen. Dit is geil met een hoofdletter G. De druk op mijn kussentje loopt snel op. Ik laat het maar gaan. Het kan me niet meer schelen . Ik kan vanaf nu alleen nog maar genieten. Mijn vocht sijpelt langs de vingers van de eerste man en de penis van de tweede man terwijl mijn vaginale spieren stuiptrekkingen lijken te maken. 

 

De man in mijn mond trekt zijn penis terug en buigt zich even naar me toe. Een zachte kus op mijn lippen. ‘Goed gedaan,’ fluistert hij me snel toe. Ik merk nu pas dat ik in beide handen een keiharde penis heb. Ik kijk even rondom me en zie in totaal zes mannen staan. Conform afspraak. Vanaf dit moment is het een soort van stoelendans. De mannen wisselen af en toe van plek. Ik voel hun penissen en handen van werkelijk alle kanten. Het maakt me geiler dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden. Het maakt me niet eens uit wie waar staat. Of wie het is. De lust die ik door mijn hele lijf voel is zo groot en intens dat er eenvoudigweg geen ruimte is voor andere gedachten of emoties.

 

Nog drie of vier keer kom ik klaar. Het vocht is inmiddels op. Ik ben helemaal leeg. Letterlijk en figuurlijk


De mannen nemen een klein beetje afstand van me en raken me niet meer aan. Ze hebben hun taak volbracht en zich keurig aan de afspraak gehouden. Er rest hen nog één gezamenlijke afsluiting. Mijn man voegt zich nu ook tussen de andere mannen. Hij grijnst van oor tot oor naar me. Dan zijn zeven paar ogen zijn op mij gericht. Zeven handen gaan zeven penissen keihard laten spuiten. Veel tijd hebben ze niet nodig. Ik laat me uitgeput en voldaan helemaal in de sling zakken en laat het zaad van zeven mannen als een warme, zachte deken over mij neerdalen.

 

* dit verhaal is ook gepubliceerd bij EasyToys Magazine


Reactie plaatsen

Reacties

roberto
8 maanden geleden

mooi stukjes