Erotisch feest B.I.T.C.H - Onze ervaring

Erotisch feest B.I.T.C.H. ervaring review recensie Hemkade Zaandam sexy fetisj party hetero lesbisch groepsseks

Eens in de zoveel tijd is er in Zaandam een bijzonder fenomeen te zien: De Hemkade  stroomt vol met prachtige, openminded mensen. Stuk voor stuk zijn ze gehuld in schitterende kleding, passend bij de gevraagde dresscode: leer, latex, metaal, PVC, PU leder of lak. Er staat namelijk een heel fijn feestje op het programma. 

 

Het is vanavond tijd voor het erotische feest B.I.T.C.H!

 

B.I.T.C.H is een sexy fetisj feestje, vandaar ook de dresscode. In verschillende zalen staan diverse DJ’s te draaien en de sfeer is altijd prettig. De 4000 bezoekers zijn toegankelijk, vrolijk en zeer respectvol naar elkaar. Je hoeft niet bang te zijn voor een boze blik als je tegen iemand aanstoot. Nee, eerder krijg je van diegene een glimlach en een complimentje over je outfit!

 

Mijn man en ik zijn gisteravond ook geweest. En, spoiler alert, het was weer heerlijk! Het is voor ons niet de eerste keer dat we naar B.I.T.C.H zijn geweest. In de loop van de jaren hebben we al meerdere geweldige avonden en nachten op de Hemkade mogen beleven. Ik neem je in deze verhalende blogpost volledig mee in onze ervaringen van deze avond. Van de aankomst bij ons hotel tot de sensuele, sexy afsluiting diep in de nacht. 

Leer, latex, metaal, PVC, PU leder of lak

 

In de loop van de zaterdagmiddag stappen we samen in de auto en rijden rustig richting Zaandam. Gevuld met twee grote koffers en een volle boodschappentas ziet onze kofferbak eruit alsof we een week weg gaan. Dit is natuurlijk niet het geval, maar onze outfits en vooral de schoenen nemen nogal wat ruimte in beslag. Aan het einde van de middag checken we in bij ons hotel en gaan eerst even wat eten. Niet te veel, want dat gaat in de weg zitten, maar wel genoeg om een goede bodem te leggen.

 

Daarna drinken we op onze kamer een paar biertjes. Gezellig even kletsen en ontspannen. Douchen, aankleden en optutten. Mijn man draagt een zwarte leren broek en stoere boots. Zijn bovenlijf blijft ontbloot, en ja, dat kan hij heel goed hebben! Ik draag een PU lederen rood jurkje, mouwloos en kort. Aan zowel de voorkant als aan de achterkant zit een rits. Vooral die aan de voorkant vind ik fijn, want het creëert een fantastische decolleté! Aan mijn voeten draag ik lange, zwarte laarzen met metalen kettingen erop. Traditiegetrouw maken we nog een paar foto’s van elkaar en dan gaan we naar beneden. Het hotel heeft een pendelbusje geregeld die elke tien minuten gasten naar het feest brengt. Dikke prima! 

 

De doorloop naar binnen is supersnel. Wij hebben deze keer VIP kaarten, maar ook de rijen bij de reguliere tickets zijn niet lang en lopen lekker door. We worden begroet door elegant uitgedoste mannen en vrouwen. Het om je heen kijken hier is alleen al de moeite waard. Iedereen heeft zijn of haar best gedaan om er mooi uit te zien. De één is nog mooier dan de ander. Snel huren we een kluisje en bergen onze jassen op. We zijn er klaar voor. Het feest kan beginnen!

 

Een VIP ticket biedt toegang tot exclusieve plateaus

 

Met een VIP ticket krijg je een bandje om je pols wat toegang geeft tot diverse VIP decks. Dit zijn platforms boven de dansvloeren. We besluiten om gelijk de eerste trap te nemen die we tegenkomen. Op deze verhogingen heb je namelijk een goed uitzicht op de enorme dansvloer. Met een drankje in de hand geven we onze ogen rijkelijk de kost. De DJ beneden draait lekkere, opzwepende muziek. Het volume is precies goed, we kunnen elkaar en anderen nog goed verstaan. Het valt ons op dat er veel jonge mensen zijn, erg leuk!

 

‘Zullen we verder kijken?’ vraag ik. Mijn man knikt en we lopen richting de trap. Op dat moment komt er een knap stel van onze leeftijd het plateau oplopen. We zien ze allebei, kijken elkaar aan en besluiten nog even te blijven. 

 

De dame is blond en heeft net als ik een rode jurk aan. De man draagt een leren onderbroek en een strak, wit latex shirt. Ze gaan naar de bar en bestellen een drankje. 

 

We besluiten brutaal te zijn en lopen op ze af. Ik tik zacht tegen de arm van de dame. Ze voelt het en kijkt om.
‘Hi!’ zeg ik en lach haar vriendelijk toe. Ze lacht terug.
‘Wat zie je er prachtig uit!’ vervolg ik dapper.
Haar lach wordt breder.
Ik steek mijn hand naar haar uit. ‘Izzy.’ Ze drukt haar hand in de mijne. ‘Rianne.’


Flirten, zoenen, strelen...
de erotische spanning loopt steeds verder op

 

Ondertussen staan onze mannen achter ons al geanimeerd te praten. Haar man geeft me ook een hand. ‘Simon.’
Simon en Rianne blijken behalve knap ook erg leuk en makkelijk in de omgang. Houden we van. Lekker ongecompliceerd. Ze zijn een beginnend swingerstel en hebben nog niet veel ervaring. Spannend!

 

Onder het genot van een drankje kletsen we en het blijkt erg goed te klikken.
Als Rianne vertelt dat ze nog nooit met een vrouw heeft gezoend, bied ik spontaan mezelf aan om het eens te proberen. Onmiddellijk drukt ze haar lippen op de mijne en voel ik haar zachte tong in mijn mond. We kussen!
‘Wat kun je lekker zoenen,’ zeg ik. Ze reageert met nog een kus. En nog één. Dan voel ik een hand op mijn rug. Simon staat achter me.
‘Mag ik je man ook zoenen?’ vraag ik.
Rianne knikt.
Ik draai me om naar Simon en kus hem.
‘Mmm, lekker hoor,’ zegt hij.
Daar ben ik het volledig mee eens.

 

De rest van de avond en de nacht trekken we met z’n vieren op. We gaan van zaal naar zaal en bezoeken alle VIP decks. Ondertussen flirten we erop los. Even een zoen, een streling, een aai. De spanning loopt op en de aanrakingen worden intiemer. Zowel Riannes prachtige borsten als de mijne mogen door ons alle vier gevoeld worden. Regelmatig vragen we elkaar of het oké is. We hebben respect voor elkaar en willen geen grenzen overschrijden. Het loopt inmiddels tegen het einde van de avond. Plotseling vinden we een grote, lege bank.

 

Ons sensuele feest krijgt een sexy staartje


‘Willen jullie nog iets drinken?’ vraag ik.
Iedereen wil wel. Ik neem Simon mee naar de bar zodat hij kan helpen dragen. Hij staat achter me als ik me vooroverbuig naar de barman om te bestellen. Uitdagend duw ik mijn billen iets omhoog. Al snel voel ik hoe hij zich even tegen me aan drukt. Ik kan zijn erectie dwars door het leer voelen. Geil!

Wanneer we terugkomen bij de bank zit Rianne op haar knieën voor mijn man. Ze kust zijn buik.
‘Mag ik iets verder gaan?’ vraagt ze.
We knikken allemaal. Dan knoopt ze zijn broek open en kust zijn stijve penis. Langzaam neemt ze hem steeds dieper in haar mond. Het genietende gezicht van mijn man spreekt boekdelen.
‘Dan mogen wij ook wel,’ grinnik ik tegen Simon en bevrijdt zijn erectie uit zijn strakke onderbroek. Hij heeft een goede pik. Terwijl ik hem pijp voel ik zijn vingers tussen mijn benen. Lekker! 

 

Verder dan dit gaan we vanavond niet. Dat hoeft ook niet. Het is enorm gezellig geweest en bovendien ontzettend spannend. Wel wisselen we contactgegevens uit met Simon en Rianne. Het lijkt ons leuk om dit stel nog eens te ontmoeten. Bij de kluisjes nemen we afscheid. Een laatste kus, voor nu. ‘Tot ziens!’ 

 

Dat komt vast wel goed. En de Hemkade gaan we sowieso nog eens zien. Omdat het er fijn is. Omdat er leuke mensen komen. En omdat iedereen daar zichzelf mag zijn.  


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.