Erotisch verhaal - Een APK met extra grote beurt

Sexy verhaal - Een APK met extra grote beurt | Izzy van der Horst

Het geklepper van de brievenbus doet Nadine opschrikken uit een ongepland middagdutje op haar sofa.
 
Shit, hoe laat is het?

De klok in haar woonkamer stelt haar gerust. Ze heeft amper een kwartier geslapen en is nog ruim op tijd voor haar afspraak bij de garage. Eerst maar eens kijken wat de bezorger gebracht heeft.

Nadine pakt het stapeltje poststukken van haar deurmat en loopt terug naar haar comfortabele bank. Alles wat neigt naar reclame – bestond daar geen brievenbussticker voor? – mikt ze ongelezen in haar papierbak.

Van de enige envelop die uiteindelijk overblijft, weet ze zonder deze te openen de inhoud al: een tweede reminder aan het feit dat haar auto nog steeds niet gekeurd is. Niet voor het eerst gaan haar gedachten terug naar de APK van een jaar eerder.
'Vanmiddag gaat het gebeuren,' mompelt Nadine terwijl ze achterover in de kussens zakt en haar ogen sluit,  'als het net zo geil wordt als de vorige keer, dan, nou...'
Haar hand glijdt gretig in haar broek. De brief is vergeten en belandt geruisloos op de grond.

 

Zou er gelijk een grote beurt bij kunnen?

 

Het is haar eerste vrije dag vandaag. Ze woont net drie maanden alleen in haar huisje. Net na het middaguur wordt haar auto gekeurd, bij de vertrouwde garage om de hoek. Dit heeft ze opzettelijk zo gepland, zodat ze eerst lekker uit kon slapen. Na een uitgebreide douche en een dito brunch gaat ze op pad. Zo heeft ze straks bij terugkomst een groot deel van de middag voor zichzelf, totdat ze haar karretje weer op mag halen.

De parkeerplaats ziet er vol uit, toch weet Nadine snel een leeg plekje te vinden. En als ze de receptie binnenstapt, spreekt de man achter de balie haar vrijwel meteen aan.

‘Goedemiddag mevrouw, u kwam voor een APK’tje hè?’

‘Dat klopt,’ antwoordt ze, ‘zou er misschien gelijk een grote beurt bij kunnen?’

‘Geen enkel probleem. Plus een grote beurt, staat genoteerd. Heeft u de sleutels voor mij?’

‘Ja, natuurlijk.’ Nadine begint verwoed in haar tas te rommelen. ‘Ik dacht toch echt dat ik ze net in één van deze vakjes had gestopt,’ mompelt ze, ‘sorry hoor.’

‘Rustig aan,’ zegt de man, ‘je bent met de auto gekomen, dus ik weet vrij zeker dat je ze ergens hebt.’

‘Ah! Hier zijn ze!’ Nadine tovert twee sleutels tevoorschijn, haakt de metalen ring waaraan ze met elkaar verbonden zijn om haar wijsvinger en zwaait er uitbundig mee naar de medewerker.

Wat een knapperd is het eigenlijk. Pas dan herkent ze hem. En hij haar.

‘Nadine?!’

Bijna een jaar lang waren ze directe collega’s geweest. Vanaf de allereerste kennismaking had ze een aangename, seksuele spanning tussen hen gevoeld. Hij moet het ook gemerkt hebben, dat weet ze vrijwel zeker. Toch is er destijds nooit iets gebeurd, omdat ze allebei in een relatie zaten. En toen hem elders een betere baan aangeboden werd, greep hij deze kans met beide handen aan. Binnen een paar weken was hij verhuisd, samen met zijn vriendin.

‘David! Jemig, dat is lang geleden. Wat zal het zijn, een jaar of vijf, zes? Alles goed met je?’

‘Vijf jaar inderdaad. En het gaat best lekker, zeker sinds ik hier weer ben gaan wonen. In m’n eentje nu. Hoe is het met jou?’

Hij is single!

‘Ach! Wat jammer dat het niet gelukt is tussen jullie. Met mij gaat het prima. Ik woon nog altijd hier. Ook sinds kort alleen, trouwens.’

 

Plotseling legt David zijn hand op de hare

 

Plots schalt een barse mannenstem door het vertrek. ‘Kunnen jullie misschien ergens koffie gaan drinken, zodat wij onze gerepareerde auto’s vandaag nog weer mee kunnen nemen?’

Nadine kijkt verschrikt om. Achter haar staan zeker zes mensen op hun beurt te wachten.

‘Trek je niks van hem aan hoor,’ kwettert een oudere dame verderop in de rij, ‘ik sta hier te genieten van jullie verhaal!’

Blozend wendt Nadine zich weer tot David. ‘Ik breng je in de problemen. Sorry, ik had het helemaal niet in de gaten…’

‘Ik wel,’ glimlacht hij. ‘Zeg, als je ook zin hebt om nog verder bij te praten, ik ben hier over tien minuten klaar.’

‘Echt waar? Dat lijkt me gezellig. Zie ik je zo buiten?’

‘Ja.’ Plotseling legt David zijn hand op de hare. ‘Wacht even.’

Voelt het hier nu warmer aan? Of verbeeldt ze zich dat?

‘Wat doe je?’ sist ze.

‘Voor de APK heb ik toch echt je autosleutels nodig.’

Natuurlijk, wat stom!

De sleutelring glijdt gemakkelijk van haar bezwete vinger. Snel schuift Nadine het ding over de toonbank. ‘Alsjeblieft. En vergeet de grote beurt niet, oké?’

Hij geeft haar een knipoog. ‘Dat komt goed. Ik zie je straks.’

Met gloeiende wangen en haar blik op de grond gericht loopt ze zo snel als ze kan naar de uitgang. Heeft ze hier wel verstandig aan gedaan? Dit kan toch zomaar niet? Waarom voelt het dan zo goed?

 

Er zijn amper drie minuten verstreken als David naar buiten komt lopen.

‘Dat was snel,’ grinnikt Nadine, ‘vijf jaar geleden vertrok je in dit tempo.’

Hij opent zijn armen en trekt haar dicht tegen zich aan. ‘Ik wil je niet nogmaals uit het oog verliezen.’

Een poosje staan ze zo, totdat Nadine de stilte aangenaam verbreekt.

‘Wat denk je, kan ik je de geadviseerde kop koffie aanbieden bij mij thuis? Ik woon om de hoek.’

‘Lijkt me heerlijk,’ antwoordt David.

 

Zijn tong likt haar tepels strak en daalt langs haar buik naar de bovenste haartjes van haar slanke streepje

 

Even later verwelkomt Nadine hem in haar keuken.

‘De koffie moet hier ergens zijn, in één van deze kastjes’. Stuk voor stuk trekt ze de deurtjes open.

‘Hé, maak je niet te druk,’ klinkt Davids rustige stem. Zijn warme handen vouwen zich voorzichtig om haar schouders. ‘Volgens mij hebben we destijds allebei hetzelfde voor elkaar gevoeld. Wat mij betreft is dat nog niet veranderd. Of wilde je echt koffie met me drinken?’ 

Vanaf het moment dat zijn woorden bij Nadine binnendringen, glijdt de spanning uit haar spieren. Langzaam draait ze zich steeds dichter naar David toe, totdat hun lippen elkaar bijna raken. In gedachten heeft ze hem al honderden keren gekust. Veilig onder haar warme dekens, fantaserend over zijn sterke handen die haar borsten masseren, terwijl zijn tong haar tepels strak likt en langs haar buik afdaalt naar de bovenste haartjes van haar slanke streepje.

‘Dus ik bestel een grote beurt,’ zegt ze liefjes, ‘en jij vraagt je af of je koffie krijgt?’

De kus die volgt is intens, gulzig en wild – veel opwindender dan Nadine zich ooit had durven voorstellen. Het neigt eerder naar een geil gevecht waarbij hun tongen, lippen en soms zelfs hun tanden onverschrokken de strijd met elkaar aangaan.

David zakt grommend door zijn knieën, legt zijn handen op haar billen en tilt haar op het aanrechtblad.

Zodra ze voor hem zit, strekt Nadine haar armen hoog boven haar hoofd. ‘Kleed ons uit,’ fluistert ze met haar meest sexy stemmetje.

Binnen enkele seconden belandt haar shirtje met een sierlijke boog op de keukenvloer. Direct daarna scheurt David zijn overhemd met een ruk open, waardoor een salvo van glimmende knoopjes op haar vrijwel naakte bovenlijf belandt.

Een kreetje ontsnapt aan Nadines lippen. Haar ogen fonkelen ondeugend.

‘Het was de snelste manier om quitte te spelen,’ verklaart hij.

Ze duwt de stof van zijn schouders om zijn torso te ontbloten. ‘Dat heb je perfect gedaan.’

 

Een spuitende vrouw is mijn ultieme seksfantasie

 

David buigt zich naar haar toe, komt langzaam dichterbij. Haar huid tintelt van opwinding als ze zijn ademhaling in haar hals voelt. En wanneer zijn vingers behendig de achtersluiting van haar beha loshaken, kan ze haar versnelde hartslag bijna horen.

‘Wauw, ze zijn werkelijk prachtig.’ Met een bewonderende blik raakt David haar borsten aan, terwijl zijn mond de tedere huid rondom haar tepels verkent.

‘Damn, wat heb ik hiernaar verlangd,’ verzucht Nadine.

‘Anders ik wel. Mag ik verder gaan?’

Ze heeft haar broek al opengeritst. ‘Kun je goed beffen?’

In één vloeiende beweging trekt David zowel haar jeans als haar slipje over haar billen en zakt soepel door zijn knieën. ‘Zeg jij het maar,’ grijnst hij.

Vol bravoure begint zijn tong aan een uitdagend spel met haar klitje. Van een zachte, intieme benadering waarbij ook haar erogene zones eromheen uitgebreid verwend worden, schakelt hij plotseling over naar een ruigere likbeurt. 

'Wow, wat is dit?!' Nadines wangen gloeien. ‘Je zou me kunnen laten squirten, weet je dat!'

‘Echt waar? Een spuitende vrouw is mijn ultieme seksfantasie!’

‘Blijf me zo lekker likken, steek twee vingers in mijn kut en klop mijn kussentje op.’

‘Bedoel je dit zachte plekje?’

Er trekt een siddering door haar lijf. ‘Precies daar. Als je doorgaat, dan spuit ik!’

Haar waanzinnig geile oogopslag is David niet ontgaan. Brutaal zet hij de vaart erin. ‘Dat ga je sowieso doen. Je weet namelijk allang dat ik niet ophoud. En volgens mij kun jij ook niet meer stoppen.’

'Wil ik niet eens!' brult Nadine, 'oh, fuck!'
Haar eerste hete straal vocht spat midden op zijn kin uiteen in geile spetters, die zich over zijn gezicht en bovenlichaam verspreiden.

‘Dit! Wat is dit ongelooflijk sexy,’ roept David, ‘je kutje staat helemaal open voor me!’

‘Doorgaan nu,' kreunt Nadine, ‘er is nog veel meer!'

Als ze na drie keer squirten uitgeput voor hem ligt, komt David overeind en tilt haar op. ‘Sla je benen om mijn middel. We gaan naar de bank, goed?’

Nadine knikt. ‘Je pik voelt gigantisch groot.'

‘Dat komt door jou,’ bekent David, ‘ik heb mijn broek zelfs al helemaal open moeten knopen omdat het anders niet meer paste.’

Dat was haar niet ontgaan; zijn enorm geile eikel drukt zich al tussen haar natte lippen. ‘Je meent het!’ glimlacht ze.

‘Echt waar.’

‘Ik heb nog wel wat ruimte over. Even passen?’ Zonder op antwoord te wachten, laat ze zich abrupt over zijn erectie zakken.

‘Holy shit!’ Zo snel als hij kan legt hij Nadine op het bankstel. Nu is het hek van de dam. David gooit haar benen over zijn schouders en stoot zich genadeloos diep in haar.

 

Met deze beelden op haar netvlies razen Nadines wijs- en middelvinger heen en weer over haar gladde klit. Steeds sneller, alsmaar harder, tot ze met tenen en benen gestrekt haar climax bereikt.

De echo van haar orgasme gonst nog in haar oren  als Nadine even later haar ogen opent. Op de vloer ligt een warm plasje geil. De brief om haar aan de APK te herinneren drijft er middenin.

Shit, hoe laat is het?

Wederom stelt de klok in haar woonkamer haar gerust: om haar afspraak niet te missen, is ze net op tijd gekomen.


Reactie plaatsen

Reacties

Ruud Grob
4 maanden geleden

Lekker geil ,wordt hier nat van ,zo nothy,dag Ruud