Erotisch verhaal - Een hete vrije middag..

Erotisch verhaal Masturbatie vrouw single fantasie orgasme buitenseks

Vandaag heb ik een vrije middag gehad en eerlijk waar, ik heb ervan genoten. Niemand thuis, geen afspraken en alle, echt alle aandacht voor mezelf.

Zou je het leuk vinden als ik je meeneem in mijn warme, vrije middag? Of nou ja, warm? Eigenlijk dekt dat de lading niet. Heet zou passender zijn, denk ik.

Ja, heet. Wat heet. Ontzettend heet. Echt, ik gloei nog na...

 

Een zomerjurkje, een paar teenslippers en een string, meer heb ik niet aan. Met een glas ijskoud water in mijn linkerhand en een langwerpig stoelkussen onder mijn rechterarm loop ik onze tuin in. Terwijl de mussen nog altijd onverstoorbaar tsjilpen maken de bladeren - door het aangename windje wat er godzijdank nog waait - vredig ruisende geluiden.
In het meest schaduwrijke hoekje staat de luxe longchair al op mij te wachten. Ik leg eerst mijn kussen op het blauwe kunststof en vervolgens mijzelf, in horizontale positie.


Aah, heerlijk.
Ik schud mijn teenslippers uit en draai een kwartslag, zodat ik mijn benen helemaal kan strekken en lekker lui achterover in de stoel kan hangen.
Genieten, dit!

 

Een prachtige lach en een gespierde torso

 

De mussen vliegen een seizoen verder, waardoor de wind gaat liggen.
Ineens bevind ik me op een hagelwit strand, ergens in het Caraïbisch gebied.

‘Hello, you beauty!’

Aan het voeteneind van mijn strandbed zie ik het silhouet een man. Met een goed figuur, dat moet ik direct toegeven. 

'Kom dichterbij,' zeg ik.

Eerst zie ik alleen zijn prachtige lach en zijn gespierde bovenlichaam. Pas dan merk ik dat hij me een kokosnoot aanbiedt, met een roze rietje erin. Ik kijk hem in zijn ogen, pak de tropische vrucht aan en laat mijn lippen over zijn erectie glijden. Zonder mijn blik van hem af te wenden zuig ik het zoete vocht tot aan de laatste druppel op.

Plotseling zijn we beide naakt en is de kokosnoot verdwenen. Hij laat zijn heerlijke lijf over me heen zakken en ik spreid mijn benen, klaar om hem te ontvangen.

 

Ik duw twee vingers diep bij mezelf naar binnen

 

Een warme windvlaag waait langs mijn blote benen. In de verte klinkt het geruis van de bladeren en ook de mussen willen alweer van zich laten horen.

Niet nu al!

Recalcitrant stroop ik mijn jurkje omhoog en duw twee - of misschien wel drie - vingers langs mijn vochtige string diep bij mezelf naar binnen.

Zijn stijve pik neukt steeds intenser, laat mijn kutje soppen als nooit tevoren.

Mijn kletsnatte vingers glijden langs mijn schaamlippen naar mijn klitje.

 

Strelend eroverheen, iets meer druk, een beetje sneller, ietsje heter, een klein vuurtje? Volgens mij moet ik plassen. Of.. nee, wacht, wat gebeurt er?

Razendsnelle vlammen likken plotseling mijn hete kruis. Ik duw mijn hand met kracht tussen mijn benen en hol mijn rug, klaar voor de ontlading. Want die gaat er komen. De prachtige, gespierde man grijpt me nog één keer vast en stoot zich voor de laatste keer diep in me.

Schokkend en trillend van genot geef ik me volledig aan hem over. 

 

Nog zeker een halve minuut lig ik na te hijgen in de longchair. Damn, wat een orgasme. Heerlijk, zo’n vrije middag!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.