De BFucketlist van Madelon

Een erotische verhalenreeks van Izzy van der Horst,
in samenwerking met EasyToys

Mijn spannende e-book 'de BFucketlist van Madelon' bestaat uit zes erotische verhalen en is niet alleen geschikt als gift voor jezelf, maar zeker ook als sexy presentje voor je partner of zelfs voor goede vrienden en vriendinnen. Bovendien is dit opwindende e-book voordelig geprijsd: voor slechts 5 euro geef jij een cadeautje waar beslist nog een tijd over nagedacht, gepraat en van genoten zal worden!

 

Waar gaat 'De BFucketlist van Madelon' over?

 

Ondanks dat Madelon het goed heeft bij haar ouders, droomt ze al jaren over de seksuele vrijheid van een eigen plekje. En nu het zo ver is, wil ze er gebruik van maken ook. Ze neemt zichzelf voor om het komende half jaar iedere maand iets te doen waar ze al tijden naar verlangt, maar doordat ze nog bij haar ouders woonde, nooit heeft gedaan. Een erotische bucketlist:

 

1. Een sextoy kopen, deze gebruiken en zich niet druk maken om het geluid wat er door het speeltje en/of haarzelf geproduceerd wordt.

 

2. Een onenightstand bij háár thuis (want de keren dat ze voor een geil avontuurtje met een man mee naar zijn huis is gegaan, zijn allang niet meer op één hand te tellen…).

 

3. Zonder haar vriendinnen op stap gaan naar een andere uitgaansgelegenheid, om daar met een vrouw te zoenen.

 

4. Kaarten kopen voor een erotisch feest, de dresscode ervan naleven en daadwerkelijk gaan.

 

5. Haar ultieme fantasie: een ongegeneerd triootje met twee mannen, waarbij genot voor drie centraal staat.

 

Zou het Madelon lukken om haar erotische loodjes allemaal af te vinken?


Misschien vind je dit ook leuk:


Volg je mij al?