Erotisch verhaal - Twee mannen. Helemaal voor mij alleen.. (1/3)

Erotisch verhaal Trio Parenclub MMV flirten thuisdate uitgaan

Laatst las ik in een populair damesblaadje over seksuele fantasieën. Naar aanleiding van een marktonderzoek onder de lezeressen was er een top zoveel samengesteld. Ik weet niet eens meer precies hoeveel. Wat mij wel opviel was het volgende. Bovenaan deze lijst prijkte met stip op één: een trio. Met in de hoofdrollen: de vrouw zelf, en twee mannen. Oehlalala.

Spoiler-alert! Dat is ook ontzettend leuk! En geil!

En heerlijk om over te fantaseren. Ik ben persoonlijk niet zo van de populaire damesblaadjes, maar deze gedachtegang kan ik prima volgen. Ik heb veel leuke ervaringen met een trio met twee mannen. Vandaag deel ik daar één van. 

 

Het is zaterdagavond. Mijn man en ik hebben geen plannen voor dit weekend, maar wel zin om iets te ondernemen. Alles kan nog, alle opties staan open.
Hebben we zin om hier om de hoek naar de lokale kroeg te gaan? Mwoah. Nee. We zijn wel toe aan iets spannends, eigenlijk.
Een parenclub dan? Hm. Nee. We hebben vanavond geen zin om eerst uitgebreid te socializen.
We willen wel graag samen ergens naar toe. Drankje doen en go with the flow. Zo’n avond waarop van alles zou kunnen gebeuren. Of helemaal niks. Allebei is goed.

We besluiten naar een erotisch café te gaan

 

Het café ligt maar een paar kilometer van ons huis. Ietwat louche is het wel, maar de paar keer per jaar dat we er komen is het altijd erg gezellig. Dan drinken we er samen bier en maken lol. Het is zo’n café waar alles kan, maar niets moet. Bij binnenkomst krijg je een sleutel voor een locker. Daar kun je alle kledingstukken in kwijt die je op dat moment uit wilt trekken. Een dresscode is er niet. 

 

Mijn man en ik doen alleen onze jas in het kluisje. In een parenclub zijn de avonden over het algemeen alleen bedoeld voor stellen, tenzij anders aangegeven. Hier in het café mag iedereen komen. Stellen, single vrouwen, en ook mannen alleen zijn welkom. Deze laatste categorie is altijd goed vertegenwoordigd. Dit maakt dat ik me als vrouw toch anders bekeken voel en mezelf daarom prettiger voel met kleding aan. Last heb ik er niet van trouwens. In de erotische wereld is het een ongeschreven regel dat je jezelf gedraagt. Nee is nee. Kun je dat niet? Dan wordt je er zonder pardon uitgegooid. En dat is hier niet anders. 

 

We nemen plaats aan de bar en bestellen twee biertjes. Onze ogen geven we rijkelijk de kost. Dat is ook helemaal niet raar hier. Iedereen komt om te zien en gezien te worden. Met veel bezoekers maak ik daardoor onbewust even oogcontact. Het zorgt voor leuke momentjes. Eerst zie je een vleugje onzekerheid; kijkt ze wel naar mij? Dan een lachje. Ja, ze kijkt naar mij. De lach wordt snel breder en de mijne automatisch ook.

 

Aan de overkant van de bar zit een bijzonder leuk uitziende man

 

Zo eentje die je niet vaak ziet hier. Mijn aandacht heeft ie. En ik de zijne. Ik neem een slok van mijn biertje en kijk opzij naar mijn man. Om zijn mond zweemt een ondeugend lachje.

‘Heb je hem ook gezien?’ grinnikt hij.

Ik bloos en geef hem onder de bar een schop. Het deert hem niet. Hij lacht alleen maar harder en knipoogt naar me.

‘Denk je soms dat ik daar geen kijk op heb?’ 

 

We lachen naar elkaar. Voor even laten we de knapperd aan de overkant voor wie hij is. We gaan het hem natuurlijk niet te makkelijk maken. Al snel zijn onze glazen leeg en bestellen we twee nieuwe. Naast geliefden en minnaars zijn mijn man en ik ook hele goede maatjes. Dat vind ik heerlijk. We kunnen samen uren over niks en tegelijkertijd over alles kletsen. 

 

Nog voordat ons tweede glas leeg is brengt de bardame al twee volle, verse pintjes.
‘Van de meneer aan de overkant,’ vertelt ze erbij.

Mijn man en ik wisselen een blik. Het spelletje ‘hard to get’ heeft uitstekend gewerkt.

We pakken elk een vol glas van het blad en heffen deze naar de overkant van de bar. Hij heeft zelf ook een biertje en proost lachend naar ons terug. Dan proosten mijn man en ik met elkaar.

‘Op een leuke avond. Cheers.’ 

 

De man aan de overkant neemt een slok van zijn drankje en probeert onopvallend naar ons te kijken. Dat siert hem. Hij is niet opdringerig. Mijn man port in mijn zij.

‘Even een praatje maken?’

Ik knik en laat me van mijn barkruk af glijden. Samen lopen we naar de andere kant van de bar. Des te dichter we naderen, des te breder lijkt de glimlach op het gezicht van de mooie man te worden. Al snel sta ik naast hem.

Hij is echt knap.

 

Wil je weten hoe het verder gaat? Lees snel deel 2!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.