Erotisch verhaal - Twee mannen. Helemaal voor mij alleen.. (2/3)

Erotisch verhaal Trio Parenclub MMV Thuisdate Swingen Geil Fantasie

In het eerste deel vertelde ik dat mijn man en ik naar een erotisch café gingen. We kregen daar contact met een knappe man aan de bar, en kregen nog een biertje van hem ook.

 

‘Hoi,’ begroet ik hem, ‘bedankt voor het biertje!’

Hij heft zijn glas nogmaals en ik tik het mijne er voorzichtig tegenaan. Mijn man doet hetzelfde. De knapperd heet Martijn. En behalve knap blijkt hij nog leuk te zijn ook. 

 

Moeiteloos knopen we een gezellig gesprek aan met z’n drieën. Het voelt al snel vertrouwd. Maar niet té vertrouwd, want een prettige spanning is voelbaar.

Vooral tussen Martijn en mij. Af en toe laat hij zijn blik net iets te lang op mij rusten. Hoewel ik weet hoe dit spelletje in zijn werk gaat, trap ik er toch weer in. Eerst probeer ik zijn blik vast te houden, maar begin dan toch te blozen. De keer erna wend ik snel mijn blik af – en bloos alsnog. Lekker bezig - not.

Om het nog even erger te maken hebben de heren het ook in de gaten. Allebei geven ze me een aai over mijn rode wangen. Blijkbaar hebben ze in de afgelopen tien minuten een verbond gesmeed. Zwijgend, of in één of andere codetaal die alleen mannen begrijpen.

 

Mijn man legt een hand om mijn heup en trekt me naar zich toe

 

Zijn andere hand laat hij nonchalant over mijn borst naar beneden glijden en laat deze dan rusten op mijn andere heup. Dan buigt hij zijn gezicht naar me toe en zoent me, vol hartstocht. Ik kus hem terug en leg mijn handen in zijn nek.

Ineens streelt een derde hand over mijn billen.

Langzaam maak ik me los, draai me om naar Martijn en zie de onzekere blik in zijn ogen.

Ik buig me naar hem toe, zoen hem voorzichtig op zijn lippen.

'Het is oké,' klinkt de zachte stem van mijn man.

Pas nu kust Martijn mij vol overgave terug. 

 

En godallemachtig, wat kan hij goed zoenen! Dit belooft een leuke avond te worden. 

 

Teder, maar niet te soft. Intens, maar niet te klef. Mijn benen worden er week van. De handen van mijn man zijn van mijn heupen naar mijn billen gegleden. Af en toe voel ik zijn vingertoppen brutaal langs de binnenkant van mijn dijen strelen en drukt hij nadrukkelijk zijn inmiddels harde penis tegen mijn billen. 

 

Aan mijn voorkant zijn het de vingers van Martijn die op verkenning gaan. Voorzichtig laat hij ze langs mijn hals naar beneden zakken. Als hij de welving van mijn borsten voelt aarzelt hij even. Ik leg mijn handen op de zijne en leg ze er smachtend bovenop. In Martijns ogen beginnen pretlichtjes te fonkelen. Vol overgave begint hij aan de ontdekkingstocht. 

 

‘Je bent heerlijk,’ prevelt hij. 

 

Zelfs door onze kleding heen voel ik dat hij meent wat hij zegt. We staan ondertussen nog steeds bij de bar in het café.

‘Ga je met ons mee naar huis?’ vraag ik hem.

Martijn knikt.

We rekenen af en laten drie halve biertjes staan.

'Veel plezier jullie,' knipoogt de bardame.

 

Eenmaal thuis lijkt de seksuele spanning minstens verdubbeld

 

‘Zullen we op de bank gaan zitten?’ stelt mijn man voor.

Martijn knikt en neemt plaats. Voor de vorm bied ik de mannen iets te drinken aan. Ze lusten allebei wel een glas sinas.

‘Ik haal het wel,’ zegt mijn man met een ondeugend lachje. In het voorbijgaan tikt hij speels op mijn billen. 

 

Grijnzend zit hij op mijn bank, die knappe Martijn. Brutaal stap ik op hem af en plaats mijn knieën aan weerszijden van zijn benen op de bank. Even laat ik mijn billen boven zijn benen hangen. Dan laat ik mezelf langzaam op zijn schoot zakken. De handen van Martijn vinden mijn borsten weer. Hij streelt ze door mijn shirt heen en kreunt zacht. Ik wil zijn handen dichterbij voelen en kruis mijn armen over mijn buik. Mijn vingers grijpen de onderkant van mijn shirt en in één vloeiende beweging trek ik het kledingstuk over mijn hoofd uit. Martijn vindt de sluiting van mijn beha en klikt deze moeiteloos los. 

 

‘Wauw,’ zucht hij. Zijn sterke handen masseren mijn blote borsten. Hij blijkt talent te hebben. want tussen mijn benen ontwaar ik een aangename druk. Speels druk mezelf tegen zijn kruis aan. Hij is keihard.

 

Nieuwsgierig naar het slot? Lees snel deel 3!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.