Erotisch verhaal - Twee mannen. Helemaal voor mij alleen.. (3/3)

Erotisch verhaal Trio Thuisdate MMV parenclub seksdate swingen

Mijn man en ik hebben een knappe man meegenomen naar ons huis. Ik heb ontdekt dat hij heerlijk kan zoenen. Vind ik persoonlijk een vereiste van een goede date. Daarom ben ik ervan overtuigd dat hij nog veel meer heel lekker kan...

 

Mijn man is terug in de woonkamer. Behalve drie glazen sinas in zijn handen, draagt hij verder niets.

‘De dresscode is in gegaan,’ zegt hij met een stalen gezicht, ‘jullie hadden iets te drinken besteld?’

Lachend sta ik op van de bank en pak een glas van hem aan. Ik neem een slok en plaats het op de tafel. Mijn man zet de andere twee glazen ernaast, duwt me achterover op de bank en knoopt mijn jeans los. Hij trekt de broek samen met mijn string over mijn billen en stroopt beide kledingstukken af langs mijn voeten. 

 

Zijn hoofd verdwijnt tussen mijn benen

 

Direct voel ik zijn tong op mijn clitoris. Oef! Genietend sluit ik mijn ogen.

Ritmisch op en neer, lekker hard. Automatisch ga ik mee in zijn cadans. Net als het echt de goede kant op gaat, stopt hij abrupt.

Noooo! 

Ik besluit een pruillip op te zetten, maar zodra ik mijn ogen open ben ik dat idee op slag vergeten. Mijn man en Martijn zitten helemaal naakt voor mij, beide met een erectie op standje oorlogssterkte.

Wauw. Ik sta niet heel snel met mijn mond vol tanden, maar dit is zo’n moment.

De aanblik van deze twee prachtige mannen in mijn woonkamer, die op hun beurt mij bekijken alsof ik het mooiste wezentje ben wat ze ooit gezien hebben, snoert me de mond.

 

Ik laat mijn billen over de rand van de bank glijden, zodat ik tussen de mannen op de vloer kan zitten. Mijn linkerhand sluit zich soepel om de stijve pik van mijn man. Tergend langzaam beweeg ik mijn hand van zijn eikel tot aan zijn ballen en weer terug. Mijn rechterhand doet hetzelfde bij Martijn.

Op dat moment, met in beide handen een knoeperd van een erectie, maakt een machtig gevoel zich van mij meester. Ik voel mij als het ware een koningin.

Heel even maar, tot een deel van het volk zich tegen mij keert en een coupe pleegt. Voordat ik het goed en wel besef heeft mijn man me naar zich toegetrokken en zit ik op handen en knieën voor hem. 

 

Zijn harde pik drukt tegen mijn schaamlippen

 

Mijn kutje - de slet - geeft zich onmiddellijk over en zet haar deuren wagenwijd open, klaar om de rebellen te ontvangen.
Moeiteloos stoot mijn man zijn pik diep in me. En nog eens. Dan capituleer ik ook, en besluit er van te gaan genieten (deed ik natuurlijk al, haha). 

 

Martijn zit voor mij. Ik laat mijn mond over zijn erectie zakken en pijp hem in hetzelfde ritme als dat mijn man mij neukt. Ondanks dat mijn rol ineens wat onderdaniger is geworden, bekruipt het machtige gevoel mij toch weer.

Twee mannen, helemaal voor mij alleen, wie heeft dat nou?

 

Ik wil met Martijn neuken. Hij ook met mij. Heel even maken we ons los van elkaar. Ik draai mezelf 180 graden en steek wulps mijn kontje naar Martijn op. De harde pik die ik verwacht blijft echter uit. Ik kijk over mijn schouder en zie zijn vlakke hand door de lucht suizen. Pats! Een korte, scherpe pijn vlamt over mijn billen. Hoe haalt hij dit nou in zijn hoofd!? Ik draai me furieus om en wil hem een klap in zijn gezicht geven. Woest kijk ik in zijn ogen. Martijn verblikt of verbloosd niet. Hij weet al wat er komt. 

 

Mijn billen tintelen. Het maakt me bloedgeil

 

Vakkundig rolt Martijn een condoom af over zijn erectie en duwt me zacht met mijn rug op de grond. Met zijn handen in mijn knieholten rolt hij me een stukje op, zodat mijn knieën op mijn borsten worden gedrukt. Zijn stijve pik wordt langs mijn kletsnatte lippen naar binnen gezogen en er lijkt er geen einde aan te komen.

Martijn is voorzichtig met me en beweegt langzaam.

‘Wat een diepgang,’ kreun ik.

Martijn grijnst. ‘Vind je het wel lekker?’ vraagt hij.

Ik knik en vraag hem dan het tempo op te voeren. Dat doet hij maar al te graag. Bij elke stoot vult hij me volledig. Het voelt bijna verslavend lekker. 

 

Genietend leg ik mijn hoofd in mijn nek. Mijn man zit verlekkerd naar ons te kijken en speelt met zichzelf. Ik open uitdagend mijn mond.

Niet veel later ontsnapt er een hete druppel voorvocht, welke langs de strakgespannen huid van zijn eikel op mijn tong rolt.

Tegelijkertijd trekt Martijn zijn handen uit mijn knieholten en maakt zich van me los. Snel haalt hij het condoom van zijn pik. 

 

Mijn mannen staan op knappen. Aan weerszijden geknield naast me slaan de hand aan zichzelf.

 

Het is een heerlijk gezicht. Ik laat een hand tussen mijn benen glijden. Mijn middelvinger doet het werk - daar is ie goed in. Met precies de goede snelheid en de juiste druk duurt het nog geen halve minuut. Het lekkere gevoel in mijn onderbuik wordt heel snel heel intens en hevig. Heel even doet het bijna pijn. Dan is het gevoel over het hevigste punt heen en volgt de ontlading. Ik voel de spieren in mijn vagina samentrekken als het orgasme over me heen raast. Heel langzaam ebt het weg. 

 

Ik open mijn ogen en zie de mannen naar me kijken. Ze hebben netjes gewacht en mij hoffelijk voorrang gegeven. En zo hoort het ook. Laat ze maar denken dat ze een succesvolle coupe gepleegd hebben. Niets is minder waar. Ik lach om mijn eigen gedachten en voel de warme druppels zaad neerkomen op mijn buik en borsten.

Koningin ben je niet voor even. Dat blijf je voor altijd.