Erotisch verhaal - De eerste keer dat ik mijn man seks zag hebben - met een ander (1/2)

Erotisch verhaal Eerste keer partnerruil swingen seks hetero daten groepsseks voyeurisme

Mijn man en ik swingen onderhand al ruim twaalf jaar. Eénentwintig was ik, toen we voor het eerst samen op avontuur gingen. Hoe spannend dat was? Nou, superspannend, kan ik je vertellen!


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'De eerste keer dat ik mijn man seks zag hebben - met een ander' als erotisch audioverhaal!


De eerste keer dat ik mijn man seks zag hebben met een ander

weet ik nog goed. Natuurlijk hadden we het er van tevoren samen heel uitgebreid over gehad. Alle denkbare scenario’s hadden we doorgesproken. In mijn hoofd had hij al wel tien andere vrouwen geneukt. Ik was er helemaal klaar voor. Kom maar op.

Het was een zomerdag en we hadden afgesproken met een stel uit Overijssel. Lekker veilig, qua afstand dan. We kenden ze via een datingsite op het internet. De foto’s spraken ons aan en na een paar keer over en weer chatten maakten we een afspraak. Omdat het zo’n mooie dag was zouden we eerst gaan barbecueën. Het stel arriveerde aan het einde van de middag. In een blauwe Opel Corsa. Lekker degelijk, maar niet heus.

 

De deur aan de bijrijderskant gaat langzaam open

 

Een paar zwarte sneakers steken eigenwijs naar buiten en al snel raken ze de grond. Daar achteraan komen een stel slanke benen en de zoom van een spijkerrok. Of jurk. Dat is in dit stadium nog niet goed te zien. Een slanke hand vouwt zich om de bovenkant van de deur en trekt zich op. Daar staat ze, naast de auto. Elise heet ze. Eind twintig, slank postuur. Haar helderblauwe ogen kijken ons brutaal aan. Grove, rode krullen bedekken haar hoofd en vallen wulps over haar schouders. Op haar neus prijken speelse sproeten. Haar lippen vormen een brede glimlach naar mij 

 

‘Hoi!’ groet Elise. Ze stapt bij de auto vandaan en loopt op ons af. Beiden krijgen we drie zoenen van haar. Elise is iets kleiner dan ik. Ondertussen is haar vriend Tom ook uitgestapt. Hij is erg lang en slank. Zijn korte, zwarte haar draagt hij nonchalant in een rommelige scheiding. Zijn ogen zijn donker, maar erg vriendelijk. Grijnzend geeft hij mijn man een hand. Dan wendt hij zich tot mij. Hij lijkt een beetje op een huisarts. Zijn hand rust op mijn schouder en onmiddellijk voel ik mij gerustgesteld. Kalm begroet hij mij en kust me op mijn wangen.

 

Dan staan we even ongemakkelijk tegenover elkaar. 
‘Hebben jullie trek?’ redt mijn man de situatie. Tom en Elise knikken. Tijdens het eten wisselen we wat oppervlakkige informatie uit. We eten snel. De buitenlucht om ons heen voelt door alle spanningen en verlangens een beetje drukkend aan. Mijn man en ik wisselen een blik. Voelt het goed? Bijna ongezien knikken we naar elkaar. 

 

Maar hoe beginnen we zoiets spannends?

 

Gelukkig hebben Tom en Elise meer ervaring. ‘We vinden jullie een leuk en mooi stel,’ begint Tom, ‘vinden jullie dat ook van ons?’ De opluchting moet op ons gezicht te zien zijn geweest, want ze glimlachen beiden. Mijn man en ik knikken bevestigend. ‘Ja, absoluut.’

 

We gaan naar binnen. Tom vraagt of hij me mag kussen. Ik knik en hef mijn gezicht naar hem op. Voorzichtig verkent hij eerst mijn lippen en daarna mijn mond. Hij kan goed zoenen. Mijn tepels en mijn onderlijf reageren direct op hem. Als ik me van hem losmaak zie ik Elise in de armen van mijn man. Zijn hand in haar nek, onder haar rode krullen. Als haar lippen zich losmaken van de zijne kijken we elkaar aan.

 

‘Gaan we verder?’ vraagt Elise. Ik knik naar haar, want het voelt goed.
Elise glimlacht. Dan knoopt ze handig het spijkerjurkje los en staat plots poedelnaakt in onze woonkamer. Ze heeft een prachtig lijf. Niet te dun. Haar borsten zijn stevig.
Ik kijk mijn man aan. 'Beginnen jullie maar. Ik wil het graag zien.'

 

Samen met Tom ga ik op de bank zitten, terwijl mijn man voorzichtig het naakte lijf van Elise verkent

 

Zijn handen vullen zich met haar volle borsten en strelen haar donkerbruine tepels. Zij trekt zijn shirt over zijn hoofd uit en laat haar vingers over zijn buikspieren glijden. Dan knoopt ze zijn strakgespannen broek los en trekt deze samen met zijn boxershort naar zijn enkels. De penis van mijn man windt er geen doekjes om. Hij staat fier overeind en is klaar om ten strijde te trekken. Mijn man duwt Elise voorzichtig met haar billen op onze bank. Vlak naast Tom en mij. Dan knielt hij tussen haar benen. Ik weet wat er komt, want ik ken alle scenario’s.

 

Naast mij op het bijzettafeltje staan condooms. Ik scheur een verpakking open en geef het condoom aan mijn man. Hij knijpt het tuitje dicht en rolt het condoom handig af over zijn erectie. Nog één keer kijkt hij me aan. Ik weet het zeker en knik. Dan spreidt hij Elise haar benen. Haar vagina glimt van haar vocht. Even drukt mijn man zijn eikel tegen haar schaamlippen. Dan kantelt hij zijn heupen en drukt zich behoedzaam helemaal in haar. Elise slaakt een verlekkerde zucht en op het gezicht van mijn man zie ik enkel nog genot en lust.

 

Ik kan je vertellen dat deze geluiden en beelden in geen van mijn scenario’s zo voorkwamen

 

Natuurlijk bedenk je samen hoe het zal gaan, maar de verschillende emoties die er onherroepelijk bij komen kijken kun je je nooit van te voren voorstellen. Die moet je ervaren. 

 

Mijn man legt zijn handen om Elises heupen en begint haar ritmisch te neuken. Ik vind het verschrikkelijk geil om te zien – maar tegelijkertijd ook raar. Elise ligt kreunend te genieten van de stijve pik van mijn man en ik weet precies wat ze voelt. Ze ziet me kijken en klopt naast zich op de bank. Snel kleed ik me uit en ga naast haar op de bank liggen. Elise pakt mijn hand en knijpt er even zachtjes in. ‘Wat een heerlijke man heb je,’ complimenteert ze me. Mijn wangen gloeien van trots. 

 

Als ik opkijk zie ik Tom naakt voor me. Een condoom al paraat om zijn erectie. En wat een formaat! Er schiet een enorme steek door mijn onderlijf. Geilheid is het. Pure lust. Ik ben kletsnat en ik wil dat hij me neemt. Nu. Dat zeg ik hem ook.

 

‘Ik wil door je geneukt worden.’

 

Toms ogen twinkelen even. ‘Ohja?’ vraagt hij pesterig, ‘wil je dat?’ Op een antwoord wacht hij gelukkig niet. Hij brengt zijn handen onder mijn billen en trekt me iets op. In één stoot vult hij me helemaal. Even zie ik sterren en voel direct al een enorme druk in mijn vagina. Tom pakt me stevig vast en neemt me lekker hard. Precies zoals ik het wil en waar ik ontzettend geil van wordt. Ik knijp even in Elises hand. Ze geeft een kneepje terug. ‘Laat je maar lekker gaan,’ hoor ik haar fluisteren.

 

Dat doe ik. Hoewel ik af en toe genietend naar het sexy schouwspel naast mij kijk, focus ik me toch het meest op Tom. Mijn vagina spant zich strakker en strakker om zijn enorme erectie. Ik kreun. De druk wordt te veel voor me.
‘Stop,’ fluister ik zo zachtjes mogelijk. Tom stoot gelukkig hard door. Dit houd ik niet meer - en dat wil ik ook niet. 
Ik moet me volledig overgeven, want het is niet normaal hoe hevig de spieren in mijn vagina nu pulseren. Ik kan er niets meer aan doen. Gillend van extase explodeer ik rondom zijn pompende pik.

Reactie plaatsen

Reacties

JOHAN VANBEL
10 maanden geleden

ECHT GEIL VERHAAL WORD ER STIJF VAN