Erotisch verhaal - De eerste keer dat ik mijn man seks zag hebben - met een ander (2/2)

Erotisch verhaal Eerste keer swingen groepsseks daten spannend afspreken stellen geil seksdate

Langzaam wordt mijn ademhaling regelmatiger. Mijn onderbuik is één grote erogene zone. Van mijn navel tot aan mijn bovenbenen lijkt mijn lichaam te gloeien en te tintelen. In mijn oren hoor ik bloed suizen en kloppen. Een warme hand streelt mijn wang. Stukje bij beetje kom ik bij en ineens hoor ik de vertrouwde stemmen van mijn man, Elise en Tom. Ik open mijn ogen en zie dat de warme hand bij mijn man hoort. Hij zit op zijn knieën voor Elise. Zijn harde pik is niet meer in haar, maar staat kaarsrecht tegen zijn gespierde buik aan.

 

Liefdevol kijkt hij me aan

 

‘Ben je er weer?’ fluistert hij. Ik glimlach en knik. Wat een heftig orgasme was dat, zeg. Ik plaats mijn handen onder mijn billen en druk mezelf iets rechter op in de bank. Tom bevindt zich inmiddels niet meer tussen mijn benen. Hij zit geknield naast Elise, ter hoogte van haar hoofd. Het condoom heeft hij afgedaan.

 

Elise geeft een vluchtige kus op zijn eikel. Daarna nog eentje, iets langer nu. Als ze Toms gevoeligste plekje voor de derde keer zoent, likt ze zijn geile vocht op.
Hij kreunt goedkeurend, maar Elise is nog niet klaar met hem. Ze opent haar mond, plaatst haar lippen voorzichtig rondom de gladde top van zijn pik en draait sensuele rondjes met haar tong. Als Elise vervolgens zijn ballen in haar hand neemt en zijn volledige erectie diep in haar keel laat verdwijnen, zie ik Tom hijgend naar adem happen.

 
Dan beweegt hij mee in het ritme van Elise. Mijn man drukt zijn erectie horizontaal tegen haar vagina aan. Ik knik hem vurig toe. ‘Neuk haar. Hard.’ Dat doet hij. Krachtig stoot hij zich in Elise, terwijl zij Tom met haar mond, tong en handen verwend. Ik heb volop zicht op het drietal. Het is ontzettend geil om te zien.

 

Elise kronkelt van genot tussen de beide mannen

 

Ik kan het niet laten. Al kijkend naar het drietal laat ik twee vingers tussen mijn benen glijden. Elise ziet het en grijnst. ‘Mmm.’ Ze laat de penis van Tom even voor wat het is en wendt haar gezicht naar mij. Dan laat zij ook haar vingers tussen haar benen glijden. Mijn man houdt in, maar dat is niet haar bedoeling. ‘Nee, ga door. Laat me komen.’ Ritmisch wrijft Elise met haar vingers over haar clitoris. Haar blik blijft op mij gericht. Ik doe hetzelfde en blijf ook haar aankijken. 

 

‘Voelt het allemaal goed?’ vraagt ze zachtjes

 

Ik knik. Elise bijt even op haar lip als mijn man hard begint te stoten. Ze legt haar hoofd in haar nek en sluit haar ogen. Haar vingers bewegen sneller en haar ademhaling versnelt hoorbaar. Tom masseert met zijn ene hand zijn enorme erectie. Met zijn andere hand streelt hij Elises tepels. Af en toe knijpt hij er in.

 

Even kijk ik naar mijn man. Aan zijn gezicht zie ik dat hij het niet lang meer volhoudt.
‘Kom maar,’ fluister ik tegen Elise. Direct voert ze met haar vingers het tempo op. Mijn man gaat erin mee.
‘Ja,’ kreunt ze, ‘ja, oh!’ Steeds sneller gaan haar vingers. Plots gooit ze haar hoofd achterover. Haar rug kromt zich en haar borsten steken omhoog. ‘Ooooh! Oooooh!’ Luid kreunend komt Elise klaar. Mijn man trekt zich onmiddellijk terug en grist het condoom van zijn pik. Schokkend ejaculeert hij over haar buik. Alle spanning komt eruit. Aan haar andere kant kan Tom zich ook niet meer inhouden. Meer dan een paar ferme rukken zijn niet nodig. Dan vertrekt zijn gezicht en spuit hij zijn warme zaad over de borsten van Elise.  
Mijn man kruipt naast mij op de bank en kust me. Tom laat zich naast Elise zakken.

 

Onze hele woonkamer ruikt naar seks

 

We drinken nog wat en dan is de date ten einde. Met knuffels en zoenen nemen we afscheid van Tom en Elise. De blauwe Opel Corsa rijdt onze straat uit. We zwaaien totdat we hem niet meer zien. Dan kijken we elkaar aan. Ik ga dicht tegen mijn man aan staan en sla mijn armen om hem heen. Hij doet hetzelfde bij mij en trekt me dicht tegen zich aan.
‘Ik hou van je,’ zeg ik tegen zijn hals. Hij kust mijn haren.
‘Ik ook van jou. Heel erg veel.’

 

Het is natuurlijk niet niks om zoiets samen mee te maken. Een goede communicatie is van groot belang binnen een open relatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.