Erotisch verhaal: Daten met meerdere stellen (1/4)

Erotisch verhaal Swingen groepsseks daten hetero lesbisch

Mijn man en ik hebben al jaren een profiel op SDC, een bekende datingsite voor swingers en openminded mensen. In de loop van de tijd zijn we hele leuke mensen tegengekomen. Soms een koppel, soms een single, en soms zelfs heel veel koppels. Zo kregen we een paar jaar geleden een uitnodiging van een bijzonder leuk stel. Of wij open stonden voor een date met hen. En met nog zes andere stellen. Wauw. Spannend!

 

We stappen in de auto, op weg naar iets spannends

 

We stuurden een berichtje terug.
‘Dag superleuk stel, wij staan hier zeker voor open. Wanneer staat dit feestje gepland? X.’
Binnen een half uur kregen we een leuk mailtje terug met een datum en de profielnamen van de andere stellen. (Dit is gebruikelijk om van te voren uit te wisselen, omdat smaken nou eenmaal verschillen. Iedereen weet dit en gaat hier discreet mee om.) De profielen van de andere genodigden waren leuk: het organiserende stel bleek smaak te hebben!

 

Na twee weken is het dan eindelijk zover. Het is zaterdagavond en mijn man en ik stappen in de auto, op weg naar iets spannends. We hebben ons lekker opgedoft. Mijn man draagt een net, wit shirt – zo nauwsluitend dat je kunt zien dat hij gespierd is, maar niet te strak – en een jeans. Eronder draagt hij een strakke zwarte boxershorts. Altijd goed. Ik draag vanavond een zwart hemdje met een vetersluiting aan de voorkant en een kort, rood rokje. Eronder een zwarte string en hoge laarzen. En verder niets.

 

We komen aan op het adres wat we via de mail ontvangen hebben. Het ziet er rustig uit. ‘Klopt het adres wel?’ vraag ik.
‘We gaan kijken. Als we verkeerd zijn zullen ze wel even raar opkijken,’ grinnikt mijn man en aait even langs de binnenkant van mijn blote dijbenen. 

We stappen uit en lopen het erf op. De deur bevindt zich aan de zijkant van het huis. Er hangt een geel briefje op. ‘Welkom! Wij hebben een bar achter in het huis, waar we de deurbel niet horen. Bel ons maar even, dan komen we de deur voor je opendoen!’
Gelukkig, we zijn goed.

We wisselen een korte blik en ik zie dat het wederzijds is

 

We bellen naar het mobiele nummer wat onderaan op het gele briefje staat. Onmiddellijk wordt er opgenomen en binnen een minuut klinken er voetstappen in huis. De deur zwaait open en een knap stel verschijnt. ‘Simone,’ stelt de vrouw zich hartelijk voor. Ze geeft ons beide drie zoenen. Haar lange, blonde haren ruiken aangenaam zoet. ‘En ik ben Paul,’ lacht de man. Hij geeft mijn man een hand en mij drie zoenen. Paul heeft mooie, volle lippen. Ik besluit om zeker hem vanavond te gaan zoenen. ‘Kom verder,’ zegt hij. Ik voel zijn warme hand op mijn onderrug als hij me voorzichtig naar binnen loodst. Mmm. Wat een leukerd. We wisselen een korte blik en ik zie dat het wederzijds is. Nice.

 

Paul en Simone nemen ons mee door een lange gang naar hun bar. Maar de ruimte is veel meer dan dat. Mijn man en ik kijken onze ogen uit. Het is groot en ruim van opzet. Aan de linkerkant van de ruimte is inderdaad een grote bar. De rechterkant van de ruimte bestaat uit statafels, een poolbiljart en een enorme sling. ‘Wauw!’ roepen we uit, ‘wat een fantastische ruimte!’ Paul en Simone glunderen.

‘Kom, we stellen jullie voor aan de anderen,’ zegt Simone dan. Aan de bar zitten drie stellen. Achter de bar hangt een klein schoolbord waarop de profielnamen van de aanwezige stellen staan, met hun voornamen erbij. Simone ziet ons kijken.

‘Dat blijkt in de praktijk erg handig,’ grijnst ze. Ik kan me er alles bij voorstellen. We stellen ons voor en maken een kort praatje met de andere stellen. Stuk voor stuk prima mensen. Verzorgd, netjes, goed gekleed. Ik knijp even in de zij van mijn man. Spannend, zo. Ik ben benieuwd hoe deze avond zal gaan verlopen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.