Jouw eigen erotisch verhaal - persoonlijk op maat geschreven

Ben je op zoek naar een uniek en op maat geschreven verhaal dat precies past bij jouw eigen ideeën en verlangens? Zoek niet verder! Als erotisch schrijfster kan ik jouw spannende fantasieën en/of ervaringen vertalen naar een opwindend verhaal.

Hoe werkt het schrijven van een uniek erotisch verhaal?

Het is eenvoudig. Jij deelt jouw ideeën, passies en interesses met mij, en ik vertaal dit tot een erotische vertelling van circa 1250-1500 woorden die helemaal van jou is. Een intiem, persoonlijk cadeau voor jezelf of voor je geliefde.
 

Dit is mijn werkwijze:

 

  • Na ontvangst van jouw verhaalidee neem ik per e-mail contact met je op. Ik stel gerichte vragen om jouw wensen te begrijpen, want hoe duidelijker alles voor mij is, hoe persoonlijker en spannender jouw verhaal zal zijn.
  • Zodra jouw verhaal klaar is, ontvang je het in een pdf-bestand. Hier is jouw kans om het verhaal te ervaren. Heb je nog wijzigingen in gedachten? Geen zorgen, je hebt eenmalig de gelegenheid om aanpassingen door te geven.
  • Het definitieve pdf-bestand wordt niet alleen een verhaal, maar ook een visuele ervaring. Ik voeg een passende lay-out toe om jouw leesplezier te vergroten.
 

Optioneel:

 

  • Voor een extra dimensie kan ik van jouw op maat geschreven verhaal een audio-opname maken in mijn studio. Naast het pdf-bestand ontvang je ook een MP3-bestand, voorzien van een persoonlijke boodschap. Zo kun je jouw verhaal niet alleen lezen, maar ook beluisteren, voor een nog intensere beleving.

 

Kosten:

 

  • Voor een op maat geschreven verhaal reken ik 250,-. De totale tijd die ik besteed aan jouw erotisch verhaal (circa 1250 - 1500 woorden = ongeveer 3 A4'tjes), inclusief voorbereidend mailcontact en een éénmalige verwerking van wijzigingen bedraagt ongeveer 8 à 9 uren. Dit komt gemiddeld neer op een uurtarief van 29,50.
  • Voor slechts 50,- extra spreek ik jouw verhaal persoonlijk voor je in. Je kunt het daarna zo vaak terugluisteren als je wilt.
 

Ben jij klaar om jouw unieke, erotische avonturen op papier tot leven te laten komen? Laat me jouw ideeën, passies en interesses weten via het formulier hieronder en ik zal een verhaal creëren waar je rode oortjes van krijgt!

Veel gestelde vragen + antwoorden

Worden alle verhaalideeën voor een op maat geschreven erotisch verhaal aangenomen?

Nee, want ik vind het belangrijk dat het voor beide partijen goed voelt. Mocht ik mij niet kunnen vinden in jouw verhaalidee dan behoud ik mij het recht voor om deze vriendelijk af te wijzen.

Wanneer kan ik mijn op maat geschreven verhaal verwachten?

Zodra jouw opdracht door mij geaccepteerd is laat ik je weten wanneer ik eraan kan gaan beginnen. Dit is vaak al op korte termijn. Binnen 1 à 2 weken daarna kun je de eerste versie in je mailbox verwachten.

Wordt mijn op maat geschreven verhaal gepubliceerd?

Nee. Jouw unieke verhaal is strikt persoonlijk en zal door mij nooit anders dan alleen met jou gedeeld worden. 

Wat kost een op maat geschreven erotisch verhaal?

Een op maat geschreven verhaal kost € 250,-.

De totale tijd die ik besteed aan jouw erotisch verhaal (circa 1500 woorden = ongeveer 3 a4-tjes), inclusief voorbereidend mailcontact en een eenmalige verwerking van wijzigingen, is 8 à 9 uren. Dit komt gemiddeld neer op een uurtarief van 29,50.

Kan ik mijn op maat geschreven verhaal door jou laten inspreken?

Jazeker, dit is een extra optie. Voor een meerprijs van € 50,- maak ik in mijn studio een sexy spraakopname van jouw verhaal. Deze kun je altijd en overal luisteren. Bovendien voorzie ik het audiobestand van een persoonlijke boodschap, speciaal voor jou.

Hoe kan ik mijn op maat geschreven verhaal betalen?

Gelijk met het accepteren van jouw opdracht ontvang je van mij per mail een betalingsverzoek. Deze dient voor aanvang van het schrijfproces voldaan te zijn.