Erotisch verhaal - Liefs uit Londen (deel 2/3)

Erotisch verhaal Hetero werk vreemdgaan seks werkgever werknemer hotel

Zo cliché en daarom zo herkenbaar voor velen. Weet je dat verreweg de meeste relaties op de werkvloer ontstaan? In dit verhaal volgen we ondernemer Thijs en zijn hoofd inkoop Monica. Direct bij het eerste gesprek hebben ze een onwijs goede klik samen. De gesprekken worden langzamerhand persoonlijker en intiemer. 

 

Maandagochtend. Ietwat gespannen loopt Monica naar binnen, waar Thijs haar al staat op te wachten.

‘Loop even met me mee.’ Thijs’ stem klinkt ernstig. Op en top zakenman.

‘Natuurlijk.’ Hoewel het zweet haar uitbreekt, stapt Monica zo rustig mogelijk achter hem aan zijn kantoor binnen.

‘Wil je de deur sluiten, alsjeblieft?’

Monica kijkt hem aan. Zijn blik is ondoorgrondelijk. Foute boel, kan niet anders.
Ze duwt de klink in het slot en gaat tegenover Thijs zitten, ironisch genoeg op precies hetzelfde plekje als toen ze kwam solliciteren.

 

Ik denk dat het verstandig is om in Londen
een hotel te pakken


‘Monica, ik wil iets met je bespreken,’ begint Thijs. ‘Over twee weken vindt in Londen het Design Festival plaats. Ons bedrijf heeft hier een beursstand. Ik sta hier zelf altijd de laatste dag, maar ik zou het fijn vinden om dat dit jaar niet alleen te doen. Daarom wil ik je vragen of je met mij mee zou willen naar Londen.' 

Langzaam beginnen zijn ogen te glinsteren.

'Om op tijd aanwezig te zijn op het festival moeten we ’s ochtends wel heel vroeg weg. Ik denk dat het verstandig is om de nacht erna in Londen een hotel te pakken, zodat we de volgende dag fit weer terug kunnen.’

Monica staat perplex. Dit was wel het laatste wat ze verwacht had.
‘Wat?! Dat kan niet!' roept ze.

'Nee? Je wilt niet mee?'

Snel herpakt Monica zich. 'Jawel. Ik bedoel ja! Ik wil heel graag met je mee!’ 

 

Twee weken later staan ze samen in de stand. Echt druk is het op de laatste dag niet meer. Volop tijd om elkaar ontzettend uit te dagen. Thijs knijpt zacht in haar billen als er niemand kijkt. Monica doet eerst één knoopje van haar blouse los. Gaandeweg de middag twee. En vlak voor het einde de derde. Eronder draagt ze een perfecte push-up bh, waar Thijs zijn ogen amper vanaf kan houden.

 

Eindelijk is het festival ten einde. Opruimen hoeven ze gelukkig niet en al snel lopen ze samen naar de uitgang. Thijs houdt de eerste de beste taxi staande, trekt het achterportier open, duwt Monica naar binnen en stapt achter haar aan naar binnen.

‘To the Savoy Hotel, please.’ 

De chauffeur tikt tegen zijn pet en trekt op. De rit duurt slechts zeven minuten.
Thijs betaalt en dan lopen ze naar binnen om in te checken. 

 

‘A reservation for a two-person suite, I see,’ zegt de receptionist.

‘Yes, that is correct,’ bevestigt Thijs.

‘Here is your keycard. Tomorrow morning from 7 a.m. to 11 a.m. we serve breakfast. If you might be thirsty or hungry tonight, please call our roomservice.’

‘We will, thank you.’

 

Al snel gaat de kus over in een hongerig
en onstuimig tongzoenen

   

Twee minuten later drukt Thijs de keycard tegen de sensor en duwt de deur open. Monica gooit de deur achter hen dicht. Eindelijk alleen, eindelijk samen. Veel langer hadden ze ook niet kunnen wachten. Direct in het halletje zoenen ze elkaar. Al snel gaat de kus over in een hongerig en onstuimig tongzoenen. Precies hetgeen waar ze beiden zo naar hebben verlangd. 

 

‘Zullen we samen douchen?’ stelt Thijs voor.

'Lijkt me heerlijk.’ Monica knoopt zijn overhemd los en trekt het uit. Met haar vingers kroelt ze door zijn borsthaar naar beneden. Dan maakt ze ook zijn broek los. 

Plotseling klinkt er een klop op de deur. ‘Roomservice.’

Thijs lacht en met zijn ontblote bovenlijf opent hij de deur. Een ober rijdt een dienblad naar binnen met een grote fles champagne in een emmer ijs. Ernaast staan twee keurig gepolijste glazen. Zo snel als hij binnen is gekomen, zo snel is hij ook weer weg.


Thijs trekt de fles uit het ijs en geeft deze aan Monica. ‘Shake it, baby!’

Monica schudt de fles voorzichtig. Het blijkt genoeg. Met een luide pang! knalt de kurk uit de hals. Thijs vangt de bruisende champagne op in de glazen.

‘Eén voor jou en één voor mij.’ Statig overhandigd hij een glas vol champagne aan Monica. ‘Op een heerlijke, memorabele nacht samen.’

Monica tikt haar glas tegen de zijne. ‘Proost.’

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.