Erotisch verhaal - Kinky Valentijn

Erotisch verhaal Kinky Lingerie Hetero Fetisj

Valentijnsdag. Ik heb daar altijd een beetje een dubbel gevoel bij. Aan de ene kant vind ik het commerciële nonsens, aan de andere kant is het eigenlijk ook gewoon heel erg leuk om iemand te verrassen waar je verkikkerd op bent. Heimelijk of niet, dat maakt volgens mij niet eens meer zoveel uit. 


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Kinky Valentijn' als erotisch audioverhaal!


Bij ons thuis is Valentijnsdag facultatief. Een paar jaar geleden kreeg ik per post een kaart met een enorm lieve tekst. Van mijn man. Ik had niks voor hem, maar dat was geen probleem, want ik was er zelf al.
De Valentijnsdag erna – of weer daarna? - gaf ik hem het cadeau wat hij al jaren wilde, maar nooit zelf aanschafte. Een heuse slow cooker. Hij is er nog bijna wekelijks blij mee. De liefde van de man gaat deels toch door de maag.

 

Kinky, luxe lingerie. Van vrouwen, voor vrouwen

 

Dit jaar wil ik iets anders. Iets spannends, iets wat hij niet verwacht. Een nieuwe ervaring wellicht. Maar wat? Iets gewaagds misschien. Ik weet zeker dat mijn man mij dolgraag in een kinky outfit zou willen zien. Hé, maar dat… dat zou een gave verrassing zijn. Kinky, luxe lingerie. Ik google het.  

Van vrouwen, voor vrouwen

Kijk, dat spreekt me aan. VoyeurX. Op mijn scherm verschijnt een professioneel uitziende website. Mooie lettertypes en een doordacht logo. En dan de promovideo. Als de producten van VoyeurX met net zo veel aandacht en vakkennis gemaakt worden als dat deze video is opgenomen, nou, dan mag ik wat verwachten! 

 

Na een kwartiertje scrollen en klikken ben ik nog enthousiaster. De lingerie is origineel en het assortiment ruim. Blinddoeken, maskers, body’s, jarretels, tops, strings, tepelplakkers, zweepjes, harnassen, niets is te gek én alles wordt handgemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van echt leder, maar VoyeurX heeft ook een speciale collectie: vegan leather. Lijkt op leer, is het niet. 100% wild, 0% dier. Mijn vegahart maakt een sprongetje van geluk. 

 

Al de volgende dag arriveert mijn bestelling. En hoe! In een luxe zwarte geschenkdoos met zilveren letters komt mijn kinky setje aan. Ik heb gekozen voor sexy, stervormige tepelplakkers, een leatherlook bondage body en een transparante body. Bij mijn bestelling zit zelfs een handgeschreven kaartje. Superleuk.

 

Ik voel me nu al enorm sexy

 

Dit jaar valt Valentijnsdag op een zondag. Mijn cadeau vergt toch wel enige voorbereiding en dat gaat het beste als mijn man er niet is. Ik besluit het daarom een dag te vervroegen, want op zaterdag doet hij de boodschappen. Zodra mijn man achteruit onze oprit afdraait ren ik naar de badkamer en kleed me uit.
Eerst de tepelplakkers. Mijn tepels passen makkelijk door het gat in het midden en de sterren vallen prachtig op mijn borsten. Wat een verschil, nu al.  De body heeft verstelbare riempjes en is daardoor eenvoudig op maat te maken. Het materiaal valt perfect op mijn huid. Damn. Ik ben nog niet eens helemaal klaar, maar ik voel me nu al enorm sexy. 

 

De gladde, transparante body maakt het plaatje compleet. De body is eenvoudig vast te maken met drukknoopjes tussen mijn benen. Pas nu loop ik naar de grote spiegel in onze slaapkamer.

Wow.

Ik schrik van mezelf. In positieve zin. Wat een vrouwelijkheid. Wat een elegantie. Ik kan bijna niet geloven dat ik dit ben. Mijn borsten vallen tussen de riemen van de body alsof ze ervoor gemaakt zijn. En de riemen van diezelfde body beklemmen mijn heupen allerminst. 

 

Uit mijn kledingkast pak ik mijn lange, zwarte laarzen. Deze high heels vallen tot ruim over mijn knieën. Nu is het plaatje compleet. En net op tijd. Naast ons huis hoor ik een auto de oprit opdraaien. Mijn man is thuis. Vlug gooi ik mijn haren los en breng wat make-up aan. 

 

Ik hoor hoe hij in de keuken de boodschappen uitpakt en opruimt. Snel woel ik nog een keer met mijn vingers door mijn haren. Dan loop ik op hem af.
‘Kan ik je ergens mee helpen?’

 

'Jezusmina. Dit kan ik toch niet direct uittrekken?'

 

Mijn man draait zich naar me om. ‘Goed aangeboden, maar het lukt w….. wow, woow. Wauw! Godallemachtig, wat zie je er spannend uit!’
Ik wenk hem naar me toe. Hij komt maar al te graag. De boodschappen zijn we allebei op slag vergeten. Zijn vingertoppen glijden over de riemen van mijn nieuwe, kinky setje. Over de sterren op mijn borsten.
‘Verrassing, voor Valentijnsdag,’ grinnik ik zachtjes.
We zoenen een lange, liefdevolle kus. Pas daarna geeft mijn man antwoord.
‘Echt mooi. Heel mooi. Jezusmina. Dit kan ik toch niet direct uittrekken?’
Ik pak zijn hand en leidt hem achter me aan naar onze slaapkamer. ‘Dat hoeft ook niet. Ik trek eerst jouw kleren uit. Kom.’ 

 

Wat kan ik toch genieten van zijn volmaakte, naakte lijf. Helemaal in proportie. Zijn penis, fier overeind. Mijn nieuwe, kinky lingerie bevalt hem. We staan samen aan het voeteneinde van ons bed. Ik ga zitten en kus zijn eikel. Lik er plagend aan en neem plots zijn volledige erectie in mijn mond. 

 

Grommend trekt mijn man me overeind. ‘Stop. Eerst wil ik jou verwennen.’
Hij duwt me voorzichtig achterover op ons bed en komt naast me liggen. ‘Je weet niet half hoe opgewonden je me maakt met deze outfit, weet je dat?’
‘Ik heb het al gezien,’ grinnik ik, ‘maar weet je dat het mij ook niet onberoerd heeft gelaten? Voel maar.’ Vervolgens trek ik de knoopjes tussen mijn benen los. De transparante body kruipt langs mijn buik en mijn rug omhoog. Over mijn kruis lopen nu alleen nog twee smalle riempjes. De warme vingers van mijn man strelen mijn schaamlippen.
‘Verdomme,’ zucht hij, ‘wat ben je nat.’

 

Weg met zijn vingers. Een keiharde pik, dat wil ik voelen

 

Ik richt me op en kruip bovenop mijn man. Bloedgeil ben ik. Weg met zijn vingers. Een keiharde pik, dat wil ik voelen. Zijn eikel drukt al tegen mijn vagina. Heerlijk. Ik laat mezelf zakken. De riempjes glijden langs mijn klitje.
‘Neuk me,’ beveel ik.
‘Heel graag,’ antwoordt mijn man. Hij klemt zijn handen om mijn heupen en drukt zich langzaam heel diep in me. De riempjes van mijn body wrijven langs mijn klit.
‘Harder,’ kreun ik.  
Nu stoot hij zich bij me naar binnen. De riempjes voelen nog aangenamer dan net.
‘Sneller,’ hijg ik.
Mijn man trekt zijn knieën op en voert het tempo op. ‘Je bent zo mooi. Sowieso. In deze kinky lingerie ben je gewoon geil. Wat een heerlijke verrassing.’ 

 

Op mijn knieën, rechtop zittend, kom ik klaar. Met mijn handen strelend over mijn sterren, knijpend in mijn tepels. Diverse riempjes, naadloos aansluitend op mijn lichaam. Kinky en sexy. Daaroverheen de gladde stof van de transparante body. Binnenin me het warme zaad van mijn man. Ik voel het allemaal. 

 

Dit ga ik vaker doen, besluit ik. Ook buiten Valentijnsdag om.
Zeker buiten Valentijnsdag om. Dat is bij ons immers toch maar facultatief.

Dit verhaal is tot stand gekomen door een samenwerking tussen VoyeurX en Izzy van der Horst. 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.