Erotisch verhaal - De kersttafel klaarmaken

Erotisch verhaal Rollenspel lingerie heteroseks juf

‘Wat hebben jullie ontzettend hard gewerkt. Weten jullie wel dat ik supertrots op jullie ben?’
Mijn kleuters zitten glunderend op hun stoeltje in de kring, rondom onze zorgvuldig gemaakte kerstknutselwerken van deze week. Stuk voor stuk zijn ze nog meer tevreden dan dat ik ben. Opeens steekt Priscilla haar hand op. Ik knik haar toe.


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'De kersttafel klaarmaken' als erotisch audioverhaal!


‘Juf, wie gaat alles op onze kersttafel zetten?’ klinkt haar bezorgde stem, ‘de school is zo uit en maandagmorgen moet het klaarstaan.’
Onmiddellijk zie ik paniekerige blikken in de groep ontstaan. Ik wuif ze glimlachend weg. 

‘Omdat jullie het zo goed gedaan hebben, maak ik het morgen af,’ beloof ik. Glimlachend plaats ik mijn wijs- en middelvinger voor mijn mond en doe net alsof ik er doorheen spuug. ‘Ik zweer het!’

 

Zodra ik al mijn leerlingen heb uitgezwaaid, keer ik terug naar mijn klaslokaal. Tot mijn verbazing staat Raymond, de vader van Priscilla, voor mijn deur.

Het idee om morgen hier met hem alleen te zijn...

 

‘Priscilla is al naar huis,’ begin ik, ‘uw vrouw heeft haar zojuist opgehaald.’
‘Dat weet ik,’ antwoordt hij, ‘het is haar week. We leven al een tijdje gescheiden.’ 
Ik bloos tot achter mijn oren. ‘Och, sorry, dat wist ik niet.’ 
Hij lacht mijn verontschuldigingen weg. ‘Dat kon je ook niet weten. We hebben het nog niet aan de grote klok gehangen, maar mijn ex-vrouw en ik wonen inmiddels om de week bij Priscilla in onze gezamenlijke woning.’

 

Hoewel ik deze informatie even op me moet laten inwerken, besef ik al snel dat dit bijzonder goed uitgedacht is. ‘Wat een prachtige constructie,’ concludeer ik, ‘maar waar kan ik je dan mee helpen?’ 
Nu kleuren zijn wangen. ‘Ik wilde eigenlijk vragen of je morgen misschien hulp nodig hebt?’

 

Zijn wellicht onschuldig bedoelde vraag veroorzaakt bij mij een waterval van minder onschuldige gedachten. Want Raymond is erg leuk om te zien. In onze teamkamer gaat zijn naam zelfs regelmatig over de tong. Het idee om morgen hier met hem alleen te zijn… ja, dat spreekt me wel aan. Zeker nu ik weet dat hij vrijgezel is.

Wanneer ik de volgende ochtend het verlaten schoolterrein op wandel, zie ik Raymond van de andere kant aan komen lopen. We zijn bijna gelijktijdig bij de ingang. 
‘Goedemorgen,’ klinkt zijn vrolijke stem, ‘wat een timing!’ 
Ik steek mijn sleutel in het slot en open de voordeur. ‘Inderdaad. Als alles zo soepel verloopt vandaag, dan teken ik ervoor,’ grijns ik, ‘goedemorgen trouwens!’

 

Zodra we binnen zijn toets ik de code van het alarm in en draai de deur weer op slot. ‘Mijn lokaal is helemaal achterin,’ leg ik uit, ‘daar hoor ik niet of er iemand binnenkomt.’ 
Raymond kijkt me begripvol aan. ‘Op zaterdag hoort er verder ook niemand hier te zijn, lijkt me?’ 
Ik knik bevestigend. ‘Mijn sleutel laat ik erin zitten, voor het geval dat.’
‘Voor het geval dat ik het idee heb dat je mij opsluit?’ vraagt hij.

 

Shit, wat zet ik mezelf voor schut. Hoe los ik dit nu op?
Ik kijk Raymond schuldbewust aan. Pas dan zie ik de grote glimlach op zijn gezicht. 
'Geintje hoor,’ zegt hij. En dan, met een knipoog: ‘Ik wil best met jou opgesloten zitten.'

Snel wend ik me van hem af en zet koers naar mijn klaslokaal, vurig hopend dat Raymond de plots opgekomen warmte op mijn wangen niet gezien heeft.

Ondanks mijn uitnodigende decolleté, zie ik hem nooit kijken

 

In de twee uren die volgen, zijn we gezellig druk met het klaarmaken van de kersttafel. Hoewel we regelmatig veel en lang oogcontact hebben en sommige opmerkingen van beide kanten dubbelzinnig zouden kunnen worden opgevat, trek ik de conclusie dat Raymonds uitspraak over het samen opgesloten zitten, toch echt als grap bedoeld was. Over mijn nieuwe jurk – die ik, toegegeven, speciaal aangetrokken had vandaag – zegt hij bijvoorbeeld niets. En ondanks mijn ietwat uitnodigende decolleté, zie ik hem nooit kijken.

 

Ach, wat dacht ik ook. Mijn fantasie is met me op de loop gegaan. Waarom zou een knappe man als Raymond interesse hebben in mij, de juf van zijn dochter notabene? Deze vader is gewoonweg betrokken en bovendien erg hulpvaardig. Niets meer dan dat.

 

‘Heb je trek?’ vraag ik. Het is inmiddels iets over twaalven. ‘Ik kan tosti’s maken in onze teamkamer.’ 
‘Hebben we dat verdiend?’ vraagt Raymond. Hij doet een paar stappen bij ons project vandaan en wenkt me. ‘Wat denk jij?’ 
Van een afstandje bekijken we samen de kersttafel. Het is bijna af.
Ik knik. ‘Ons werk is absoluut tostiwaardig.’

 

Raymond lacht hardop. Hij legt zijn arm om mijn schouders en weer is er oogcontact. De stof van mijn jurkje lijkt zich plotseling aangenaam strak om mijn borsten te spannen.
‘Ik heb wel zin in iets lekkers,’ zegt hij, ‘kom.’

 

Hoewel ik weet dat Raymond het over de lunch heeft, hitsen zijn woorden me ook tussen mijn benen op. Bijna onbedwingbare verlangengs dringen zich onherroepelijk aan, maar ik ben professioneel genoeg om ze te negeren. Voorlopig, althans. Zodra ik vanmiddag thuis ben, weet ik zeker dat ik de druk van de ketel ga halen. Waarschijnlijk zelfs meerdere keren.

Mijn tepels priemen door de vochtige stof

 

‘Ga zitten, dan maak ik onze tosti’s,’ zeg ik tegen Raymond. Ik wijs hem op het luxe bankstel in de hoek van de teamkamer. 
Als ik met twee borden terugkom uit het keukentje, zit Raymond in het midden van de bank goedkeurend om zich heen te kijken. ‘Jullie hebben het goed voor elkaar hier.’ 
Ik ga vlak naast hem zitten en geef hem een bord. ‘Inderdaad. Alsjeblieft, eet smakelijk.’
Raymond heft zijn tosti bij wijze van proost. ‘Smakelijk!’

 

Lachend om zijn bijzondere toost neem ik een veel te grote hap. Een hete, lange sliert gesmolten kaas valt tussen mijn mond en mijn bord, precies op mijn borsten.
Raymond schrikt ervan. ‘Lisette, pas op!’
In een reflex grist hij de warme kaas van mijn huid en sprint naar het keukentje. Binnen een paar seconden is hij terug met een natte, lauwe doek, welke hij uiterst voorzichtig op mijn decolleté drapeert. ‘Gaat het?’ vraagt hij. Zijn stem klinkt bezorgd.

 

Ik kijk hem grinnikend aan. ‘Prima. Gelukkig koelt kaas behoorlijk snel af.’
‘Ja, ja, dat is waar ook,’ stamelt Raymond, terwijl hij de doek van mijn borsten pakt. De stof van mijn jurkje is vochtig geworden. Mijn tepels priemen erdoorheen.
‘Kijk maar, er is niets aan de hand,’ verzeker ik hem.

Raymond slaakt een diepe zucht. ‘Lisette, ik denk dat ik beter kan gaan. Om eerlijk te zijn is mijn blik de hele ochtend al op niets anders gericht dan op jouw leuke persoontje. En die prachtige jurk, waar je figuurtje zo fantastisch in uitkomt… nou… dat zorgt bij mij voor slechte ideeën. Sorry, dit had nooit mogen gebeuren.’

 

Hij staat op van de bank en loopt vastberaden naar de deur. 
Mijn stem klinkt zachtjes. ‘Raymond?’
Ik wacht net zolang totdat hij recht in mijn ogen kijkt. Ze spreken boekdelen. Mijn mond zegt het alleen ter bevestiging: ‘Ik hou van slechte ideeën…’  

 

Secondenlang gebeurt er niks. Alsof we het beide nog niet kunnen geloven.
Dan stapt Raymond op me af. Terwijl ik mijn armen om zijn hals sla, belanden mijn lippen op de zijne en voordat ik het goed en wel besef zijn we verwikkeld in een wild, geil tonggevecht.

Mijn verlangens zijn veranderd in een schrijnend smachten

 

‘Mag ik je jurk losmaken?’ vraagt Raymond. 
‘Heel graag,’ antwoord ik. 
Hij trekt de lange rits op mijn rug open. Ik laat me achterovervallen op het bankstel en strek mijn armen naar Raymond uit, zodat hij de mouwen over mijn handen kan pakken en zo gelijk mijn borsten bevrijdt.

 

‘Wauw, Lisette, wat ben je mooi. Mag ik…?’ 
Ik laat hem niet uitpraten. 
‘Ja, je mag alles. En een beetje hard vind ik erg lekker.’ 
De ogen van Raymond twinkelen. ‘That’s my girl.’

 

Hij kruipt achter mijn hoofd en drukt zijn knieën tegen mijn schouders. ‘Ogen dicht,’ fluistert hij. 
Een hele poos voel ik niets. Dit maakt me niet onzeker, maar zorgt er wel voor dat vrijwel iedere vezel in mijn lijf ondertussen hunkert naar, ja, naar wat?

 

Zodra Raymond mijn borsten begint te strelen en tegelijkertijd met zijn tong alle tijd neemt om mijn tepels flink te verwennen, weet ik – kronkelend van genot - waar ik zo naar snak: naar pure, ongeremde seks, zonder verdere verplichtingen. 
Ik duw mijn jurk, samen met mijn stringetje, verder omlaag, over mijn heupen. 
‘Volgens mij ben jij ergens aan toe,’ gromt Raymond. 
Hij heeft gelijk. Mijn eerdere verlangens zijn veranderd in een schrijnend smachten naar een vorm van ontlading. 
Raymond buigt zich over me heen, trekt mijn lippen behoedzaam uit elkaar en beft me precies zoals ik het wil. Hard en snel.
‘Ja zo, dit is zo goed!’ roep ik uit, ‘nu twee vingers, diep in me!’

Straks volgt de echte ontlading

 

Hij doet het niet. Hij doet het niet! Als ik mijn mond open om het nogmaals te vragen, wordt mijn kutje plotseling dieper en vollediger gevuld dan ooit tevoren. 
‘Fuck, fuck, fuck!!’ Ik brul het uit. Dit is te veel, te diep en te lekker. Veel te intens! 
Raymond trekt zich even terug, om vervolgens genadeloos weer naar binnen te stoten. 
‘Oh fuck, ohhh Raymond, ooh ooh ooh!’ Ik kan niet anders dan me hieraan overgeven. Binnenin mij lijkt alles knijpend tot een hoogtepunt te komen. Hijgend laat ik het gebeuren.

 

‘Heerlijk, wat kun jij genieten,’ klinkt Raymonds fluisterende stem, ‘straks volgt de echte ontlading.’ 
‘Bedoel je dat van jou?’ vraag ik een tikkeltje geërgerd. 
Hij lacht. ‘Nee, dat zou een domper zijn, zeg. Ik laat het je ervaren.’
Abrupt springt Raymond van het bankstel op de vloer. Hij trekt mijn billen over de rand van de zitting en ontdoet me van mijn jurk en mijn string. Mijn hold-ups en mijn laarzen mag ik aanhouden.

 

Dan begint hij me hardhandig met slechts één vinger te penetreren. Niet diep, maar in een bochtje. 
‘Hier zit een heel fijn kussentje,’ vertelt hij, ‘voel je dat?’ 
‘Ja,’ kreun ik, ‘ik moet plassen.’ 
Raymond schudt glimlachend zijn hoofd. ‘Dat voelt zo. Geef maar druk, want je moet spuiten.’
Ik probeer het, maar tevergeefs. 
‘Ontspan je maar dan,’ fluistert hij.

 

Dat lukt. Onmiddellijk wordt het gevoel van moeten plassen vele malen sterker. Ik ben geneigd om mijn spieren op slot te zetten, maar dat laat Raymond niet toe. 
‘Blijf ontspannen, blijf ontspannen, laat het gaan, toe maar…’ 
Plots klinkt mijn kutje natter dan ooit tevoren. Raymonds vinger kent geen genade. 
‘Toe maar, spuit maar, spuit maar…’

 

Een stroompje vocht, waarvan ik niet weet waar het vandaan komt, sijpelt langs mijn billen. En nu het kraantje open is, gaat het makkelijker. Iedere keer als hij mijn kussentje aanraakt, kan ik een beetje ejaculeren.

 

‘Kun je je buikspieren aanspannen?’ vraagt Raymond. 
Dat lukt. Tot mijn verbazing spuit ik opeens een behoorlijke straal tegen hem aan.
‘Wow,’ roep ik, ‘dat voelt supergeil!’

Nog een paar keer krijg ik het voor elkaar, totdat ik letterlijk en figuurlijk leeg ben. Uitgeput zak ik op de vloer.
‘Wauw, wauw, wauw,’ zucht ik, ‘wat een ervaring was dat!’

Tergend langzaam trek ik mijn kutje over zijn pik

 

Raymond geeft me een paar minuten om bij te komen.
‘Mag ik nog steeds alles?’ informeert hij.
Daar hoef ik niet eens over na te denken. ‘Jazeker.’ 
‘Draai je maar om dan,’ zegt Raymond zachtjes, ‘op knieën en ellebogen.’

 

Tussen de bank en de tafel in onze teamkamer steek ik mijn kontje zo hoog mogelijk de lucht in. Achter me hoor ik het geluid van zijn opengaande rits. Niet veel later glijdt zijn stijve pik in mijn natte kutje.

 

‘Oh Lisette, wat ben jij heerlijk…’ kreunt Raymond. Hij windt er geen doekjes om en neemt me gelijk lekker hard. Precies zoals ik het graag heb. Ik duw mijn gezicht tussen mijn ellebogen tegen het tapijt. 
‘Jij…’ hijg ik, ‘verdomme zeg, wat neuk je me goed!’ 
Raymond geeft een speelse tik op mijn billen. ‘Het ziet er ook onwijs geil uit, weet je dat?’

 

Ik kan me daar alles bij voorstellen. Bij elke stoot ziet hij zijn pik diep in mij verdwijnen. Dat gun ik hem van harte, want ik ben degene die telkens volledig gevuld wordt. Iedere stoot voelt verrukkelijker dan de vorige, totdat mijn kutje letterlijk helemaal voor hem openstaat.

Achter mij hoor ik Raymond happen naar adem. Hij zit heel diep in me. ‘Lisette, ohh, wow, dit is, dit is…woooow…’ 
Tergend langzaam trek ik mijn kutje over zijn pik. ‘Extatisch?’ vraag ik. 
Raymond knikt. ‘Ja. Ik houd dit niet lang…’ 
Op het moment dat alleen zijn gezwollen eikel zich nog tussen mijn schaamlippen bevindt, stop ik even.

 

‘Lisette, niet doen, ik kom zo!’ Raymonds stem klinkt luider.
Hij heeft gelijk. Vrijwel direct voel ik de geile, eerste pulsen van zijn opkomende orgasme. Vliegensvlug draai ik op mijn rug, net op tijd om zijn hete zaad met mijn borsten op te vangen.


Reactie plaatsen

Reacties

Remy
een jaar geleden

Dit is echt zo'n heerlijk verhaal. Op sommige gebieden ook heel herkenbaar... 😈🙈🤤 Dank je!

Izzy van der Horst
een jaar geleden

Heel graag gedaan, Remy! 😊

Mario Dings
een jaar geleden

Ik hou wel van zo'n verhaal met een open eind. Dan kan ik er zelf nog een vervolg op verzinnen.
En toch mis ik daarin (een beetje) jouw inbreng.