Erotisch verhaal - Een verzetje

Erotisch verhaal Hetero sauna collega likken

Bzzzzz. Bzzzzz. Bzzzzz. 
‘Neeheee…niet nu al!’ Met tegenzin opent Loes haar ogen en grijpt de steeds luider zoemende telefoon van haar nachtkastje. Ze swipet de wekker uit en kijkt verschrikt naar de klok. Vijf voor half negen. Dat betekent dat ze twee keer te veel gesnoozed heeft. Shit! 

 

Vanuit haar slaapkamer sprint ze naar de douche. In het voorbijgaan grist ze haar tandenborstel van de wasbakrand, drukt er een dot pasta op en terwijl ze onder de nog lauwe straal stapt, poetst ze met één hand haar tanden en met de andere zeept ze haar lijf in. Als het water eindelijk warm begint te worden, is Loes al klaar. 

 

Tijd voor ontbijt heeft ze niet meer. Ze springt op haar fiets en klokslag negen uur stapt ze quasi nonchalant door de personeelsingang van het luxueuze saunacomplex. Vandaag heeft ze een afwisselende dienst; ’s ochtends in het horecagedeelte en ’s middags in de sauna’s.

 

Een verzetje, dat zou goed voor je zijn

 

‘Goedemorgen Loes!’ Haar supervisor Heleen is zoals gewoonlijk al aanwezig in het restaurant. Heleen is het type vrouw die iedereen mag. Ze is lief, geïnteresseerd, zeer bij de pinken en een moedertje pur sang. In de twee jaren dat Loes hier werkt, heeft ze haar nog nooit kunnen betrappen op een chagrijnige bui.
‘Morgen Heleen! Hoe was je weekend?’
‘Heerlijk, schat. Ik ben met Arie kleiduiven wezen schieten. We hebben zo enorm veel schik gehad!’
Loes grinnikt. Soms vergeet ze dat haar supervisor ook een hele stoere kant heeft.
‘Ben jij de dagen een beetje doorgekomen?’ informeert Heleen. 

 

Met deze laatste woorden drukt ze de vinger precies op de zere plek: haar relatiebreuk met Erik.
‘Jawel. Het zijn de kleine dingen, snap je. Elke ochtend maakte hij een ontbijtje voor ons. En hij maakte me wakker als ik door mijn wekker heen sliep.’
‘Ach, schatje.’ Heleen slaat een arm om Loes heen en wrijft over haar rug. ‘Het komt wel goed, meissie. Je moet er even doorheen. Een verzetje, dat zou goed voor je zijn.’
Loes maakt zich lachend los van haar collega. ‘Een verzetje?’
‘Ja, natuurlijk.’ Heleen kijkt haar bloedserieus aan. ‘Even een ander, om je zinnen te verzetten. Zo deden wij dat vroeger al.’ 

 

Verder gaat het gesprek niet, want de eerste gasten druppelen het restaurant binnen voor een kop koffie of thee met een gebakje. Na een uur wordt het iets rustiger. Loes serveert de laatste bestelling uit en merkt dan pas de jongeman naast Heleen op.
‘Loes, dit is Joey. Hij komt vandaag proefdraaien in de horeca en in de sauna’s. Daarom dacht ik dat hij het beste met jou mee kan lopen vandaag.’
‘Natuurlijk, geen probleem. Ik ben Loes.’ Ze steekt haar hand uit.
‘Joey.’ Hij kijkt haar vrolijk aan en legt zijn hand stevig in de hare.
Wat een krachtige handdruk. En godallemachtig, wat is hij knap. Zijn ogen zijn zo blauw, en zijn lach, zijn lippen.. 

 

‘Loes? Wat kan ik doen?’ Grijnzend trekt Joey zijn hand terug.
‘Eh, ja, sorry. Ik zal je eerst een rondleiding geven. Kom maar mee.’ Ze duwt Joey richting de keuken en kijkt nog even snel over haar schouder. Naar Heleen, die breed lachend naar haar knipoogt. Met haar verzetje. Het zou wat.

 

Wat heeft hij volmaakte lippen. Hoe zou hij zoenen?

 

Joey blijkt een vlotte leerling. Loes observeert hem vanachter de toonbank. Met zijn haast natuurlijke charisma windt hij iedere gast om zijn vinger. Hij maakt grapjes, geeft complimentjes, maakt oprecht geïnteresseerd een praatje en toch blijft hij niet langer bij een tafel dan nodig.
‘Wat een stuk is het, hè! Ik zie je wel kijken.’ Mevrouw van Dijken, een vaste gast van het saunacomplex, staat breed grijnzend voor haar.
Loes bloost. ‘Ik moet hem inwerken, vandaar.’
‘Natuurlijk. Mag ik afrekenen?’ 

 

’s Middags laat Loes de verschillende sauna’s zien aan Joey. Ze zijn bijna allemaal gelegen rondom het uitgestrekte binnenbad. Alleen voor de laatste sauna moeten ze naar buiten.
Een smal paadje leidt hen tussen hoge heesters door naar een afgelegen hoekje in de tuin. De houten sauna staat midden in het struikgewas.
‘Het lijkt wel een enorm wijnvat,’ merkt Joey op.
Loes kijkt hem glimlachend aan. ‘Je zou maar zo’n voorraad wijn in de tuin hebben staan!’ 

 

Joey grinnikt. De dansende pretlichtjes in zijn helderblauwe irissen maken hem nog aantrekkelijker. En wat heeft hij volmaakte lippen. Hoe zou hij zoenen? En hoe lang kijkt ze al naar hem? Shit. Veel te lang!
‘Aan het einde van de middag staat hier een opgieting gepland,’ vertelt ze, ‘kom, ik laat je zien hoe dat werkt.’ Snel draait ze zich van hem af, hopend dat hij haar rode wangen niet ziet. Met haar sleutel draait ze de deur van het slot.
‘Deze sauna gaat pas over anderhalf uur open?’ vraagt Joey, wijzend op het bord naast de deur.
Loes knikt. ‘Alle tijd om voor te bereiden. Weet je wat een opgieting is?’
‘Volgens mij maak je dan met behulp van ijs op de kachel de sauna heel heet?’
‘Inderdaad. Het is een soort ritueel, met ijs en etherische oliën. Kom verder.’

 

Loes duwt de deur open en samen stappen ze naar binnen. Hoewel ze nog maar in het halletje staan, is de warmte al gelijk goed te voelen. 
‘Hier links is een grote vrieskist,’ legt Loes uit, ‘helemaal gevuld met zakken vol ijsklonten.’ Naast de vriezer staat een grote emmer. Ze trekt het deksel open, pakt er een dampende zak uit en scheurt deze open boven de emmer.
‘Rechts staan de etherische oliën,’ wijst ze, ‘wil jij eentje uitkiezen?’
Joey laat zijn blik over de verschillende flesjes gaan. Langer dan een halve minuut heeft hij niet nodig. ‘Deze.’
Pas als hij Loes de olie overhandigd ziet ze wat hij gekozen heeft. Sinaasappel en geranium. Zoet en sensueel. Oef.
‘Lekker,’ zegt ze zo nonchalant mogelijk.

 

Joey is inmiddels al uit de dunne, witte werkbroek gestapt en trekt nu ook het bijbehorende shirt over zijn hoofd. Slechts gehuld in een zwart, kort broekje staat hij voor haar. ‘Ik hoop het.’
Een druppel zweet glijdt tussen Loes haar borsten door naar beneden. Haar keel voelt gortdroog. Onder haar werkkleding draagt ze alleen haar bikini. Wist zij veel dat ze iemand in moest werken. Ze hangt haar kleren aan een haak. In haar onderbuik voelt het vreemd.

 

'Lik me,' smeekt Loes, 'lik me alsjeblieft.'

 

Met de emmer ijs in haar hand trekt Loes de volgende deur open. Joey volgt met de olie.
‘Hier is de kachel,’ vertelt Loes. Ze zet de emmer op de houten bank naast de grijze stenen. ‘Om het snel heet te krijgen leggen we een deel van het ijs op de stenen.’
‘Zal ik je helpen?’ vraagt Joey.
Samen leggen ze de ijsklonten op de kachel. Onmiddellijk beginnen de stenen te sissen en te stomen. Loes is zich ontzettend bewust van zijn vrijwel naakte lichaam zo dichtbij haar. Het vreemde gevoel verspreidt zich in een rap tempo door haar hele lijf. Vreemd, maar aangenaam. Spannend. ‘Joey? Doe er ook maar een paar druppeltjes olie op.’ 

 

Hete, zoete aroma dringt hun neuzen binnen.
‘En, vind je het lekker?’ vraagt Joey. Hij streelt voorzichtig met de buitenkant van zijn wijs- en middelvinger over haar bovenarm.
Ineens herkent Loes de signalen in haar lichaam. Ze zijn allesbehalve vreemd; ze heeft ze alleen heel lang niet ervaren. De onontkoombare aantrekkingskracht, de gulzigheid, de trek, nee, de honger naar seks met iemand. Met hem. Met Joey. Hier en nu. En hij wil haar ook.
‘Ik vind jou lekker,’ fluistert ze. 

 

Joey neemt haar gezicht in zijn handen. Kust haar. Loes barst bijna van verlangen. Zijn manier van zoenen is zalig. En als ze zijn tong langs haar lippen in haar mond voelt glijden, staat ze te trillen op haar benen.
Joey voelt het. ‘Ik leg je neer,’ fluistert hij. Voorzichtig zakt hij op zijn knieën, totdat Loes met haar billen op de vloer zit. Hij kust haar hals, streelt haar buik, haar rug en haakt met zijn vingers de sluiting van haar bikinitop los. Loes trekt de bandjes van haar schouders. Het bovenstukje valt op de grond.

 

‘Wauw,’ zucht Joey, ‘wat heb jij verrukkelijke borsten.’ Met zijn lippen drukt hij er kleine kusjes op. Eerst links, dan rechts. En als hij haar tepel in zijn mond neemt, bijt hij er heel even in. Zacht genoeg om haar niet echt pijn te doen, maar hard genoeg om haar nog geiler te maken.
Loes legt haar hand op zijn hoofd, duwt hem omlaag. ‘Lik me,’ smeekt Loes, ‘lik me, alsjeblieft.’

 

Joey grijpt het weinige stof van haar broekje en rukt het van haar lijf. Zonder verder enige vorm van voorspel duwt hij zijn tong tegen haar klitje.
Deuren die jarenlang gesloten zijn geweest blijken voor Joey slechts luciferhoutjes. Stuk voor stuk trapt hij ze in en laat ze branden als nooit tevoren. Binnen een halve minuut barst Loes in duizenden stukjes uiteen.

 

Een druppeltje wit vocht ontsnapt. Zijn ballen branden

 

‘Zo, daar was jij aan toe, zeg.’ Joey ligt naast haar op de grond. Het zweet gutst van hun lijven.
Loes kijkt hem ondeugend aan. ‘Nog steeds wel eigenlijk..’
‘Helemaal goed, maar niet hier.’ Joey komt overeind, tilt haar van de vloer en wandelt terug naar het halletje. In een handige beweging wipt hij het deksel van de vrieskist open en legt Loes op de zakken met ijs. ‘Lekker?’
Even kijkt ze hem verschrikt aan, maar dan lacht ze. ‘Best wel eigenlijk.’
Joey stroopt zijn korte, zwarte broekje af over zijn heupen. Zijn erectie staat stijf rechtop tegen zijn buik. Hij plaatst zijn handen op de rand en springt bij Loes in de vriezer. Heel langzaam buigt hij zijn lijf over de hare. Als zijn gezicht bijna boven de hare hangt, voelt Loes hoe zijn eikel tussen haar natte schaamlippen glijdt.

 

‘Meer,’ fluistert ze.
Joey wacht. Hij kust haar. Likt haar lippen en haar tong. Speels, stoeiend en geil. Pas dan kantelt hij traag zijn heupen en glijdt hij helemaal in haar.
Loes slaat haar benen om Joey heen, klemt zichzelf aan hem vast. ‘Neuk me.’
‘Ik wil niets liever,’ gromt Joey. Steunend op zijn armen begint hij voorzichtig te stoten. ‘Vind je het fijn zo?’
Loes knikt. ‘Ja. Blijf me neuken, alsjeblieft.’ 

 

Zijn knappe gezicht, die boven haar heen en weer beweegt. Zijn heupen, die ritmisch tegen haar billen slaan. Zijn heerlijke pik, die steeds harder diep in haar stoot. En zijn gespierde buik, die bij elke beweging tegen haar klitje schuurt. Het is alsof de wereld om hen heen niet meer bestaat. Loes is er zich in ieder geval niet meer bewust van. Ze knijpt haar benen nog strakker om Joey’s lichaam.
‘Ik ga komen,’ hijgt ze.
Hij blijft haar neuken, zoals ze vroeg. Er is geen houden meer aan. Haar orgasme raast als een wervelwind door heel haar lijf. En als het eindelijk wegebt, dient een tweede zich aan.

 

Joey wacht netjes totdat ze uitgeput haar benen laat zakken. Pas dan trekt hij zich uit haar terug. Zijn eikel glimt. Hij staat op knappen.
‘Wil je over me heen spuiten?’ fluistert Loes. Ze masseert haar borsten.
Joey legt zijn hand om zijn lid. Een druppeltje wit vocht ontsnapt. Zijn ballen branden. Hij kreunt even, geniet van het moment. Dan voert hij het tempo op. Binnen een halve minuut volgt de ontlading. Stralen warm zaad dalen neer op Loes haar buik en op haar borsten.
Ze glimlacht. Wat is hij lekker. Hier was ze inderdaad aan toe, aan een verzetje. Heleen moest eens weten…


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.