Erotisch blogverhaal: Het belang van communicatie bij swingen en open relaties + 5 cruciale tips!

Erotisch Blog over Het Belang Van Communicatie Bij Swingen En Open Relaties door Izzy van der Horst

Mijn man en ik stonden dicht tegen elkaar aan op de oprit. We zwaaiden een heel leuk stel uit; onze allereerste thuisdate. Van te voren hadden we alles uitgebreid besproken, tijdens de date hadden we regelmatig contact samen, en ook naderhand hebben we nog lang gepraat.

 

Het is inmiddels jaren geleden, maar ik weet het nog als de dag van gisteren

 

‘Schat, zullen we naar binnen gaan?’ Voorzichtig maakt mijn man zich los van me. Een kille wind waait langs mijn rug. Het wordt al fris buiten. Ik knik en gearmd lopen we naar binnen. We pakken twee koude biertjes uit de koelkast en begeven ons naar onze woonkamer. Behalve dat het daar erg warm is, hangt er ook nog steeds een aangename geur. Zoet, met een zoutig randje. De geur van goede seks.

 

Mijn man kleedt zich uit en gaat in de hoek van de bank zitten. Uitnodigend klopt hij naast zich op de bekleding. Ik vlij me naakt tegen hem aan.
Hij slaat een arm om me heen en geeft een kus op mijn hoofd.
‘Proost,’ zegt hij, terwijl hij zijn biertje naar me opheft, ‘op onze eerste date met een stel.’

Grinnikend tik ik mijn biertje tegen de zijne. ‘Cheers. Hoe heb jij het ervaren?’

 

We nemen een slok van ons koude drankje en denken beide even na over deze vraag.
‘Ik vond het vooral heel natuurlijk en ongecompliceerd aanvoelen allemaal,’ begint mijn man.

Dat was inderdaad zo. ‘Klopt. Ik heb me ook geen moment ongemakkelijk gevoeld.’

Mijn man richt zich op en kijkt me vrolijk aan. ‘Nee! Ik ook niet!’ Dan wordt zijn blik wat serieuzer.

 

‘Hoe vond je het om mij met een ander te zien?’


In mijn hoofd wordt het beeld van mijn man en Elise onmiddellijk geprojecteerd. Neukend op onze bank, naast mij. Ik voel een klein, plezierig schokje in mijn kruis.
‘Het was heel anders dan dat ik me had voorgesteld,' begin ik, 'nou ja, anders. Je kunt het je gewoon van te voren niet voorstellen. Ik had nooit kunnen bedenken hoe het voelt. De eerste momenten dat ik jou met haar bezig zag waren eerlijk gezegd wel even wennen.’ 


Mijn man knikt. ‘Inderdaad, dat herken ik. Maar daarna voelde het wel goed?’

Glimlachend kijk ik hem aan. ‘Ja. Ja, absoluut. Ik vond het al snel heerlijk om jou te zien genieten. En het was ook best geil om te zien hoe een andere vrouw van jou genoot.’
Mijn man aait liefkozend over mijn wang en laat zijn hand dan via mijn hals naar mijn borst glijden. Plagend knijpt hij even in mijn tepel. ‘Ik vond het supergeil om te zien hoe Tom jou domineerde. Hij wist echt wat hij deed. En wat een goede pik had hij.’ 

 

Bij het horen van deze woorden voel ik mijn wangen warm en mijn klitje weer heet worden. Mijn man kijkt me lachend aan. ‘Niet dan?’
Ik knik. ‘Je reageert zo leuk en lief. Je bent echt niet jaloers, hè?’
Mijn man schudt zijn hoofd.


'Nee. Want weet je, ik vind het juist een hele leuke aanvulling op onze relatie

 

Wat wij samen hebben, dat is zo sterk en solide. Ik zou nooit een ander willen. Alleen af en toe. Maar dan wel samen met jou.’

‘Dat wil ik ook. Ik vind het echt superfijn dat wij dit zo kunnen. Want ik wil niet de rest van mijn leven alleen maar met jou seks hebben. Maar ik wil wel dat je er altijd bij bent.’ Ik kijk mijn man aan en kus hem. ‘Beloof je dat?’ vraag ik.

 

Hongerig kust hij me terug en maakt een gesmoord, bevestigend geluid. Hij belooft het. Zijn gedachten zijn echter al elders. Hij pakt mijn half opgedronken biertje uit mijn hand en zet deze samen met zijn eigen biertje op de tafel. Dan laat hij zijn hand via mijn dijbeen naar mijn kruis glijden.

'Weet je nog hoe lekker Tom jou heeft verwend vanavond?'

'Ja,' zucht ik.

'Wat vond je het lekkerst?' vraagt mijn man. Zijn vingertoppen glijden langs mijn lipjes.

'Zoals hij me teasde. Steeds langs mijn klitje en niet erop,' antwoord ik.

Onmiddellijk wordt het uitdagende spelletje tussen mijn benen nogmaals gespeeld.

'Was dat het enige?' vraagt hij.

Ik glimlach. 'Oh nee, zeker niet. Tom kon heerlijk beffen.'

Mijn man zakt op zijn knieën voor de bank. Hij spreidt mijn benen en likt mijn vulva zoals alleen hij dat kan, waarbij hij pas op het laatste moment met zijn tong over mijn inmiddels gezwollen clitoris gaat. 

'Wat vond je nog meer zo lekker?' vraagt mijn man.

'Mijn klit! Lik mijn klit!' roep ik, 'en twee vingers...'

'In je kletsnatte kutje.'

Zijn tong en zijn vingers gaan precies in mijn maat. Al snel komen er veel, heel veel prettige schokjes vrij.

 

Het heeft meer weg van een vonkenregen, waarbij de bui zich vanaf mijn klitje een knetterende weg baant richting mijn onderbuik

 

Zodra ik weer bij mijn positieven ben, duwt mijn man me zachtjes achterover op de bank. ‘Ik ga je nemen,’ gromt hij.

Ik zou niet anders willen. Een tikkeltje aan de ruwe kant grijpt hij mijn heupen vast. Heerlijk, ik kantel mijn bekken alvast uitnodigend omhoog. Direct voel ik zijn gladde, opgewonden eikel tegen mijn schaamlippen. In één geile, harde stoot glijdt hij volledig bij me naar binnen, alsof zijn pik precies gemaakt is voor mijn kut. 


‘Oh liefste, jij voelt het allerlekkerste,’ kreunt mijn man.

‘Jij,’ zucht ik, ‘omdat jij mijn liefste bent.’

'Daarom passen wij perfect bij elkaar.' Hij begint me steeds sneller te neuken. 

Ik krom mijn rug zodat we samen nog dieper kunnen.

'Fuck... Je weet wat er gebeurt als je dit met je kutje doet, hè,' hijgt mijn man, 'ik ga je helemaal volspuiten.’

'Dat is precies wat ik wil,' fluister ik, 'kom maar met je lekkere zaad!'

Grommend trekt hij zijn erectie uit me terug, totdat alleen zijn eikel nog tussen mijn glinsterende lippen verborgen ligt.

'Leg je benen maar over me heen,' zegt hij, 'zo ja, met je knieholtes over mijn schouders.'

Ineens wordt ik half opgetild. Alleen mijn achterhoofd, mijn schouders en het bovenste gedeelte van mijn rug steunen nog op het zitmeubel.  Mijn man hangt boven me, steunend op zijn sterke armen. In dit standje glijdt zijn stijve pik tot aan zijn ballen bij me naar binnen.

Hij gromt. 'Jij bent veel te lekker, weet je dat?' Op het moment dat mijn man zich voor de derde keer diep in mijn kutje duwt, voel ik de pulserende golven van zijn ontlading. Direct erna hoor ik een langgerekte, bijna dierlijke kreet van genot.

Ik sla mijn armen om hem heen als hij voorzichtig over me heen zakt. Op dit moment kan me niet voorstellen dat ik ooit in mijn leven meer van iemand zou kunnen houden als nu van hem.

 

Vijf cruciale tips om swingen en open relaties tot een succes te maken

  1. Wees er 100% zeker van dat de neuzen dezelfde kant op staan. Jullie hebben er samen veel over gesproken en zien het - theoretisch - allebei zitten om andere mensen bij jullie seksleven te gaan betrekken.
  2. Maak samen duidelijke afspraken en houd jullie daaraan. Alleen dan kan swingen of een open relatie succesvol zijn. Respect, communicatie en humor staan hierin centraal. En liefde, natuurlijk. Liefde boven alles. 
  3. Let op: theorie en praktijk kan een wereld van verschil zijn. Hoe vaak jullie samen in bed 'een geile date met een ander(e) stel/man/vrouw' ook gefantaseerd hebben, de eerste keer in het 'echt' is altijd anders. Ineens zijn er daadwerkelijk andere mensen bij, die - afhankelijk van de gemaakte afspraken - net zo intiem met jouw partner mogen omgaan als jijzelf. Hoe dit voelt en hoe jullie daar op reageren weten jullie pas op het moment dat... nou ja... dat het gebeurt dus.
  4. Het is erg belangrijk dat het gevoel voor, tijdens en na een date besproken wordt. Als het voor iedereen goed is, top! Is dit niet het geval, bespreek dan waarom iets niet goed voelt en hoe dit een eventuele volgende keer beter kan.
  5. Durf jezelf eerlijk en kwetsbaar op te stellen. Vertel altijd eerlijk hoe jij het persoonlijk ervaren hebt, ook al hebben anderen eenzelfde situatie anders beleefd. In deze wereld is er niets om je voor te schamen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.