Erotisch verhaal - Sexy nieuwjaarsfeest

Erotisch verhaal Bondage Blinddoek Groepsseks Overgave

Voor ons staan nog zo’n twintig mensen te wachten. Ik huiver als een windvlaag langs mijn blote benen waait. Onbewust knijp ik vuisten van mijn handen en wiebel met mijn heupen. 


Heb jij je handen liever vrij? Luister 'Sexy Nieuwjaarsfeest' als erotisch audioverhaal!


‘We zijn zo binnen, schatje,’ grinnikt mijn man naast me. Hij slaat een arm om me heen en trekt me dicht tegen zich aan. De warmte van zijn lichaam straalt me tegemoet. Hij heeft gelijk. Binnen een paar minuten worden onze tickets door de portier gescand.  
‘Helemaal goed. Fijne avond samen.’

 

Terwijl wij doorlopen richt de deurwachter zich alweer op de gasten achter ons. Eenmaal binnen, waar de temperatuur vele malen aangenamer is, ontspannen mijn spieren zich snel. We kopen muntjes en begeven ons naar de bar. Onmiddellijk staat er een goed uitziende jongeman paraat.


‘Wat mag het zijn?’


‘Twee biertjes, alsjeblieft.’
De barkeeper schuift twee perfect getapte pilsjes naar ons toe. Van mijn muntjes wil hij niks weten.
‘Van het huis,’ knipoogt hij. 

 

We proosten en klinken. We drinken en kijken om ons heen. Onze ogen uit. Wat een prachtige mensen, met dito outfits. Het kleine stukje onzekerheid over onze eigen kleding is allang verdwenen. Hoe hebben we ooit kunnen denken dat wij té uitgedost zouden zijn voor dit spannende feest? Om ons heen paradeert het publiek in sexy, stijlvolle en ook extravagante creaties. En alles is goed. Wees jezelf, draag wat je leuk vindt. Heerlijk!

 

‘Rondje lopen?’ roep ik. Bij wijze van antwoord legt mijn man zijn hand op mijn onderrug en samen gaan we op pad. We ontdekken een grote zaal waar opzwepende muziek gedraaid wordt. Kleurrijke lichtshows bewegen zich over het dansende publiek. Naast mij voel ik hoe de heup van mijn man ritmisch aanzet. We doen een dansje mee, begrijp ik.

 

Anderhalf uur, vier nieuwe contacten en minstens twee drankjes later gaan we door met ons rondje. Zo gaat dat altijd op leuke feesten. Part of the game. 

 

Qua volume is het een stuk rustiger in de nieuwe ruimte. Het is er ook een stuk kleiner dan in de vorige zaal. Toch staan er veel mensen te kijken naar iets wat wij nog niet kunnen zien. Gaat hier een show plaatsvinden? Nieuwsgierig schuifelen we dichterbij en daar zien we, op een kleine verhoging, een enorm rad met een X-vormig kruis erin. Maar dat niet alleen. Er is een man vastgebonden aan het kruis. Af en toe stappen er mensen uit het publiek naar hem toe. Sommige strelen hem, ook intiem. Sommige draaien aan het rad. Het valt ons onmiddellijk op dat alles gebaseerd is op wederzijdse goedkeuring en respect.


Ik ben onder de indruk. ‘Wauw.’

 

Vanachter het rad komt plotseling een andere man het podium op gelopen. Hij maakt de man aan het kruis los en geeft hem een knuffel.
‘Zou iemand van jullie dit aandurven?’ vraagt hij.
Mijn man port in mijn zij. ‘Dit is net wat voor jou. Mijn zege heb je.’
Hij heeft gelijk, maar wow, onverwacht is het wel. Aan de andere kant, als je iets niet probeert dan weet je het nooit.
‘Ik wil wel,’ zeg ik zacht. Het blijkt hard genoeg. 

 

‘Hé, dappere dame, wat supertof dat je dit wilt doen. Ik ben Paul en ik ga je begeleiden. Alles komt goed.’
Dat geloof ik wel, maar toch klinkt het fijn.
Paul vervolgt zijn verhaal. ‘Iedereen hier mag contact met je maken. Alleen jij bent de enige die bepaalt of dat contact er komt. Nee is nee, dat is een ongeschreven regel.’
Ik knik. ‘Dat begrijp ik. Ik ben er bijna klaar voor.

 

Nog even mijn jurkje uit

 

Slechts gehuld in een lederen string en dito laarzen stap ik een paar seconden later op het kruis. Paul gespt mijn enkels, mijn polsen en mijn middel vast. ‘Wauw, prachtig. Werkelijk waar. Geniet ervan. Ik ben sowieso in de buurt.’ 

 

Vanaf nu sta ik er alleen voor. Vastgebonden in het rad. Mensen lopen langs en bekijken me, van top tot teen. Ik krijg complimentjes. Mijn man heeft een plekje achterin het vertrek gevonden, vanwaar hij alles goed kan bekijken. Hij knikt me bemoedigend toe. 

 

Pas na een minuut of tien waagt een man zich dichterbij me. ‘Wat ben je mooi,’ zegt hij, ‘mag ik je strelen?’
Ik knik en hij laat zijn vingertoppen over mijn sleutelbeenderen glijden.
‘Bedankt,’ fluistert hij.

 

Nu het ijs zogezegd gebroken is durven er meer

 

Een man en een vrouw, ik neem aan dat het een koppel is, stappen naar me toe. In tegenstelling tot de man hiervoor vragen zij mij niets. Dat is ook prima. Zodra ik iets niet wil zeg ik dat wel. Bij dit stel is dat absoluut niet nodig. Samen betasten ze eerst mijn borsten en dan mijn buik. Ik geniet met volle teugen. De vrouw geeft me een vragende zoen op mijn mond. Als antwoord lik ik met het puntje van mijn tong langs haar bovenlip en voordat we het allebei goed en wel beseffen staan we enorm te tongzoenen. Haar man draait als eerste aan het rad en stopt zodra ik ondersteboven hang.
‘Kus deze lippen ook maar,’ hoor ik hem zeggen. Mijn string wordt aan de kant geschoven en dan voel ik haar warme tong tussen mijn inmiddels natte schaamlippen. 

 

Wow!

 

Vrijwel direct nadat het stel bij mij vandaan is gelopen, stapt een jongeman naar mij toe. Ik hang nog op mijn kop, maar hij trekt aan het rad en dan sta ik recht voor hem. Een goed uitziende man met een guitige uitstraling, precies mijn type.
‘Hey,’ fluistert hij, ‘als het niet oké is moet je het zeggen, hè?’
‘Ga vooral je gang,’ zeg ik zacht, ‘ik ben inmiddels al aardig opgewarmd.’
De knapperd duwt resoluut mijn string aan de kant. ‘Je hebt geen woord teveel gezegd. Wat ben jij heerlijk nat. Eén of twee vingers?’
Op mijn antwoord wacht hij niet eens. Zonder moeite laat hij twee vingers bij me naar binnen glijden. En zijn duim, die drukt hij hard tegen mijn clitoris.


Holy shit!

 

Dit is spannender en geiler dan ik had gedacht. Ik zoek oogcontact met mijn man, maar waar is hij? Hij staat niet meer achterin de zaal.
‘Schatje, hier ben ik,’ klinkt zijn vertrouwde stem plots vlakbij me. Hij staat naast het podium. ‘Alles is goed. Laat je maar gaan. Ik begrijp dat het ontzettend geil is. Dat vind ik ook.’ 

 

‘Oké.’ Hijgend geef ik me over aan de magische kunsten van mijn nieuwste minnaar. Het publiek om me heen vervaagd. Zijn vingers en zijn duim, zo krachtig, zo prettig, zo ongelooflijk lekker. Nog een paar keer, dan duwt hij mij over het randje, ja, ja, ja… ja!
Mijn lijf komt klaar, maar ik kan niet bewegen. Dit is goddelijk, nee, dit is de hel. Mijn orgasme ebt weg, maar dat laat de jongeman niet gebeuren. Hij veegt zijn duim krachtig langs mijn klitje en ik kom weer.

 

Fuck...! Fuck!!

 

Zodra ik een beetje bij mijn positieven ben maakt Paul mij los.  
Mijn man neemt me in zijn armen. ‘Wauw, dat zag er echt enorm sexy uit. Hoe heb jij het ervaren?’
‘Waanzinnig, echt waanzinnig,’ zeg ik, ‘ik had het niet half zo geil verwacht.’
‘Ik vond het ook zo gaaf! Enneh, die leuke man op het laatst, zullen we die eens thuis uitnodigen? Wat denk je daarvan?’
Ik grijns en geef hem een kus. ‘Te gek. Wat bof ik toch ontzettend met een man zoals jij!’


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.